Алое Вера за акне – как да го използвате? | Стилове в живота

Копнеж за тази ясна, блестяща и здрава кожа от векове? Акнето ли е кожата просто мечта, която според вас никога няма да се сбъдне или се материализира? Опитайте Алое Вера. Акнето белези обикновено са много упорити, те отнемат много време, за да отидат и да напуснат кожата блясък. Акнето жертвите могат да видят забележими промени само за една седмица чрез извличане на сок и прилагането му върху акне или пъпка. Алое Вера е вид, подобен на кактус, с произход в Северна Африка. Той расте по целия свят в топъл климат. Алое Вера има различни научни свойства като антибактериални свойства. Това е инхибитор на болката, стягащ. Той стимулира клетъчния растеж, като същевременно намалява белезите.

алое Vera For Acne - How To Use It

Алое Вера има страхотни лечебни свойства, които на свой ред правят белега по-бърз. Той умножава процеса на зарастване в тялото и помага за бързо обновяване на клетките.

Хранителният списък на това растение е безкраен. Той стимулира растежа на клетките в кожата. Той съдържа полезни съединения като лектини, манан и полизахариди. Той е обогатен с витамини, протеини, аминокиселини, ензими и т.н., което се изисква от организма. Той действа като голям почистващ агент и в резултат на това помага за отстраняването на черни глави. Алое Вера растение също може да се отглежда в дома си много лесно и поддържането на растежа на растението не е никак трудно.

Виж повече: Прилагане на паста за зъби върху пъпките

Как да използвате Алое Вера за акне:

Има различни търговски продукти на Алое Вера, намерени на пазара, които включват сапуни, крем, гелове, измиване на лицето. Гел от алое вера е отличен за омекотяване и намаляване на белезите и белезите от акне, както и самия белег. По-долу имаме различни видове методи и лечение за акне, използвайки алое вера, които са много ефективни и популярни също.

1) Почиствайте лицето си с продукти от алое вера:

алое Vera For Acne - How To Use It-Vera Products

Човек може да купи чиста гама от продукти на Алое Вера на пазара, която включва сапуни, измиване на лицето, овлажнител, нощен крем. Използването й през деня и нощта редовно може да доведе до здрава кожа с по-малко или никакво белези.

2) Сок от алое вера:

как to Use Aloe Vera for Acne22

Човек трябва да пие чаша сок дневно, за да детоксикира системата от всички токсини и отпадъчни вещества, за да постигне ясен и блестящ тен. Сокът може да бъде извлечен чрез използване на най-дългите листа на растението, тъй като съдържа максималното количество сок. За добавени вкусове може да се смесва с сок от моркови или сок от цвекло. Тя може да се прилага директно върху засегнатите области, което може да доведе до намаляване на акнето. Това е една от най-добрите естествени алое вера лечения за акне белези и белези

3) Мляко, захар и алое вера Маска за лице за акне:

алое Vera For Acne - How To Use It-Milk, Sugar And Aloe Vera

Алкохолна маска за захар от мляко може да се нанесе по цялото лице, за да се отървете от акнето. За да го приготвите, смесете половин лъжица захар в мед с две лъжици. Разтваряйте го добре. Вземете лист от алое вера и изцедете сока от него. И го разбъркайте с разтвор на млечна захар правилно. Нанесете тази маска равномерно върху лицето и я оставете за 20 минути. Измийте го със студена вода и го напуснете. Следвайте го с помощта на обогатен с Алое Вера крем.

Виж повече: Нанасяне на куркума върху пъпките

4) Алое Вера-Водна маска за ръце за акне.

алое Vera For Acne - How To Use It- aloe vera and Rose water

Изцедете сока от растението Алое Вера и го разбъркайте с 2 лъжици розова вода. Нанесете маската равномерно с помощта на памучна топка. Той намалява симптомите, пигментация, възрастови петна, белези, признаци за нараняване. Може да се масажира 2-3 минути, за да се почисти кожата и да се извади мръсотията от клетките.

5) Алое Вера - Куркумна маска за прах:

алое Vera For Acne - How To Use It-Aloe Vera- Turmeric

Тази маска помага при отстраняването на акнето, както и придаването на блясък на лицето. Тази маска за лице е една от най-добрите маски на алое вера за лечение на акне от лицето.

6) Алое Вера овлажнител или акне Белези Лечение:

алое Vera For Acne - How To Use It-Aloe Vera Moisturizer

Алое Вера е най-доброто лекарство, ако прилагате алое Вера за белези от акне, които трябва да бъдат премахнати. Ароматът за алое Вера предотвратява ясно белезите. Тя отстранява възпалителното акне и възпаление на кожата. Това прави слоевете на кожата студени и лекува с exacts на гела идва от листата. Това действа като овлажнител на кожата ви. Това намалява проблемите, причиняващи увреждане на кожата. Това помага за подмладяване и съживяване на белезите. Сред останалите най-лошият проблем, който се появява на кожата е акнето. Сега ще получите някои трикове за това как да използвате алое вера за акне. Има много комбинирани опаковки с алое, които се използват при решаване на проблемите с акнето.

7) Алое Вера смес от бадеми:

алое Vera For Acne - How To Use It-Aloe Vera Almonds

За да направите комбинирана опаковка за лице за акне за сух и зрял тонус на кожата, добавете някои разбити бадеми и смекчете алое Вера с варена вода. Смесете го, за да направите паста. След като опаковката е нанесена върху кожата ви и изчакайте най-малко 15 минути, след това изплакнете.

8) Алое Вера Краставица, овесена каша паста за акне:

алое Vera For Acne - How To Use It-Aloe Vera Cucumber, Oatmeal

Ако акнето е на мъртвата кожа тон, най-добре е да използвате този пакет за лице. Вземете купа и смесете някои краставички и добавете алое Вера, за да направите паста. Сега добавете малко вода, за да ги натрупате. След това добавете овесена каша върху него. Смесете ги добре. Нанесете върху лицето си за 10 минути, след което го измийте.

9) Алое Вера Cottage Cheese, Дати Face Packs:

алое Vera For Acne - How To Use It-Aloe Vera Cottage Cheese, Dates

Вземете две супени лъжици извара с добавка на алое вера. Съберете ги. Сега добавете няколко дати и го компилирайте, докато се образува кремообразна смес. След това съхранявайте цялата паста в замразяване за дълго време. След това я извадете и приложете върху акнето и я задръжте най-малко 30 минути. След това го масажирайте внимателно. След това се измива с варена вода.

10) Паста за кисело мляко от алое вера:

алое Vera For Acne - How To Use It-Aloe Vera Yogurt Paste

Това е лекарство за акне в чувствителната кожа. Вземете листата на Алое Вера и разтрошете и направете гладка паста. След това прилагайте сок от краставици и кисело мляко. Добавете няколко капки етерични масла. Съберете я, докато стане по-гладка. Сега го нанесете върху лицето си и изплакнете след 15 минути със студена вода.

11) Състав на лимонов сок от алое вера:

алое Vera For Acne - How To Use It-Aloe Vera Lemon Juice

Нанесете върху акне на загорялата кожа. Нанесете екстракта от алое Вера с лимонов сок, който ги съставя. Направете твърда паста, след което я нанесете върху засегнатата област. Съхранявайте опаковката в продължение на 10 минути. Изплакнете с гореща вода, без да я разтривате.

12) Алое Вера, маслинено масло и паста от маслено тесто:

алое Vera For Acne - How To Use It-Aloe Vera, Olive Oil And Shea Butter Paste

Вземете купа бедно масло от Шеа и зехтин с варени листа от алое Вера. Направете хубава компилация от паста. Нанесете го върху акнето. Добре е за драгите да са нормални кожи. Задръжте маската за 15 минути, след това изплакнете.

Виж повече: Мед за акне белези

Как да се прилага Алое Вера върху лицето за лечение на акне?

Не е задължително всички продукти на Алое Вера да се прилагат по еднакви начини. Те се различават с видовете кожа и видовете пакети или паста. Така че, сега въпросът идва, че как да се прилага алое вера на лицето за акне? Някои от тях се прилагат за цялото лице. Някои от тях се прилагат само върху засегнатата област на лицето. Но преди да приложите това, всеки трябва да почисти лицето с измито лице и да комбинира варена и студена вода.

Алое Вера гел за лечение на акне:

Изтеглените листа от алое Вера произвеждат гела от алое Вера. Това се използва като лекарство за много неща. Но специално се използва при лечение на акне и помага да се направи кожата по-тонизирана. Предотвратява вирусните афекти на акне върху кожата. Хората използват гела от Алое Вера за акне.

Така че, за да започнете с него, засадете Aloe Vera в дома си или купете гел от пазара. Най-чистата форма на сок може да бъде извлечена само от растението. Правилният режим на грижа за кожата трябва да се следва, за да се намерят видими и по-добри резултати.Тези маски за лице с алое вера със сигурност ще ви помогнат да се справите с акнето естествено.

Изображения Източници: 1, 2, 3, склад на затвора, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12,

Leave A Comment

4 + 6 =