Как да използвате акупресура точки за отслабване? | Стилове в живота

Често пъти имаме натоварения график, когато го получим един ден и не знаем какво да правим с него. През цялата седмица, дължащи се на работно напрежение, домашни отговорности и много други различни графици, животът ни стана толкова компактен, че обикновено не можем да посветим себе си на фитнес залата. Фитнес се нуждае от фиксирана тренировка, фиксирана тренировъчна тренировка, фиксирана отдаденост - трите от тях трудно се поддържат и така е и йога. Нуждаете се от спокойствие за концентрирано йога дишане. След това, след тежък ден на работа, не заслужавате малко удоволствие за себе си. Така че диета е изключена също. Как е възможно това, когато преживявате смут цял ​​ден?

Ето защо, когато получим този един ден; нека не го губим в мисленето как да го запуснем. По-скоро отидете за акупресура в най-близкия масажен салон и усетете разликата без значителна тренировка или диета.

Какво е акупресура:

акупресура points for weight loss

Без значение колко урбанизирано сме, старата мъдрост никога не лъже. Акупресурата е същата като акупунктурата, само това е по-безопасен метод без игли. Това са стари традиционни начини за лечение на болки в тялото, болка и дори някои заболявания, но засега ще се справим само със здравните проблеми. Тъй като затлъстяването става постоянен член на Земята, акупресура е безопасен метод за отслабване, при който чрез натиска, приложен върху дясната концентрирана област в тялото, можем да контролираме корема. Заедно с бързото си представяне, манекен 7 килограма може да се хвърли само в рамките на 7-дневна пропаст.

Акупресурната терапия обикновено се провежда за около шестдесет минути и човекът е напълно погълнат от мека кърпа за терапията. Практикуващият леко упражнява натиск към конкретните точки, за да постигне облекчение и релаксация. За ситуации, които имат връзка със стрес, здравеопазването, акупресурата се доказва в такива случаи. Загубата на тегло става въпрос за различни хора, така че акупресура терапия ще бъде от голяма полза за хората, които искат да отслабна по систематичен начин. Акупресура е страхотно за отслабване и на лекар трябва да се препоръча преди прилагане на натиск.

Виж повече: Акупунктурни точки за облекчаване на болката в гърба

Как да използвате точки за акупресура За загуба на тегло:

За разлика от акупунктурата, акупресурата, ако съзнавате правилните места, може да бъде извършена у дома си самостоятелно или чрез помощта на приятел. Но за това трябва да се знае съответната област. Съществува и процес на прилагане на налягане. Процесът започва с лек масаж на областта и постепенно се придвижва към по-дълбоко по-дълбоко налягане и след това отново завършва с лек масаж.

Акупресура се нуждае от правилните точки за загуба на тегло и да даде на читателите прозрение тук са 6 акупресура точки за загуба на тегло в тялото ни.

1. ухото:

Акупресура Points For Weight loss ear point

Виждате ухото на ухото, точно срещу ушния щифт, малкия триъгълен месестият хрущял - това е нашата първа точка на натиск. Тази точка е посочена като точка за контрол на апетита, която ни помага да овладеем наднормените навици. Това, което е необходимо, е добро натоварване от 3 минути върху ухото на ухото точно пред ушния канал. След 3 минути освобождаване на налягането точката.

2. Липсващо място:

Акупресура Points For Weight loss lips point

След това преминете към средата на лицето точно над горната устна, където се намира долината. Клинът между устната кухина е нашата следваща позиция, която контролира загубата на тегло. Ако искате да се отървете от внезапните апетита за храна, язвите прилагат 20 секунди на стойност на натиск върху областта и след това пуснете.

3. Точка на лакътя:

Акупресура Points For Weight loss elbow point

Следващата област е лакътната област. Точно на обратната страна на твърдия лакът е меката гънка чувствителна област, където вените са видими, от вътрешната страна. Това е нашата следваща акупресура точка за отслабване. Пръстите трябва да се поставят до лакътя на вътрешния хребет на ставата на лакътя. Това облекчава възлите на дебелото черво и по този начин помага при загуба на тегло. Всичко, от което се нуждае, е твърд едно-минутен натиск. Това е една от най-добрите акупресура точки за загуба на тегло.

4. Точка на коляното:

Акупресура Points For Weight loss knee point

Специфична точка от далака подхранва метаболизма и помага за регулирането на водата. Пръстите трябва да се поставят към вътрешния крак през пищяла. Който е поставен под 2 инча от коляновата капачка на външната страна на крака. Кръглата част от крака трябва да се държи здраво за период от три минути, за да се регулира нивото на водата в тялото и теглото на водата в тялото ни се метаболизира. Това е най-добрата точка за акупресура за отслабване.

5. Място на глезена:

Акупресура Points For Weight loss ankle point

Храносмилателната система се затяга чрез прилагане на натиск към специфичната точка, разположена нагоре по глезена. Слезката е разположена към вътрешния крак над костта и зад крака. След като се намира централната точка на костната точка на глезена, могат да се намерят четири пръста над точката. Натискът трябва да се прилага с помощта на кокалчетата и палците за период от една минута. Бременните хора трябва да се обърнат към лекарите преди прилагане на натиск. Това налага задържане на 1 минута. Това се грижи за храносмилателната система и по този начин помага при загуба на тегло.

6. Ръчна точка:

Акупресура Points For Weight loss hand point

Точните точки за различните органи на тялото трябва да се намират под всеки пръст, за да се постигне релаксация и облекчение. Под малкия пръст на лявата ръка се подобрява функционирането на далака. Храносмилателната система под специфичните белодробни области, жлъчния мехур и жлезите с вътрешна жлеза и др. Функционират много добре с точно налягане. Точките на рефлексите трябва да се държат твърдо по точен начин, защото твърде много натиск създава проблем.

Leave A Comment

28 − 23 =