Алфа медитация техники Стилове в живота

Всеки е чувал за чудесата на медитацията и медитативните техники като пранично изцеление и Рейки, които често се считат за много близки до "магията". Но почти всички, които не са виждали тази "магия" от пръв поглед, изглежда са скептични за своите сили в началото. Но не се безпокойте, след като овладеете изкуството на алфа медитация, ще можете да практикувате тези чудеса върху собственото си тяло!

алфа meditation

Виж повече: Как да направя медитация на Анапанасати

Алфаталната медитация издига ума ви до нивото, което лежи между напълно буден и почти заспал. Тя забавя вашите мозъчни вълни и позволява на душата ви да премине през по-висша астрална равнина. За някои от всичко това ще звучи като безсмислици, говорени от цигани, духовни лечители и т.н., които се оказват фалшиви. Въпреки това, алфа медитацията е научно доказана, че помага на ума ви да излекува вашето тяло и болестите му! С забавянето на вашите импулси това отнема мозъка ви в спокойно удобно състояние. Това е състоянието, което стои на прага на дълбока сън, която ще ви позволи да се събудите освежени и да кажете "Сега това е красива сутрин!" Алфа медитация използва това състояние на ума ви, за да постигне трикове, които не можете дори мечтаят!

Първата стъпка на алфата медитация е постигането на това състояние на ума. За да направите това, седнайте в удобна позиция и вдишайте дълбоко в себе си, за да се оправите. В типичните стъпки на простата медитация започвате да се концентрирате върху вашите вдишвания. Вътре и навън, навътре и навън, непрекъснато. И докато издишвате си представете всичките си стрес и тревоги, оставяйки ума си. По този начин изчистете ума си от всичките си напрежения и тревоги.

Виж повече: Джъти Медитация

Този процес ще направи голямата част от вашето напрежение да тече далеч. Въпреки това, щом умът ви е ясен, можете да поемете контрол над тези напрежения и да разрешите проблемите си, без да им позволявате да предизвикват стрес. По този начин с помощта на тази техника постигате духовен център, който ви помага да балансирате вашите проблеми.
Алфа медитацията използва този духовен център. След като стигнете до там, можете да използвате техники за визуализация, за да изпратите мозъчните си сигнали. Алфа медитацията използва главно подсъзнанието, за да постигне своите цели.

Една от техниките е да си представите номер три, три пъти, последван от числото две, а след това едно - всеки три пъти. Това активира част от мозъка, която рядко се използва. Много прилича на разтягане на стари, неизползвани мускули. След това упражнение можете да си представите каква ситуация искате да изпълните. Представете си себе си на работа, постигайки успех, представете си, че главоболието ви отмина или самият ви сънува най-добрия час за няколко минути!

Както си представите, където и да искате, бъдете извикайте силно гласовете си. Вие основно информирате вашето подсъзнание какви са вашите цели. Тези снимки трябва да са като истински събития за вас. Когато завършите това, започнете да броите обратно от пет на едно. След това бавно отворете очите си и позволете да се върнете в нормалния свят.

Виж повече: Как да направя дълбока медитация

Алфаталната медитация поема контрола над цялата скрита в себе си сила, мобилизира я и я насочва. Тя ви позволява да насочвате подсъзнателния си ум, който има тенденция да се отклонява от истинските ви цели, от вашата цел в живота. Това значително увеличава шансовете ви да ги постигнете! Чрез практикуването на алфа медитацията ежедневно не само може да подобрите физическото и духовното състояние на тялото, но и да подобрите живота и състоянието си. Докато преди да сте изправени пред куп от неуспехи и разочарования, сега ще почувствате колелата да се обърнат, тъй като късметът ви дава по-добра ръка. Но това наистина ли е щастието? Или това изкуство ви позволява да действате и подобрявате живота си?

Изображения Източник: 1

Leave A Comment

28 − = 21