Как да използвате витамин К за тъмни кръгове под очите? | Стилове в живота

Тъмните кръгове се образуват поради различни причини като увреждане, причинено от слънцето, всякакви алергии, безсъние и дори бременност. Има много естествени начини да излекувате тези тъмни кръгове. Използването на витамин К за тъмни кръгове се счита за най-доброто от всички лечения. Те подобряват кръвообращението в областта около очите и също така намаляват причината за възпалението.

Как да използвате витамин К за тъмни кръгове:

Ето някои от най-добрите методи и лечение за лечение на тъмни кръгове с употребата на витамин К,

1. Капсули от витамин К за тъмни кръгове:

Капсули of Vitamin K for Dark Circles

Добавките с капсули от витамин К имат отлични антиоксидантни и противовъзпалителни свойства. Преди да започнете лечение за приемане на тези капсули Витамин К за тъмни кръгове, винаги трябва да се консултирате с Вашия лекар. Те се предлагат както под формата на капсули, така и под формата на таблетки. Дозата може да се приема по предписание на лекаря. Витамин К за тъмни кръгове под очите, като добавки, които ни помагат при кръвосъсирването, както и за правилното кръвообращение. Следователно, тя ефективно работи за тъмните кръгове под очите ви.

2. Гел на основата на витамин К за тъмни кръгове:

гел Based Vitamin K for Dark Circles

Витамин К във всякаква форма работи толкова добре, че да се бори срещу тъмните кръгове под очите ви. Съществуват и много кремове на гел, налични на пазара, който има основна съставка като витамин К. Можете да използвате един от тях. Упътванията за използването на тези гелове ще бъдат дадени в описанието на продукта, което може да варира от един продукт в друг, в зависимост от съдържанието, което се добавя в него. Като универсално правило, този витамин К гел за тъмни кръгове или дори кремове трябва да се прилага преди лягане и трябва да се остави през нощта върху кожата за най-добри резултати.

Виж повече: Витамини за тъмните кръгове под очите

3. Крем за съдържание на витамин К за тъмни кръгове:

витамин K Content Cream for Dark Circles

Козметичната платформа разработи стотици кремове и серуми, съдържащи витамин К, за лечение на тъмните кръгове. Антиоксидантите, които се съдържат в тези кремове, помагат за възстановяване на увредената кожа и също така подобряват лошото кръвообращение около очите. Продуктите на основата на сметана се избират предимно от лица със суха кожа. След почистване на лицето си, можете да приложите един от най-добрите витамин К крем за тъмни кръгове с върха на пръстите ви около очите. И можете да дадете лек гладък масаж за около 10 до 15 минути. Този процес е идеален, преди да си легнете.

4. Масло, съдържащо витамин К за тъмни кръгове:

масло Containing Vitamin K for Dark Circles

Това е и друг начин за избор, за лечение на тъмните кръгове, които се образуват под очите. Вместо да отидете за гел или витамин К крем за тъмни кръгове под очите, хората с екстра сух тип кожа с чувствителност биха избрали широко тази процедура на витамин К масло за тъмни кръгове. Без вредни химикали тези органични масла могат да се използват по всяко време през деня. Просто вземете няколко капки масло от витамин К на върха на пръстите си и поставете леки удари около областта, покриваща очите. Извършете масажирането за около 15 минути. След това оставете маслото да проникне в кожата още 10 минути, след което можете да го измиете с топла вода.

Виж повече: Витамин Е за тъмните кръгове

5. Домашни пакети от витамин К за тъмни кръгове:

домашно Vitamin K Packs for Dark Circles

Сега можете също така да направите свои собствени домашни пакети за лечение на вашите тъмни кръгове. Използвайте капсулите от витамин К като основна съставка във всички опаковки. Прокарайте капсулите и извадете гела. Запазете този витамин К под кръста за очи, за да направите много лесни домашни пакети с различни съставки. Ще трябва да изберете съставки, които са лесно достъпни, но имат високо съдържание на витамин К. Някои от тях са моркови, краставици, бадемово масло и т.н..

За пакет от моркови можете да разбъркате витамин К гел с каша от морков. Поставете това като опаковка около очите си. Оставете да изсъхне и след това измийте.

За краставица, можете да поставите този гел в сока от краставица. Направете този течен масаж на вашите тъмни кръгове. Извършете това кръгово действие за около 15 минути. Оставете я за една нощ и гледайте на следващата сутрин.

По този начин можете да смесвате гел от витамин К във всички домашни опаковки, според съставките, които ви подхожда много добре или пък можете дори да използвате наличните гелове и кремове. Всички работи най-добре за тъмните кръгове.

Виж повече: Витамин К богати храни

Leave A Comment

− 1 = 9