Чудеса на разбойници пещера с снимки | Стилове в живота

Robbers Cave е държавен парк, който се намира в живописните, хълмисти гори на планините Sans Bois в югоизточна Оклахома. По-рано известен като Латимър Парк Парк, той получава своето настоящо име през 1936 година. Паркът е любим на колоездачи, ездачи, туристи и любители на открито. Той обхваща повече от 8000 акра земя заедно със съседната зона за управление на дивата природа. Паркът разполага с три езера, които са идеални за риболов на пъстърви по време на сезона и приятно прекарване на ветроходство. Други дейности включват лов, планинско колоездене, пътеки за пешеходци и коне, пясъчни скали за катерене и катерене, падащи зеленина, оставяйки посетителите с изобилие да се радват на.

Красива пещера разбойници с снимки:

История на грабителите Парк:

разбойници cave

Околният район на парка преди хилядолетия е бил ловно стопанство. Най-ранните жители са хора, свързани със строителите на Спировите могили. Извънземните бяха защитени тук след Гражданската война, най-вече Джеси Джеймс и Бел Стар.

Tryst с природата:

Wonders of Robbers Cave-Tryst with Nature

За любителите на природата Робъртс пещерата е отличен терен, за да се изправи, близък и личен с естествения свят. Неговата живописна красота е перфектна обстановка, за да отпуснете тялото, ума и душата и да се насладите на всичко, което природата може да предложи. Човек може да научи много за дърветата, птиците и пеперудите с времето, прекарано в парка.

Виж повече: Варовикови пещерни образувания

Езерото на разграбените пещери:

Wonders of Robbers Cave-Robber Caves Lake

Три езера обхващат парка - езерото Карлтън, езерото Уейн Уолъс и езерото Coon Creek, които са създадени от язовири, построени върху рекичка. Езерото Карлтън, представено на снимката по-долу, предлага съоръжения за каране на лодка и кану.

Кралят на пещерите Падането на фестивала:

Wonders of Robbers Cave-Robbers Cave Fall Festival

Първият годишен фестивал "Roberts Cave Fall" е създаден през 1987 година. В продължение на три дни годишният фестивал включва ръчно изработени изкуства и занаяти от повече от 200 производители на изкуства и занаяти, щандове с вкусна храна и напитки, карнавални разходки и игри. Фестивалът се отличава и с круиз по есента на зеленината, където се показват стотици персонализирани и възстановени класически автомобили. Това е забавен ден за възрастни и деца.

Къмпинг в пещерата Робъртс:

Къмпинг at Roberts Cave

Roberts Cave State Park предлага съоръжения за къмпинг, вариращи от съвременни места за RV до примитивни места за палатки и места за конна езда. Пътеките през гората осигуряват прекрасна гледка към малка долина.

Виж повече: Пещери с кристали

Съоръжения за настаняване:

Wonders of Robbers Cave-Lodging Facilities

Roberts Cave State Park разполага с 26 каюти за настаняване с една от тях, наречена Belle Starr View Lodge след скандалната беглец Belle Starr. Комплексът разполага с 20 стаи и зала за срещи, като същевременно осигурява живописна гледка към езерото Coon Creek. Всички стаи в ложата имат двойни легла, в които могат да се настанят четирима гости. В парка и в някои от каютите има разрешени домашни любимци.

Туристически маршрути:

Wonders of Robbers Cave-Hiking Trails

Robbers Cave State Park в Уилбъртун предоставя система за дълбоки следи за туристи, независимо дали е за обикновен туризъм, планинско колоездене или конна езда. Това е рай за конни ездачи с пешеходни пътеки, които предлагат спираща дъха гледка към планините Сан Боис.

Гробища Пещера:

Wonders of Robbers Cave-Robbers cave Wilburton

Robbers Cave State Park в Уилбърт, Оклахома е идеалното място за семейство. Разполага с всичко, от което можете да си представите от кабини до маси за пикник, плувен басейн с баня, детски площадки, миниатюрни голф игрища, коли под наем, конна езда, малък хранителен магазин, ресторант на място и природен център, няколко. Удобствата в парка са многобройни, което го прави чудесна местна атракция и известно туристическо място.

Виж повече: Известни морски пещери

Робъртс пещерен държавен парк:

Wonders of Robbers Cave-Robbers Cave State Park

Екскурзия до пещерата Robbers няма да бъде завършена, без да се катери на скалите и да видиш пещерата, откъдето паркът получава своето име и където скандалните престъпници като Джеси Джеймс и Бел Стар са отказали от закона. Пътеките, водещи до пещерата, не са много напрегнати. Веднъж на върха, гледката към планините е освежаваща и си струва усилията.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

52 − 47 =