Горчивата градина по време на бременност Стилове в живота

Това време на месеца, когато всичко изглежда красиво. Всички, особено майка, изглеждат красиви. Пристигането на нов живот, тръпката да се носи в себе си, красотата на бременността. Но вуйчо на Спайдърмен каза с голяма сила идва голяма отговорност и въвеждането на нов в този свят не е по-различно от това, но е красив процес. Но съдържанието, което ще помогне заедно с този процес, не е така. Грозно изглеждащ горчив вкус, най-мразената храна от детството е горчивата тиквичка или "карела", но това, което го отделя от добре изглеждащия шоколад, е ползата от бременността.

горчив gourd during pregnancy

Как това помага?

Природен наркотик. Това е онова, което горчивата тиква е известна като цяла Югоизточна Азия. Естествената форма на лекарството горчива тиквичка също е известна като горчив пъпеш. Този пъпеш има средна форма и ярък вкус. Също така е сладко опакован с няколко изключително важни качества, които са необходими за вашето тяло. Дори ако смятате, че яденето на горчива тиквичка по време на бременността е лошо, тогава ви предлагам да премахнете такава мисъл от ума си, защото яденето на горчива тиква по време на бременността е напълно безопасна, напротив, яденето на горчивата тиквичка по време на бременност е полезно за жената и нея бебе.

Вижте повече: Хранене Brinjal по време на бременност

Първият в линията витамини, от които се състои горчивата тиква, е фолатът. Фолиата е изключително важен и необходим материал, от който се състои горчивата тиква. Фолиевата киселина е минерал, който помага да се предпази бебето от нервните дефекти постоянно.

По време на бременността основните неща, които жената преминава, са нейните желания за храна. По това време всичко може да е в менюто. Но дори и сега една жена трябва да гледа какво яде. Тя трябва да яде доброто за нея и нейното бебе, което й дава енергия. И това е мястото, където горчивият тиквата идва удобно. Горната тиква е с високо съдържание на фибри. Така че ви дава известно удовлетворение, когато става въпрос за вашите желания. Това намалява желанието Ви за различни храни, които могат да навредят на Вас и Вашето бебе като висококалорична храна с боклуци.

Горчивата тиква също така позволява на жената да има безопасни и здрави черва и силно тяло, за да поддържа бременността ефективно. Високото влакно отново е причината за това и винаги ще бъде.

Виж повече: Диня по време на бременност

Жените рискуват да получат диабет по време на бременност, поради многото си желания за захарни храни. Горчивата тиквичка е най-добрият зеленчук, за да се предотврати това. Знаете ли как?

Ще ви кажа как:

Горната тиква е високо в минерала, известен като харатин, харатинът намалява риска от диабет при бременна жена постепенно и трайно да помогне на една жена да премине през бременността, изпълнявайки желанията й и също така да се предпази от проблеми през целия живот.
Витамин С е друго нещо, което горчивата тиква е пълна. Витамин С е добре известен с това, че помага на тялото да се бори с вредните бактерии. Ето защо е полезно за бременни жени. Докато бременните жени са по-податливи на болести, тъй като са изложени. Витамин С помага за изграждането на имунитет, така че жените да са безопасни през цялата си бременност.

Вижте повече: Предимства на стафидите по време на бременност

Как е толкова важно:

Горната тиква също има много други витамини и минерали, които обикновено не са известни, но са изключително важни за плода. Цинкът, манганът, калият, желязото са важни витамини и минерали, които майката и плодът трябва да растат естествено и силно. Къде другаде можехме да намерим още по-конфитюрен зеленчук? Вярно е. Горната тиква е изключително добра за вас, когато сте бременна. Това е най-доброто нещо, което трябва да бъдете сигурни и здрави, ако консумирате постепенно в умерена сума всеки ден. Това е най-добрият зеленчук и не трябва да се съмнявате по никакъв начин.

Източник на изображението: Shutterstock

Leave A Comment

4 + 6 =