Как да използвате Хена за контрол на пърхота Стилове в живота

Хена е използвана от древни времена за лечение на всички видове коса. Хена има естествени свойства, които уплътняват корените и укрепват косата, така че косата пада, минимизира и косата започва да расте. Средствата, налични в къна, действат като анти оксидант и естествен цвят, така че да получите желания от вас вид, заедно със силната коса, от която се нуждаете.

къна for dandruff

Хена е предимно еволюирала от Индия, където корените на къна са най-силни, в древни времена хората биха се отнасяли към косата си от домашна къна и е научно доказан факт, че това растение не само действа като естествен цвят, но и като перфектен начин за да позволите на косата ви да диша заедно с лечението на скалпа за всички видове проблеми като пърхот и бактерии, което затруднява растежа на косата силно.

Хена опаковки за коса за контрол на пърхота:

Има няколко различни и много ефективни опаковки за коса, които са изработени от къна, които ще ви дадат резултатите, които се нуждаят, ако се използват редовно и в някои случаи Веднага следователно, дадени по-долу са няколко много полезни опаковки къна за пърхот на косата, които ще ви дадат определени резултати.

Виж повече: Прах за печене за пърхот

1. Смел от маслини от сливен-слив:

Този косъм пакет има три много важни съставки, а именно слинг, маслини и къна, които са много важни за косата и скалпа. Маслината е добре известно овлажняващо средство, което ще се отърве от сухата скалпа и сминдух добави хранителни вещества към кожата на главата ви и за да го отстрани, къна укрепва корените на косата ви, което прави добре закръглена опаковка за коса, за да излекува косата ви от пърхот.

  • Вземете прибл. 4 супени лъжици къна,
  • Сок от лайм,
  • 2 лъжици извара,
  • И семената на сминдух се разбиха на прах
  • Смесете тези съставки заедно и оставете да изсъхнат в продължение на два часа, след това приложете това върху косата си и оставете за 20 минути, след което измийте сместа с мек шампоан и балсам.

Виж повече: Сминдух за лечение на пърхот

2. Хенна и яйчен микс:

Яйцето има антиоксидантни свойства, които предпазват скалпа от по-нататъшно увреждане, след като къна е почиствала скалпа на примеси, което прави още една много важна опаковка за коса, която трябва да използвате, за да се отървете от пърхот.

Смесете заедно 2 супени лъжици къна прах, напълнете с две яйца и 1 супена лъжица зехтин и направете смес. След това прилагайте тази смес върху корените на косата и скалпа и я оставете в продължение на поне половин час. Тази смес атакува всеки проблем от корените на косата ви и се отървава от пърхота за нула време.

къна-за-коса-пърхот

3. Горчица масло и Хена:

Горчивото масло е друг много важен анти оксидатор, който помага за предотвратяването на падането на косата и премахва пърхота, поради което е перфектното допълнение към опаковката на къна, тъй като тя допълнително ще прилага качествата на къна в косата и скалпа ви.

Трябва да вземете най-малко 250 грама синаново масло и да добавите няколко свежи къна листа, заедно с някои семена от сминдух, за да се разбъркате и да смесите сместа. След това нанесете сместа и оставете косата си отворена за поне един час, след което можете да я измиете с мек шампоан и ако искате, можете да използвате и балсам.

Виж повече: Сол за пърхот

къна-за-пърхот

4. Тютюнева смес и смес от Хена:

Лаймът има много различни свойства на витамин С, които помагат за борбата с всякакви нечистотии в скалпа, къна и извара, които имат охлаждащи агенти, които ви карат да се чувствате великолепно, след като използвате тази коса, правейки това последно, но много важно опаковане на косата от групата.
Предприеме,

  • 4 супени лъжици прах от къна,
  • Смесете къна прах в сока на една цяла вар,
  • И накрая добавете сиренето към сместа и я оставете да седне за няколко минути.
  • Използвайте тази смес ефективно, за да получите най-добри резултати за пърхота си за нула време.

Това са най-добрите опаковки за коса, използващи къна за контрол на пърхота постоянно.

Leave A Comment

37 − 33 =