9 Зашеметяващ Диамант носа пръстен дизайни за булчински

Diamond Ring Nose е вид бижута, носена от дами на носа. По-рано всички дами носеха пръстен на носа. Но сега нито едно момиче не носи пръстен на носа. Той идва в много разновидности, както много щати на Индия имат свой собствен типичен дизайн в носовия пръстен. Например, моделът на пръстена на носа на Махаращра е нещо различно. Дамите изглеждат съвсем различно, когато носят пръстени от носа, тъй като не ги носят ежедневно. Има специално създание на носовия пръстен за булката. Сватбеният пръстен на носа се напасва без дупка в носа. Поправя се като клип.

Носовите пръстени с диамант:

Ето 9 красиви дизайна на диамантени пръстени в златни и сребърни метали.

1. Регулируема златна диамантена пръстена:

регулируем Diamond Nose Ring

Това е красив и регулируем диамантен носов пръстен. Казва се регулируем пръстен на носа, тъй като той се настройва с нуждите на потребителя. Това е нейната полза. Пънчето получава плесени в носа. Предлага се във всякакви размери. Той има блестящ диамант.

2. Страничен диамантен пръстен:

страна Diamond Nose Ring

В този носов пръстен, от едната страна са прикрепени пълни серии диаманти. Тя изглежда страхотно със странични диаманти. Единият диамантен пръстен на носа привлича вниманието на хората. Той е в истински златен метал и изглежда добре с искра.

3. Истински диамантен пръстен за жени:

реален Diamond Nose Ring

Това е истински диамант пръстен нос пасианс. Пасиансът диамант е пенливо като нещо. Това ще отразява чистата белота в очите на зрителя. Пасиансът ще свети повече в мрака. Можете да получите цветен тон по ваш избор и вкус.

4. Цветна форма Диамант пръстен пръстен:

цвете Shape Diamond Nose Ring

В този носов пръстен има дизайн на цветя с диаманти. Този тип дизайн ще изглежда страхотно в брак и функции. Тя ще бъде скъпа, тъй като има много диаманти. Той е привлекателен и ще привлече вниманието на хората.

Вижте още: Дизайнерски носовки

5. Марафи пръстен на пръстена:

маратхи Diamond Nose Ring

В Махаращра пръстенът на носа се нарича "Нат" и отразява тяхната традиция. Дама махаращра най-вече носят Nath, докато правят Lavani, Marathi Folk Dance. Nath обикновено е голям и изглежда страхотно за дамите. Shringaar на Махаращра дама е непълна без Nath.

6. Нос пръстен в цветен диамант:

нос Ring in Colorful Diamond

В този диамантен носов пръстен се използват красиви цветни диаманти. Това ще изглежда уникално, тъй като рядко се използват цветни диаманти в носовия пръстен. Можете да съчетаете цвета на вашите сари и диаманти. Диамантите с леки цветове са невероятно блестящи.

Вижте още: Нос пръстен сребро

7. Диамант нос пръстен в сърцето форма:

диамант Nose Ring in Heart Shape

Това е красив диамантен нос пръстен с форма на сърце. Тя има едно голямо сърце и диамант, свързани между тях. Изглежда наистина фантастично в бяло злато. Тя ще привлече жени от всички възрасти. Ако сте мода съзнание, това може да бъде най-добрият избор за вас.

8. Сладък златен пръстен с диамант:

зашеметяващ Diamond Nose Ring

Той е с прекрасен дизайн в пръстен диамантен нос. Тя изобразява богатството на потребителя, тъй като би било скъпо. Има красив кръгъл диамант в чисто злато. Хората няма да спрат да ви хвалят за този дизайн. Тя е различна от редовната.

Вижте повече: Дизайн на златен пръстен

9. Дизайнер Диамант Нос пръстен:

дизайнер Diamond Nose Ring

Този носов пръстен е специален дизайн на дизайнер. Той има комбинация от жълто и бяло злато. Дизайнерският носов пръстен винаги е елегантен и дава пряк облик на сърцето на дамите. Той е възхитителен в дизайна и несравним с обикновения носов пръстен.

Диамантеният носов пръстен е деликатна бижутерия. Тя е малка по размер, така че се нуждаете от най-голямо внимание. Много пъти, това се случва, че малкият диамант не се забелязва. Въпреки че дамите купуват диамантен носов пръстен, но не го използват редовно. Понякога те обичат да носят. Днешните момичета изобщо не са готови да носят диамантен пръстен. Те харесват фънки дизайни.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

3 + 1 =