Как да използвате кокосово мляко за растеж на косата? | Стилове в живота

Косата е знак за красота и харизматична личност трябва да се борави добре. Растежът на косата е много важен за човека, тъй като ако няма подходящ растеж на косата, той поставя човек в агонизирано състояние. Има различни причини за лошо качество на плитки като хормонален дисбаланс, бедни и непълна диета, тревоги или стрес и т.н. Има многобройни начини, чрез които може да се постигне добра текстура и качествена коса. Трябва да се отбележи хранителните начини за постигане на качествена плитка.

Докато пазарът непрекъснато идва с нови и обещани подобрени начини да направят косата ви по-добра и по-ярка, тук в тази статия говорим за това как косата може също да бъде излекувана и направена по-дълго с помощта на обикновено кокосово мляко.

кокосов орех milk for hair growth

Кратко за кокосово мляко:

Този остатък се извлича от израстналите кокосови орехи и се отличава от кокосовата вода. Това се оказва добър заместител на млякото поради кремообразната му структура и последователност. Кокосовото мляко е много полезно за кожата, косата и здравето по много начини. Концентрацията на мазнини в млякото е много висока, но спомага за намаляване на теглото. Съединенията като фолат и ниацин присъстват и помагат при заболявания като рак и т.н. Хората, които са раздразнени с лошо и лошо растеж на косата, могат да опитат кокосово мляко, тъй като те помагат за стимулиране на растежа на косата и също така помагат да се направи фоликулите на косата са здрави.

Кокосово мляко в създаването:

Дори преди да се впуснем в ползите или методите на приложение, нека да разгледаме как се прави кокосово мляко у дома. Въпреки че може да бъде закупена от търговска гледна точка тук, в този сегмент ще се научим да правим кокосово мляко за коса, която блести по-ярка от звездата.

За да започнете, имате нужда от пресни кокосови орехи и кокосов ренде, за да отрежете маточната част. Сега използвайте муслинова кърпа, за да изцедите бялото мляко от кокосовия орех и след това го прецедете правилно, за да отстраните частиците. Сега в тиган го затопли 2-3 минути преди да го охлади, докато се охлади.

кокосово мляко и за коса растеж

Начини за използване на кокосово мляко за коса:

Кокосовото мляко е лесно достъпно на пазара или лесно може да се приготви вкъщи. Кокосовият коктейл може да се закупи и накиснат в пара с вода. След това напоените кокосови парчета трябва да се смилат и пресяват за употреба.

Виж повече: Хибискус Предимства за коса

Първо, течността, извлечена от настъргания кокос, е много полезна за косата. Високата концентрация на масло придава отличен вкус и текстура. Маслото от кокосово мляко може леко да се масажира към скалпа и трябва да се остави за период от шестдесет минути, за да се предотврати загубата на коса. След един час косата трябва да се изплаква добре с хладка вода и тази процедура трябва да се повтори три пъти, за да се направи косата лесна и лъскава.

Косата издържа на натоварване и трудна обстановка на дневна база, особено при излагане на топлина, замърсяване и, разбира се, на вредните UV лъчи. Това отслабва и затъмнява косата, като го прави готов за разцепване, което често води до увреждане на косата. Напоследък се наблюдава, че кокосовото мляко се използва от много експерти по косата. Концентрацията на витамин Е и наситените мазнини спомага за правилното подхранване и овлажняване на косата. Кокосовото мляко помага на индивида да се отърве от сухата и блестяща коса и подобрява растежа на косата. Той влива мощни хранителни вещества във влакната на косата, което им позволява да стават по-силни и много по-здрави. С основната храна, сега е по-лесно косата да стане по-гъвкава, като по този начин се остави да се простира или да расте.

Ето някои други ползи за косата, които кокосовото мляко ни осигурява:

♦ Кокосово мляко за растежа на косата не само се занимава с твърди застой проблеми на растежа, но също така взема тази допълнителна стъпка, за да подхранва, подхранва и грижи за косата ви, така че да може да поддържа здравословна консистенция. Наличието на важни витамини е от първостепенно значение за здравето и блясъка на вашата коса.

♦ Предимствата на кокосовото мляко за коса също играят роля в елиминирането на сивата или овлажняваща коса. Косата в своята рафинирана форма е поставена под много стрес и налягане, поради което преждевременното стареене е доста често срещано. Това е мястото, където кокосовото мляко ревитализира и подмладява космените клетки, като им дава оригиналната си блясък и жизненост.

♦ Кокосово мляко заедно с кокосов орех е органичен подход, който можете да възприемете, за да предпазите косата от повреда. Кокосово мляко също възстановява и ремонтира повредената слаба и неуправляема грива, която ги изцелява до безупречната им самоличност.

За лечение на загуба на коса, кокосово мляко и подсладител трябва да бъдат добре смесени, за да се постигне смес от цветове от лимон. След това маската трябва да се масажира върху влажната коса и да се остави за няколко минути. Това помага в кръвообращението и насърчава растежа на косата. Косата трябва да се измие добре, така че мазнината да излезе от косата. Дебелината и здравословното състояние на косата се постига чрез нанасяне на мляко и косата става по-блестяща и блестяща през меда. Косата обикновено изглежда обемна с нанасяне на мед.

Кокосово мляко заедно с кисело мляко с добавка, наречена камфор, помага да се лекуват плешиви хора. Сместа трябва леко да се нанася и масажира, за да се отърве от този проблем. Петна, склонни към оплешивяване, не трябва да се изпускат и след измиване главата трябва да бъде покрита с кърпа.

Виж повече: Фолиева киселина за растежа на космите

Кокосовото мляко се оказва много полезно при лечение на преждевременно сива коса. Кокосовото мляко трябва да се смесва добре заедно с индийско цариградско грозде и да се прилага върху скалпа. Сместа трябва да остане в продължение на два часа и след това трябва да се изплакне с хладка вода. Тази терапия се предпочита, тъй като тя е естествена и минимизира гравирането на косата. Накратко, кокосовото мляко е много полезно и човек трябва да се опита да постигне красива коса.

Отделно от тях, тук са още някои домашно направени средства за лечение на страхотна коса, използвайки кокосово мляко.

Отстраняване на лечението:

Съставки:

♦ Кокосово мляко
♦ Кисело мляко
♦ Бананово пюре

Метод:

  • Нарязва се банана и след това смесете кондензираното кисело мляко с него.
  • Сега добавете кокосово мляко, за да направите гъста паста и я оставете за една нощ с душ капачка, за да не се размиват нещата.

кокосов орех milk for hair growth

Виж повече: Къри листа за растежа на космите

Ползи:

  • Още на следващата сутрин точно след шампоан, ще почувствате косата си exuberant, жив и най-вече копринено мека.
  • Това също така запазва сухата коса от изпичане поради топлината и предпазва косата от заплитане при тежки ситуации.

Дълбоко кондициониране:

Съставки:

♦ Олио / лавандулово масло
♦ Скъпа
♦ Кокосово мляко

Метод:

  • Ето как да нанесете кокосово мляко на косата за дълбоко кондициониране и овлажняване.
  • от самото начало смесваме мед и лавандулово масло и сега топло кокосово мляко в лека степен, преди да ги смесим заедно за добър масаж на горещо масло.

Ползи:

  • Това е добър пре-шампоан ритуал, който можете да поддържате през нощта. Добротата на кокосовото мляко и етеричното масло ще подхранва и овлажнява косата, докато медът хидратира и лекува нанесените щети.
  • Ползата от излизането от естествената и биологичната никога не е била опитна по такъв рафиниран начин. всички сме чували за най-важното от кокосовото масло и сега се намираме в полза на кокосовото мляко, за да ви помогнем да се грижите за косата си по най-добрия възможен начин.

Leave A Comment

+ 68 = 74