Как да избягвате хора, които не харесвате? | Стилове в живота

Най-добрият начин да пренебрегнете или да избегнете някого, който наистина не ви харесва, е просто да сте извън пътя си. Да, по-лесно е да се каже, отколкото да се направи, особено когато понякога най-мразеният остава в дома ви. Въпреки това, не е невъзможно да се избегне напълно. Днес бихме искали да говорим повече за това, следователно моля, прочетете и бъдете добре информирани за същото.

Как да избягвате хора, които не харесвате? | Стилове в живота

Пренебрегването на някого е толкова добро, колкото и безразличието към личните нужди. Например, ако той или тя е упорит да говори с вас или да виси с вас, дайте им студено рамо. Да кажем, че той или тя иска да излезе с теб и да се срещне с приятелите ти над кафе. Времето беше решено като 5 ч., Почти 4: 30 ч. И няма начин досадното лице да се върне.

Така че искате да пренебрегнете:

Отидете напред и душ, облечете се добре и излезте без да ги информирате. Насладете се на вечерята си; дръжте телефона си безшумен и се върнете у дома, когато обичате. Ако човекът ви поиска нещо да ги остави зад себе си, или им кажете, че те трябва да са готови, тъй като вие сте известни, че сте залепнали за известно време, или просто отидете от тях и говорете с някой друг вкъщи. Преглеждайки ги и техните нужди, ще изпратите съобщение, че предпочитате да не знаете за съществуването си в живота си, а не да ги маркирате по парчета.

Виж повече: Как да спрем да мразим други жени

Друг начин да изпратите ясен сигнал, че сте безразлични, е да избегнете обажданията, съобщенията, телефонните си текстове, както и съобщенията в приложението или имейлите. Ако те попитат защо не отговаряте, нека знаят, че сте твърде зает, като помагате на някой, когото мразят, помагайки на хората, които наистина се нуждаят от помощ или може би помагате на себе си да свършите задача от голямо значение, а останалите могат да чакат.

Как да избягвате хора, които не харесвате? | Стилове в живота

Избягването на някого не означава, че ги мразите, значи наистина не ви трябват в момента. И винаги можете да им покажете причини, поради които не ги искате наоколо. Например, нехигиенично, непокорно поведение в обществото, недобросъвестно поведение, лоши хранителни навици, начина, по който се обличат, ходят, говорят, общуват, коментират онлайн, може би те са причината, поради която вашите приятели сега не говорят с вас поради клюките се разпространяват от този човек.

Виж повече:  Как да се справим с роднините, които те мразят

Изборът е твой:

Никой всъщност не може да ви каже как да избягвате или да пренебрегвате някого. Ако е онлайн, можете да избегнете напълно лицето, като промените настройките на вашите пратеници и сайтове за социални контакти. Блокирайте лицето и той или тя ще бъде обречена и заграбена.

Ако някой излезе със своите теми, разкази или разговори, кажете им, че сте най-малко заинтересувани или слушате музика, като използвате слушалки за уши. Това ще изпрати силно послание, че наистина не се интересувате от живота на другия човек, от благосъстоянието му или от каквото и да било. И освен това, това също така ще каже на хората, че наистина искате да нямате какво да правите в личното и личното си пространство.

как to avoid people you dislike

Само в случай, че се случи да споделите една и съща стая, място или класа с тях; не ги оставяйте да се намират близо до вас. Направете извинение и променете мястото си, говорете с властите или с някого старейшина у дома и се махайте. И ако в случай, че трябва да говорите с лицето, което искате да избягвате, не правете никакъв контакт с очите. Просто се отдръпнете или погледнете през човека и живейте живота си. Не забравяйте, че в края на краищата, както споменахме, всичко е за избягване на лична бележка и само вие най-добре знаете какво ще направи чудеса във вашия случай.

Виж повече:  Как спираш да се мразиш?

Изображения Източник: 1,

Leave A Comment

6 + 2 =