9 великолепни Юли дизайни за бижута Стилове в живота

Историята за месец юли е Ruby. Този светъл и великолепен червен камък е сред най-ценните и скъпоценни камъни. Известно е, че скъпоценният камък предпазва ползвателя от лошо здраве и нещастие. Бижутата, създадени с рубин, са брилянтни и изискани.

Красива и привлекателна birthstone за юли е Ruby & нейните дизайни на бижута:

Ето и най-добрите birthstones за юли.

1. юли Birthstone:

Юли birthstone

Рожденият камък за юли е рубин, вие получавате този ярък червен скъпоценен камък, който е блестящ на цвят. Камъкът се казва, че осигурява сила и защитава от злото. Скъпоценният камък също означава любов и страст. Тя носи добър късмет на своите носители и по този начин е много популярна.

2. Сърцеобразно украсено през юли Колие:

сърце shaped July birthstone necklace

Вземете този брилянтен червен рубинен висулка в сребристо сърце. Медальонът е осеян и с малки кристали Сваровски. Рубинният скъпоценен камък има кръгла форма и е разположен красиво в висулка. Това прави идеалния подарък за всеки, роден през месец юли.

3. Ruby стилен Ringstone Ring:

рубин stackable July birthstone ring

Проверете този зашеметяващ пръстен на годините в Юли, който има малки рубинени камъни, разположени чудесно около него. Рубинските камъни се изрязват перфектно в кръгла форма и правят пръстена пълен. Това е идеално за специален повод или дори като подарък за рожден ден или годишнина.

4. Перлата и Ruby Юли Birthstone бижута:

перла and Ruby July birthstone jewelry

Представете любимия си човек с този зашеметяващ и очарователен комплект перли и рубинено огърлица. Подаръкът за бижута от юли е перфектна, тъй като има проста рисунка, състояща се от перлена перла и кръгъл рубинен камък, разположен над нея. Моделът е много деликатен и идеален за ежедневна употреба.

Виж повече: Оцвети Астън Вила

5. Юли скъпоценни обици:

Юли birthstone earrings

Това е още една чудесна сърцевидна бижутерия с елемент от юли. Тези сърцевидни рубинени камъни са поставени в сребро и са изработени в гривни. Скъпоценните камъни са големи по размер и поради това правят лицето изглежда пълно. Обикновените обици са идеални, за да се носят понякога и изглеждат много кралски.

6. Юли Birthstones Тенис гривна:

Юли birthstone tennis bracelet

Ето една чудесна тениска гривна от рубинено злато. Изборът на червен и златен цвят е класически и прави прекрасна богата гривна. Използваните тук рубинени камъни са с овална форма и са разположени красиво около гривната. Това прави ръцете да изглеждат елегантни и очарователни.

Виж повече: Юни Birthstone

7. юли Гледане на рождения камък:

Юли birthstone watch

Вземи този часовник, който има рубинен камък в часовника. Това дизайнерско парче е много рядко и прави луксозен и екстравагантен часовник. Това със сигурност ще направи главите да се обърнат. Получете този часовник, който е безценен и ще се отправите към приятелите и семейството си.

8. Овален пръстен на рождения месец на Овалния месец:

овал July birthstone ring

Това е кралски и кралски изглеждащ голям рубинен пръстен, който е разположен около диаманти и злато. Големият рубинен скъпоценен камък, използван тук, е нарязан на прецизност и това издава блясъкът на камъка наистина добре. Цветовете на камъка изплуват и създават червен нюанс. Диамантите около нея придават блясък и блясък.

Виж повече: Birthstone за май

9. Полилей Юли скъпоценни камъни Обици:

полилей July birthstone earring

Изтеглете всичко това от класическата полилейска обица в камъни с рупии от рукола за перфектна вечер. Използваните тук рубинени камъни са в две форми, овални и сълзотворени. Стилът на полилей го прави подходяща бижутерия за партита и церемонии. Това трябва да бъде съчетано с тежки облекла и е чудесно за сватби и други специални дни.

Birthstone за юли е рубин сред блестящи и най-търсени скъпоценни камъни. Червеният цвят на камъка е известен с любовта на всички, тъй като символизира благородството. Елементите от бижута, направени с рубин, са много и елементи като пръстени и обици са най-ценни. Камъкът е съчетан красиво със злато и дори сребърен метал.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

83 − = 74