Как да ядем нар? | Стилове в живота

Нарът е един от най-известните и хранителни плодове на планетата. Освен това нарът е на разположение само два месеца през цялата година, така че е необходимо да направите най-доброто от този неуловим плод. Когато погледнете нар, първото ви впечатление ще бъде по-голяма версия на ябълка, тъй като екстериора на този плод е червен на цвят. Вътрешността на нар е пълна с пластове като мембрани, които имат многобройни малки семена, които са основната част от плодовете, които трябва да се консумират. Тези семена са годни за консумация и са покрити със смачкано външно покритие, което е сладко. Нарът е пълен с разнообразие от минерали и витамини, които ви държат здрави по всяко време.

как to eat pomegranate

По-долу е даден подробен отчет как точно да ядете нар, за да се възползвате максимално от своята плодова доброта:-

1. Инспекция:

Първото нещо, което трябва да направите, е да проверите наровете, за да сте сигурни, че няма червеи или растежа на бактерията, която може да ви разболее. Също така се уверете, че плодът не е прекалено зрял, което означава, че става лошо, което също го прави нездравословно хранене. Средно узрелите плодове, лишени от червеи и всеки друг външен фактор, са най-добрият начин да отидете.

Виж повече: Безопасно за рициново масло по време на бременност

2. Рязане:

Най-добрият начин да започнете да ядете нар е първо да изрежете външната кожа по средата с остър нож. Ножът ще изложи отделните слоеве мембрана, която е дом на множеството семена, които можете да ядете и да се насладите. Винаги се уверете, че под носът има чисто число, когато го отрежете, за да се уверите, че нито един от плодовете не се разлива на пода, което ще бъде отпадък.

3. Изпразване:

Следващата стъпка изисква да изпразните семената в купата, която вече сте готови. Изчистете напълно всяка мембрана, за да извлечете максимума от плодовете. След премахването на всички месести семена можете да изхвърлите кожата, тъй като външната обвивка на нар не е годна за консумация.

Виж повече:  Amla Предимства по време на бременност

4. Почистване:

За да сте сигурни, че винаги можете да почиствате семената с чиста вода, за да блестят с много питателна зачервяване. Няма нищо по-добро от една голяма питателна напитка от нар с вашата закуска. Това е страхотен хранителен плод, който осигурява на вашето тяло голямо разнообразие от витамини, които помагат да се контролират много проблеми като сърдечни проблеми, диабет и т.н. Почистването е напълно самостоятелно мотивирана опция, която не е задължителна, въпреки че понякога е необходимо.

5. Директно Яжте:

Вече можете директно да ядете месести семена със своето темпо, без да се притеснявате за нищо друго, тъй като семената са сладки и изпълняващи. Нар е доста голям и поради това се помещава много от тези семена, затова, ако ви е трудно да завърши цялата купа, тогава винаги можете да го pt в хладилника, където ще остане, без да става лошо за над 4 дни успешно. Най-добрата част е студеното нар вкус още по-добре, когато е замръзнал малко.

Нарът е един от най-хранителните плодове на планетата и е още по-добре, когато се превръща в сок. Доматният сок от нар е не само сладък, но и много изпълнен. Сокът от нар се предлага и в пакетирана форма във всеки супермаркет, но ако имате достъп до зрели нарове и сокоизстисквачка, можете да направите пресен сок от нар у дома, който е много по-добър от който и да е пакетиран сок от супермаркета.

Виж повече:  Награди от нарчета по време на бременност

Източник на изображението: 1

Leave A Comment

+ 56 = 60