Как да направим природен сватбен грим? | Стилове в живота

Опитвате ли се да получите естествен грим за вашата сватба? Добре! Най-добре е да изглеждате привлекателни за вашия специален ден по-късно, отколкото да получите красотата с този естествен грим! Булките по всяко време търсят най-добрите идеи за сватба, които могат да използват, за да се уверят, че техният конкретен ден ще бъде истинска светкавица.

И все пак, едно от нещата, които не трябва да се изчерпват по време на сватбеното ви планиране, е вашият сватбен грим. Като се има предвид, че е изключително лесно да се реши странен сватбен стил за Вашия значителен ден, естественият грим изглежда невероятно, че всяка булка трябва да се занимава, тъй като това най-добре ще изведе вродената им красота,.

как to Do Natural Wedding Makeup

Инструкции за естествена сватба грим:

1. Започнете като усъвършенствате кожата си:

Съответно този грим се смесва лесно, преди да се измие с препарат за почистване, плюс кърпа, за да изгладите лицето си меко. Най-добрият, най-естественият метод за това е чрез цветен лосион. Тъй като това е абсолютно, не трябва да вървиш внимателно към кожата си, тъй като трябва да направиш от фондацията. Все още можете да отидете малко по-дълбоко, за да разхлабите кожата си.

2. Без засенчване:

Не забравяйте, че сенките за очи се произвеждат, за да акцентират очите ви, а не да ги завладявате. В случай, че вашата сватба е да легне за зимата иначе да падне, решете неутрални тонове за вашия сватбен грим. При условие, че през летните месеци иначе пролетта, пастелът със сигурност ще работи правилно. От друга страна, е необходимо да не излизате извън сянката на очите си. Приложението за сянка на светли очи може да разкрие красотата на очите ви и да ги издигне на живо.

3. Shade клепачи:

Мек, кафеникав оттенък засилва природните ви очертания на очите, без да се показва като сянка. "Изберете сянка, която е доста по-тъмна от кожата ви. "Почистете го в гънките и надолу по долните мигли; уверете се, че няма солидни ръбове. "

4. Направете тънка линия:

Когато нанасяте очила за очи и използвате правилно, тя изважда естествената красота на очите ви, като ги прави по-отворени. Може да е най-добре да отидете за водоустойчив, както и течен очна линия на тъмно кафяв иначе черен цвят. Просто спазвайте, че ще направите тънка и естествено изглеждаща линия на горната и долната част на клепачите. По-дебели линии могат да ви дадат уморен поглед, невероятно, че със сигурност няма да искате да имате в големия си ден.

Виж повече:  Как да се прилага украшение за устни

5. Покритие на руж:

За да изглеждате розово и свеж, използвайте кремав цвят на бузите. Прахът прах руж отгоре ще състави цвят поп. Увеличете скулите си чрез нанасяне на светло прахообразно руж. Обърнете внимание, че избраният от вас цвят ще се организира с отпуска на вашите сватбени грим цветове. Просто не надминавайте нещата.

6. Незначително увеличаване на устните:

Получаване на хубав нюанс (който също така продължава), изберете сянка, която съвпада точно с устните ви и смачква цвета в устните си с пръста си, вместо да я прилагате открито от епруветката. Фокусирайте го в средата и смесете..

Виж повече:  Как да пълзя устни

7. Пълна с дълготраен:

Маскарата е още един важен аспект на вашия сватбен грим и те могат да балансират и да изградят очите ви изглеждат още по-драматични. Опитът да се отдръпнете от гъстата употреба на спирала, тъй като това ще създаде миглите ви, се появи изключително неестествено. Очите ви ще изглеждат най-добре, докато изберете тъмнокафява, иначе черна водоустойчива спирала.

8. Удебелен цвят на устните:

За да ви придадат приятни устни, използвайте координиращо червило, плюс устни, заедно с естествените нюанси. Тя ще бъде голяма, ако използвате цял ден заедно с дълготрайния цвят на устните, за да се отделите от пътуванията до стаята за прах много скоро, затова можете да имате отново цвета на устните си.

Виж повече: Нанесете балсам за устни

Leave A Comment

27 − 25 =