Как да използваме рициново масло за запек? | Стилове в живота

Касторовото масло е бледо жълто масло, получено от кастор, използвано като очистващо средство, смазващо вещество, и при производството на продукти на базата на масло, историята на използването на рициново масло за индуциране на труда. Не е известно кога практиката да се използва рициново масло, първо започна. Въпреки че има много естествени начини за индуциране на раждането, много малко съединения са толкова ефективни, колкото и рициново масло.

Как да използвате рициново масло за запек?

Много хора, особено лекарите, са против редовното използване на рициново масло. Ако се нуждаете от рициново масло, за да регулирате ежедневието си, човек не гледа на проблема правилно. Прекомерното използване на рициново масло може да доведе до дисбаланс на течности и електролити и други усложнения.

Използването на рициново масло трябва да бъде по много точен начин за запек!

Запекът е много често срещан проблем сред много хора поради навика да пие по-малко вода! Ако някой не е отишъл в тоалетните от последните дни и може да се доближи до фекално нахлуване, т.е. трябва да действате бързо. Не трябва да чакате друг ден. Рициново масло може да помогне.

рициново масло-за-запек

По време на криза на запек, препоръчваният дневен прием на рициново масло е една супена лъжица за възрастни и една чаена лъжичка за деца! Човек трябва да вземе рициново масло с празен стомах, който работи най-добре, ако се приема сутрин, когато се събуждате.
След като приемете дозата си, оставете интервал от 4 до 6 часа преди първото желание да отидете до тоалетната. Рицистичното масло може да предизвика и експлозивна диария. Може да се наложи да отидете до тоалетните повече от веднъж, така че не отивайте твърде далеч от тоалетните или тоалетните! Уверете се, че имате бърз достъп до тоалетните в часовете след поглъщането.

Вкусът на маслото е много неприятно. Може да искате да го разбъркате с малко количество кисел вкус като портокал или някакъв сок, или просто да притиснете носа си и да го преглътнете. Особено Децата ще имат трудно време да вземат предложената сума! Използването на рициново масло за облекчаване на запек може да бъде проследено в древноегипетско време. В Америка използването на касторово масло датира от дните на пионерите. Пътуващите лекарства предадоха комбинация от рициново масло с алкохол, за да лекуват всичко, от запек до киселини.

Виж повече:  Добре е маслиновото масло за ноктите

Днес рициново масло е вътрешно използвано като стимулиращо слабително средство за хроничен запек. Външно може да се използва за различни раздразнения на кожата, падане на косата и индустриално се използва във всичко от бои до смазочни материали.

Внимание: Не използвайте рициново масло за запек, ако сте бременна!

По-долу са обсъдени 4 лесни стъпки как да преживеете от запек с помощта на рициново масло.

Етап 1:

Дозировката на рициново масло е различна за възрастен и за дете. Дозата може да бъде и на нивото на запек! Дозировката трябва винаги да се взема с правилното предписание от лекар или фармацевт. Ако в случай, че не сте в състояние да получите упътвания от никого, може да вземете лъжица рициново масло, ако сте възрастен, т.е. 4,92 милилитра и ако вземете лъжица, ако сте дете, т.е. 2,46 милилитра.

Виж повече:  Маслинено масло за скалпа Псориазис

Стъпка 2:

Сега трябва да решите дали ще вземете лъжичка дневно или на няколко интервали от 3 до 7 дни. Това може да зависи и от тежестта на запека. трябва да следвате инструкциите, дадени от Вашия фармацевт, и трябва да приемете приема сутрин с празен стомах, за да получите най-добри резултати.

Стъпка 3:

Вземете подходяща мерителна лъжичка, за да вземете маслото. Сякаш отнемате повече от това, което ви е нужно, може да сте в голям шум! Можете също така да смесвате маслото, ако не сте в състояние да го приемате директно с храната (закуската), която ядете, но резултатът не би бил толкова добър, колкото е необходимо.

Стъпка 4:

Ако не получите никакво облекчение от запек в рамките на 7 дни, свържете се с Вашия лекар! Може да станете страдалец от друг проблем, който не е свързан с запек.

Виж повече: Масло от маслиново масло срещу кокосово масло, което е по-добро

източници на изображения: 1

Leave A Comment

66 + = 68