9 Тенденции Спаркс Сандали в Индия Стилове в живота

От тийнейджъри до средни възрасти, най-вече пускане на обувки продукт е сандал. Сандалите също са известни като мокасини. Навсякъде по света са установени много предприятия за износване на обувки. Всяка компания е маркирала своя собствена марка на пазара. Всяка марка проектира сандалите в същия модел, но дизайна им ще бъде различен.

Всеки сандал се различава в дизайна от фирма до фирма. Сандалите се използват най-вече от всички хора, защото са много удобни и гъвкави. Хората могат да ходят или да бягат, като носят сандали. Те могат да пътуват до големи разстояния без никаква болка на краката.

Много дизайнерски компании с различен дизайн в многоцветни цветове проектират sandles. Всеки сандал ще бъде уникален. Всяка колекция ще бъде модернизирана от предишните проекти, тъй като хората са приети за новостите във всичко. Сандалите трябва да са на разположение на всички видове хора в нормални цени, така че да могат да си ги позволят.

Sparx, който работи на пазара, може да бъде предоставен от всички групи хора. Сандалите могат да се използват дори във вода, така че продуктът да не се губи. Така че някои от сандалите на Спаркс са следвани.

Спаркс представя нова колекция обувки, която има за цел да задоволи нуждите от комфорт и стил за млади и спортни мъжки сандали. Да се ​​почувствате индивидуални и спокойни. Двойката е проектирана с подплатено легло за крака и текстуриран табан. Има стил, чиято обувка е проектирана с детайл от панел и бод. Затварянето с велкро на предната каишка за крака, леглото за крака се инжектира с канали. Използваните материали са каучук, синтетични и някои тъкани. Сандалите ще бъдат много стилни и модерни.

Тези пясъчници Sparx ще бъдат модерни за тениска и чифт къси панталони или дънки. Тази популярна марка Sparx предлага широк спектър от стилни обувки със съвременен дизайн и безупречни качествени материали. Това отразява духа на младостта. Тя отразява вкуса и динамиката на иконичната младежка марка. Спаркс вече се развива в големи мащабни предприемачески нужди на гражданин.

Последни Спаркс Сандали за мъже и жени в Индия:

1. Спаркс мъжки черни и червени сандали:

Sparx Sandals

Мъжките черни и червени сандали са нови перспективи за сандалите. Те са много стилни и модерни. Единицата ще бъде много гладка. Каишките се навиват стилно от петите до глезена. Цветовете черно и червено придават нов облик на дизайна. Дизайнерите го проектираха с иновативна мисъл.

Виж повече: Последни сандали за жени

2. Мъже Камъл Спаркс Сандали:

Sparx sandals2

Мъжки камъл Sparx сандалово обурудвани обувки. Тя е проектирана по прост начин, но перспективата ще бъде много ефективна. Има каишки на глезена и на пръстите на краката. Той е много гъвкав за ходене и бягане. Този модел се предлага в един или два цвята. Доброто качество на материала се използва, за да се направи този модерен обувки.

3. Мъже Синьо и Ж Спаркс Сандали:

Sparx sandals3

Това е нов стил на дизайна на марката sparx. Тя е напълно различна от другия модел. Той има извита подметка. Тя е гъвкава за мъжете във всички аспекти. Сандалите изглеждат тежки, но ще бъдат много леки, тъй като използваните материали са с добро качество. В глезена се поддържат регулируеми ремъци. Мъжете могат да се приспособят според нуждите.

4. Спаркс Спортен Червен Сандал:

Sparx sandals4

Марката Sparx проектира продукти не само в ежедневните обувки. Но също така проектирани сандали за спортист също. Горният сандал е предназначен за спорт. Нарича се като спортен червен сандал от Споркс. Той е много естетичен дизайн. Производители, проектирани с иновативна мисъл. този искрен сандал се вижда само в един цвят. Той е модерен и модерен. Сандалът дава невероятен вид на краката. Кожата използва тази изкуствена кожа.

5. Спаркс морски син сив сандал:

Sparx sandals5

Това са не-кожени сандали от уважавания моден свят на Sparx. Предлага се в шикозна комбинация от флот и сиво. Двойката сандали са проектирани с текстура и подплатени подложки за удобство. Има широка лента и лента за глезена. Тази испанска сандала е тип пясък. Използваният материал е гума EVA.

Виж повече: Детски сандали

6. Спаркс флот сандали:

Sparx sandals6

Sparkx предлага невероятни обувки и сандали. Тези сандали въплъщават днешния младежки дух. Тя се предлага с внушителни цветове и дизайн. Всяка двойка се дава с внимание от специализирани служители, които работят в 10 произведения на изкуството на производство. Този продукт използва изкуствена кожа. Единственият използван материал е термичната пластмасова гума.

7. Спаркс черни сандали от синтетична кожа:

Sparx sandals7

Този продукт от искров пясък е проектиран от добре обучен занаятчия. Те ще проектират тези емблематични сандали, за да задоволят младостта. Сандалите са привлекателни и подходящи за случайни като дънки, къси и нощни облекла. Те също ще бъдат много достойни. Сандалите са регулируеми от ремъците на глезена. Единствен ще бъде крак леглото и бодли крак. Такова, че никога не навреди на краката. Материалът, използван за изработване на подметката, е полиетилен. Той е с по-малък размер на петата, гъвкав и удобен за ползвателя. Предлага се във всички размери. Кракът ще бъде напълно отворен за въздуха. Тези искри сандали са модерни и модерни.

8. Спаркс сиво плаващо сандали:

Sparx sandals8

Спаркс сивите плаващи сандали се различават напълно от другите дизайни. Тези невероятни продукти се предлагат на популярни уеб сайтове. Те са проектирани въз основа на някои от дизайна на древните дизайни също. Има около три лах двойки обувки на ден. Тъй като имат квалифицирани служители с иновативни идеи, тези марки ще се люлеят. Продуктът е изработен от изкуствена кожа. Материалът, използван за подметката, е термопластичният каучук. Тези сандали са много гъвкави за ползвателя да ходи.

Виж повече: Сватбени сандали за сватба

9. Спаркс Мъжки синьо найлонен сандали:

Sparx sandals9

Спаркс мъжки сини найлонови сандали се произвеждат от добре опитни иновативни производители на спаркс. Тези сандали са много модерни и модерни. Тези поплавъци са много гъвкави и се чувстват комфортно за ползвателя. Има ремъци в глезена, които могат да се регулират. Тези пясъци са подходящи за всички младежки костюми. Това са случаите, които се използват ежедневно за колежи и извънградски източници. Леглото за крака ще накара ползвателя да се чувства комфортно.

Leave A Comment

80 − = 77