Актрисата Shilpa Shetty Красота Съвети и Фитнес Тайните Стилове в живота

Боливудската актриса Шилпа Шети изглежда е претърпяла магическа трансформация още от постигането на международната слава с победата си в телевизионното предаване на Великобритания Celebrity Big Brother 5. За тези, които се чудите как тази веднъж гангстерска актриса се превърна в един от най-уверен и модерен Bollywood divas, ви разкриваме тайните зад нейните добре дефинирани черти, безупречната кожа, лъскавата фигура на косата и часовото стъкло.

Shilpa Shetty Beauty Tips and Fitness Secrets

Shilpa Shetty Лични съвети за красота и диетични планове:

1. Shilpa Shetty Красота съвети и тайни:

Шила Шети, както много от нас знаят, не се ражда красиво. С богато тяло, прекалено голям нос, дебел парченце мъгляви коси, вежди и грим, който беше прекалено силен в предишните й дни, тя не можеше да има шанс. Реализацията я засия и след това се появиха бавните и стабилни промени през годините, които я катапултираха със звезда. Двойното свършена работа с носа доведе до значителна промяна на образа на актрисата, която не е имала нищо тайно по въпроса.

Актрисата Shilpa Shetty Красота Съвети и Фитнес Тайните Стилове в живота

Всичко останало последва примера и с пълна воля и решителност да изглежда и се чувства красиво, южното бельо се превръща от грозно патица до красив лебед.

2. Shilpa Shetty Съвети за грижа за кожата:

Актрисата Shilpa Shetty Красота Съвети и Фитнес Тайните Стилове в живота

Shilpa Shetty като правило не използва сапун. Тя вместо това изплаква лицето си сутрин с топла и след това студена вода и го следва с овлажнител и крем за очи. Никой не може да спи в грима си, тя почиства лицето си през нощта с домашно приготвена смес от бебешко олио, маслиново масло и био-масло на Джонсън, което тя масажира в лицето си и избърсва с памучна вата или гореща кърпа за лице.

В допълнение към това пие около 10 чаши топла вода, за да запази кожата си ясна и хидратирана. Shilpa Shetty се придържа към "по-малкото е повече" мантра и никога не прекалява с козметика и други продукти на кожата. Тя е самопризнат спа наркоман и редовно получава дълбоко тъканно масаж.

Виж повече: Тайните на красотата на Ями Гаутам

3. Съвети за грижа за очите и грим:

Актрисата Shilpa Shetty Красота Съвети и Фитнес Тайните Стилове в живота

Shilpa Shetty с фини арки вежди са още една от нейните самоопределящи се черти. Тя съветва да си очите с резба в салона, за да се избегне растеж косми. Тя също обича да използва колана, който според нея дефинира очите по-добре от тези слоеве маскара. Един от нейните тайни съвети е да запазите червилото си фини, ако искате очите ви да се открояват или обратното и да отида с фалшиви мигли, за да glam вашия нощен облик вид.

4. Shilpa Shetty Съвети за грижа за косата:

Актрисата Shilpa Shetty Красота Съвети и Фитнес Тайните Стилове в живота

Шила Шети запазва присъщата си дебела, гъста коса, която изглежда естествено права и блестяща, като изсушава удара, вместо да прибягва до уреди за изправяне на коса и продукти за горещо оформяне. Тя също така редовно променя шампоана си и измива косата си всеки втори ден, така че косата да не се отстранява от естествените му масла.

Препоръката й използвала балсам от серията L'Oreal Kerastase, която наистина прави чудеса.

Виж повече: Съвети за красота на Лара Дута

5. Shilpa Shetty Диета план и тренировки:

Shilpa Shetty постно и средна фигура е далеч от здравата рамка, която някога е била. Нейната преданост към йога е отчасти главната причина, която я държи в светлината на прожекторите, защото има едно от най-горещите тела в Боливуд. Другите й фитнес тренировки включват светлинни пътеки върху бягащата пътечка, вдигане на светлината на тъпи звънци, за да се тонират ръцете и използването на по-тежки тежести по краката за по-дефиниране.

Актрисата Shilpa Shetty Красота Съвети и Фитнес Тайните Стилове в живота

Когато става дума за диета, майката на едната е категорично против да предпочита, вместо това, да яде разумно в правилните пропорции. Никога не яде между храненията, а постига баланс между това, което яде. Ако тя яде тежко през деня, тя го държи светлина по време на вечерята. Обича да пие зелен чай и да остане далеч от газирани и захарни напитки.

Виж повече: Sonam Kapoor съвети за красота

За по-нататъшно подпомагане на навиците си за здравословно хранене тя не яде след 8 часа и гарантира, че последното й ядене се консумира най-малко три часа преди лягане, за да може тялото й да работи с калориите.

Leave A Comment

− 1 = 2