Астма Мудра – как да се направят стъпки и ползи Стилове в живота

Разстройствата на дишането са много чести в наши дни. Изключително високото ниво на замърсителите може да причини разстройства на дишането като всичко. Високото ниво на замърсяване и стресиращ начин на живот могат да причинят на сървъра повреда в начина на живот. Това е основната причина за голямата болест в днешно време. Някои от основните разстройства на дишането са бронхит и астма. Тези разстройства на дишането могат да засегнат както младите, така и възрастните. Така че, преди да се приземите в някои сериозни здравословни проблеми и разстройства, се научите да се грижите правилно за себе си. Редовното лечение винаги се предписва от лекари в случай на астма и други нарушения на дишането.

астма Mudra

Но доколкото смятам, че редовните лекарства и лекарства не трябва да се приемат поне за цял живот. По този начин смятам, че пациентът винаги трябва да практикува дългосрочни мерки. Това ще повлияе върху здравето ви в дългосрочен план. По този начин, това, което трябва да направите, е да приемете някои упражнения като мудра. Тези мудра са наистина евтини и без разходи упражнения. Те са най-икономичното решение за вашето тяло и дълго здраве и благополучие. Някои от мудрите са специално предназначени за някои здравни нарушения. Подобно на астмата има много мудри за астма. Много други йога мудра за астматични атаки също са проектирани.

Виж повече: Йога Мудра за болки в гърба

Астма Mudra Значение Стъпки и ползи:

Значение на астма Mudra Pose:

Една от най-значимите мудра по отношение на лечението на дихателни нарушения е астма мудра. Известно е, че астмата мудра е от полза за астма. Неправилните модели на дишане или дихателните нарушения могат да бъдат лекувани чрез редовна употреба и практика на тези мудра. Чух много хора, които пеят похвали за тези обезщетения за астма mudra. Те са известни, че лекуват и регулират дишането до голяма степен. Дори и за хора, които вече са страдали от астма или дори са имали или са претърпели тежки астматични атаки, може да опитате това.

Позволете ми да ви науча как да направите този жест на ръката на астмата.

Виж повече: Atmanjali Mudra Предимства

Как да направя астма Mudra поза?

1. Първо, трябва да седнете в спокойна позиция. Седнете на матрака или на лек килим.

2. Предлагам да не седнете директно на пода, тъй като това може да доведе до хлъзгане.

3. Също така, правиш мудра или йога, като седиш директно на пода, е строго забранено или не се препоръчва от фитнес експерти.

4. Астма мудра може да се извърши и с двете ръце. Първо трябва да започнете, като докоснете върха на пръста си с основата на палеца си.

5. Трябва да докоснете върха на пръстена и средния пръст заедно с основата на палеца си. Уверете се, че правите цялото това упражнение много постепенно и спокойно.

6. Комфортът е основната част от това йога упражнение. Уверете се, че трябва да държите показалеца си, насочен навън.

7. Цялата ви поза трябва да бъде много права, но все още спокойна.

8. Можете също да задържите очите си затворени, за да се насладите на спокойна обстановка.

9. Можете да практикувате това в продължение на 5 минути. Можете да направите това йога поза за 30 минути на разстояние или дори с почивки. Направи го, както се чувствате удобно.

Астма Mudra Предимства:

Астмата mudra е изключително популярна за ползите от болестта на главното дихателно разстройство, като астма. Тя може да намали появата на астма. Това може да намали шансовете ви за астматични атаки. И хората, които показват ранни симптоми на астма, също могат да се възползват от тази астма mudra.

Виж повече: Апан Вайу Мудра

Можете да практикувате тази астма mudra йога поза за астматична атака по всяко време на деня, както желаете. Тя не изисква никакво оборудване и по този начин е много лесно да се практикува по всяко време и навсякъде. Има различни варианти на тази астматична атака. Единият от тях е жест за астма. Това е друг много популярен метод за мудра за астматична атака.

Leave A Comment

29 − = 21