Диета за увеличаване на теглото Стилове в живота

Търсите ли диета диаграма за наддаване на тегло? Днес всеки човек отделя толкова много внимание на външния вид и личността си. За слаби хора натоварването на тегло може да бъде изискващо, както и устойчиво. Приемането на много храна през деня няма да бъде включено в масата ви. Всеки и всеки е различен и поради това някои диета за натрупване на тегло много лесно, но други не.

Има повече от няколко фактора, като нашите гени, хранене с хранителни вещества, метаболизъм, който принуждава нашата маса. Диетата диаграма за натрупване на тегло е от жизненоважно значение, за да ви помогне да спечелите допълнителен ритъм на силна тежест. Скъпите хора трябва да са запознати с какъв вид храна, както и колко да консумират. Така че, тази статия е фокусирана главно върху диета диаграма за наддаване на тегло.

индийски diet chart

Вашата цел трябва да бъде увеличаването на теглото по подходящ начин, а не да включите няколко клоуна, които да са вредни за тънката ви тяло. Съсредоточете се върху консумирането на храна, освен до точното време, плюс точната сума, доста по-голяма, отколкото да проникнете в разнообразна диета за стратегията за наддаване на тегло. Потреблението на неправилни храни, например високо раци като чипс, пържени картофи и добавена нездравословна храна, са сигурен начин да се създадат бъдещи фитнес проблеми надолу по веригата, подобни на хипертония, диабет и сърдечни заболявания. Ако следвате правилната диета за диаграма за наддаване на тегло, тогава тя ви помага да се храните диета, за да печелите тегло много бързо и здравословно.

Essentials на теглото Диета Диета:

Мисълта за диета диаграма за наддаване на тегло е да предложите нормален подход към прием през целия ден. Диета за наддаване на тегло за наддаване на тегло е подобна на инструмента за организация; Специално това е от полза за микроманирането на усилията ви за масово натрупване, което ви служи, за да разпознаете кои храни са най-подходящи за вашата цел.

За предпочитане е диета диаграма за наддаване на тегло се предполага да бъде направена от някаква основна информация по-рано от създаването на плана за диета за наддаване на тегло за мъжете

 •  Обществено тегло.
 •  Избор на закуска.
 •  Брой подходящи ястия през деня.
 •  Храни, които трябва да се консумират минимално.
 •  Меню за всяко основно ястие.
 •  Двуседмично отчитане на телесното тегло.
 •  Храни, идеални за вашата диета за натрупване на тегло.
 •  Дневен прием на захар.
 •  Брой закуски, консумирани в един ден.
 •  Обикновено месечните печалби.

Виж повече: Как да спечелите тегло бързо

Пример за диета план за увеличаване на теглото:

 •  Упражнявайте поне 2 до 3 пъти седмично.
 •  най-малкото пиене на кафе, газирани напитки и чай
 •  3 хранения на ден плюс две, тежки и единични, леки закуски.
 •  Хранителна добавка преди и след упражненията.
 •  Важността на преобладаващата част от въглехидратите, както и протеините, заедно с редица мазнини.

Диета график план за увеличаване на теглото:

Сега, по-долу сме посочили диета за увеличаване на теглото и те са както следва:

Храна път Диета
Преди закуска 7:00 до 8:00 часа.
 • Чаша чай или капучино ще съдържа пълномаслено мляко и захар.
закуска 8:00 до 9:00 часа.
 • Два млечни хляба с нискомаслено масло и яйчен омлет.
 • Купа овесена каша, към която се добавят сушени ядки като бадеми, орехи и стафиди, като се използва обезмаслено или нискомаслено мляко и малко захар
 • Купа царевични люспи или овесена каша.
 • Два хапати с купа зеленчуци или две пълнени парцали.
 • Поха, или някаква далия, ъпма кихии с много зеленчуци.
 • 2-3 цели яйца, усукани или варени.
 • Плодове с една, голяма чаша портокалов сок
Снек от средата на деня 10:00 до 11:00 часа.
 • Чаша пълномаслено мляко с някаква здравословна напитка или купа кисело мляко или Цели плодове като праскови или ябълки
 • Някои гранули се подсилват със сусам и стафиди.
обяд 12:30 часа. до 1:30 часа.
 • Малка купа ориз и Dal заедно с два хапати, приготвени от многозърнесто брашно и цяла пшеница, използвайки ghee.
 • Купа от импулси (Masoor, chana, moong)
 • Две пилешки парчета, яйца, риба или панеар.
 • Купа от мокро зеле или къдраво сирене от тофу или нискомаслено мляко
 • Зелена салата, съставена от краставици, репички, зеле, моркови и домати.
 • Малка купа от сладка извара.
Следобедна закуска 5:30 часа. - 6:30 часа.
 • висококачествени бисквити или бисквити или
 • Зеленчукова или пилешка супа с малко масло.
 • Сандвич със сирене или майо.
Вечеря 8:30 часа - 9:30 ч.
 • Същата диета като обяд, зеленчук къри.
 • Един вид зелен зеленчук с дал или порция риба риба или пиле с малко сос.
 • Повече от ориз, отколкото роти.
 • Лещи като боб и черни грамове.
По-рано в леглото 10:30 ч. до 11 часа.
 • Чаша мляко или тъмен шоколад
 • Плодове като ябълки, ягоди, грозде или манго или ласкател

Значение на теглото печелят Диетични храни:

1. Мляко:

тегло gain diet -Milk

Около 3 чаши мляко е пълно с протеини, фактор, който е от съществено значение за увеличаване на мускулната маса. Започнете деня с чаша мляко; глътка го в продължение на няколко последователни ястия, които ви очакват, са допълнени с повече от 3 чаши. Това е най-добрата диета за наддаване на тегло.

2. Протеин:

тегло gain diet - protein

Консумирайте 40 до 60 грама протеин на всяко хранене. От друга страна, при условие, че поставяте тялото си през изтощителна организация за културизъм; нашето тяло желае допълнителния протеин, който много подходяща храна за диета за наддаване на тегло.

Виж повече: Йога асани за повишаване на теглото

3. Зърнени култури:

Зърнени храни

Ако добавите някои зърнени храни в диетата си план да наддават на тегло, че ще бъде много ефективна диета диаграма за наддаване на тегло. Зърнените храни поставят огромни храни за наддаване на тегло. Консумирайте допълнително плътни зърнени култури, например трици, мюсли, гранула, гроздови ядки и нарязана пшеница. Съхранявайте далеч от люспи от зърнени храни. Имайте предвид, да използвате ниско съдържание на мазнини мляко на мястото си на вода, веднага след подготовката на горещи зърнени храни, както и украсяват с ядки заедно със сушени плодове.

4. Зеленчуци и плодове за наддаване на тегло Диета:

плодове and vegtables

Необходими са най-малко 5 дози от плодове и зеленчуци. Консумацията на плодове, както и ползите от зеленчуците за нашето тяло за прилежащо натоварване. И двата вида се зареждат с витамини и фибри, като ни помагат при смилането на храната. Това е най-ефективното получаване на тегло диета.

Виж повече: Добавки за повишаване на теглото в Индия

5. Въглехидрати:

въглехидрат Foods

Уверете се, че включвате 60 до 80 грама въглехидрати за всяко хранене. Въглехидратите са енергийната база на организма. Обърнете внимание, че тялото ви има енергията, която желае, или по друг начин, ще намали добиваемия ви мускул плюс ще се върнете обратно към държавните влакна. Въглехидратите са и най-добрата диета за бързо натоварване.

6. Риба:

Диета Chart for Weight Gain - Fish

Рибите са лесен и здравословен начин да наддават на тегло. Те са не само богат източник на протеини, но и други хранителни вещества като Омега 3, което е от съществено значение за поддържане на вашето сърдечно-съдово здраве под контрол. Освен това, добрата му мазнина, така че помага при натрупване на тегло. Рибите са също така добра новина, защото не само те са вкусни, но могат да се впишат в храненето ви, където и да искате. За закуска можете да се насладите на приятен нискомаслен сандвич от риба, а за обяд риба или пържена риба за вечеря. Както е посочено в диаграма за наддаване на тегло, можете да регулирате приема на храната според това, което сте избрали.

7. Мазнини:

Диета Chart for Weight Gain - Fats

Може да изглежда очевидно, че мазнините са направили своя път в диета диаграма за наддаване на тегло. Напротив, мазнините често са катастрофални за повишаване на теглото, ако не се вземат мъдро. Това е така, защото води до неравномерно увеличаване на теглото и до по-лошо състояние, че теглото ви е нездравословно и ще имате трудно време да го поддържате стабилно. Мазнините, за които се говори тук, са ниските ниско наситени мазнини, чието минимално количество е очевидно необходимо от вашето тяло. Важно е, че видът на храната не представлява риск за заболявания, включващи сърцето. И най-подходящия вид мазнини за същото би било фъстъчено масло, зехтин, риба и авокадо.

8. Натурални захари:

Диета Chart for Weight Gain - Natural Sugars

Без значение каква храна ядете, не можете да избягвате захарта. Въпреки това като в естествен вид ще ви даде по-добре да се задържи на вашия план за наддаване на тегло диета. Добавете съставки като фруктоза и лактоза към вашата диаграма. Докато фруктозата е вид захар, която обикновено е в изобилие от плодове, лактозата е нещо по-често срещано в млечните продукти. Както беше обсъдено по-рано за тези две категории, умерено количество от двете добавени като добавки към вашата храна ще направи чудеса. Уверете се, че избягвате рафинираната захар като цяло. Това може да включва сладоледи и безалкохолни напитки. Тъжно, но истина.

9. Яйца:

Диета Chart for Weight Gain - Eggs

Тя може да изглежда като яйца са начин да отида, когато искате да наддават на тегло, тъй като те са изобилие от всички хранителни вещества и протеини има. Да, наистина имаш това право и има причина те да са толкова популярни в Индия. Това е така, защото те са лесно достъпни и евтини. Има толкова много опции, които получавате за готвене на яйца и те не се превръщат застояли, че лесно. Яйцата имат най-важното нещо като витамини и протеини, което със сигурност ще помогне за натрупването на тегло. Добра практика е вашите яйца да бъдат ограничени до закуската ви, но също така не е лоша идея за ядене на яйца за обяд. Въпреки това, това е строго не не за вечеря. Когато става въпрос за наддаване на тегло диета план за мъжете, повечето се предлага най-малко 6 яйца на ден, за да получите правилния вид на ABS и мускулите те искат да се похвалят.

10. Райс:

Диета Chart for Weight Gain - Rice

Основен основен хранителен режим в Индия и един от най-популярните в света, оризът се гордее с много високи нива на енергия. За да бъдем по-точни, 100 грама оризови зърна имат около 130 калории. Това е популярно, тъй като е толкова евтино. Плюс това, тя е пълна. Може да искате да го проверите дали сте неподлежащи на глутен нетолерантност, ако не, продължете и копайте инча Това е задължително да имате в диетата си, за да набирате диета и скоро ще видите резултатите за нула време. Здравословен и вкусен, оризът трябва да бъде вашата храна за обяд, тъй като е по-лесно да се запазят калориите, без да се получи погрешен вид подуване на мазнините.

Така че, това е проста диета диагноза за наддаване на тегло за получаване на тегло повече и се надявам да сте любители на това! В тази статия преди всичко са много полезни хранителни продукти и упражнения, полезни за получаване на тегло диета.

Leave A Comment

− 1 = 3