9 Страхотни идеи за дизайн на татуировки на гръбначния стълб за мъже и жени Стилове в живота

Искате да получите красива татуировка, но се страхувате от болката, която ви дава, докато я поднасяте! Да, повечето хора искат да имат татуировка; обаче, болката елиминира идеята от ума им. За тези хора, тук е най-добрата възможност да се любимият си дизайн чрез татуировки на гръбначния стълб. Татуировките са посветени на гръбначния стълб с по-малко болка. Тези видове татуировки на гръбначния стълб са най-модерните модели на мислене както за мъжете, така и за жените.

Сладък гръбначни татуировки Идеи за мъже и жени:

Ето някои атрактивни гръбначни гръбначни татуировки дизайн, от които можете да избирате,

1. Lotus Spinal Tattoo:

лотос Spinal Tattoo

Lotus дава най-добрата гръбначна татуировка за гърба, за момичетата. Татуировката също съдържа няколко санскритски писма, които дават лозунг под формата на стъблото на лотоса. Дизайнът е направен в черни и сиви цветове с невероятни нюанси.

2. Tribal Spinal Tattoo:

племенен Spinal Tattoo

Племенните татуировки на гръбначния стълб, направени с помощта на тънки линии, дават съвсем различен облик на зрителя и инкруста. Дизайнът е реалистично докосван, тъй като носи дизайна на гръбначния мозък на идеалното място, където всъщност лежи.

3. Татуировка на гръбначния мозък на чакра:

чакра Spinal Cord Tattoo

Татуировките на женския гръбнак са силно вдъхновени от цветята. Цветята имат формата и структурата на чакрите, които идват в различни форми с успоредна линия. Проектирани в черно, те придават очарователен вид на инкруста.

4. стрелка Compass кабел татуировка:

Стрелка Compass Cord Tattoo

Татуировките на гръбначния стълб дават красив поглед към младостта си. Татуировката е направена с компас, който е централизиран със стрелка по дизайнерски начин. Татуировката носи характеристиките на компас и стрелка.

5. Черно точки Spinal Tattoo:

черно Dots Spinal Tattoo

Искате да имате проста татуировка на гръбначния стълб! Ето един опростен дизайн, който със сигурност ще бъдете обожавани от вас. Татуировката е направена с няколко малки точки в черно в една права линия, която представлява истинският гръбначен мозък. Той привлича вниманието на зрителите, опитайте това, за да получите добри коментари.

6. 3D Spinal Tattoo:

3D Spinal Tattoo

Татуировките на гръбначния стълб могат да бъдат придружени от артистичен контакт с 3D модел. На гърба се дава сценарий, в който гръбначния мозък е показан на гърба, сякаш е изморен, с излизащи ръце и очи, блестящи между тях, за опасен външен вид.

Виж повече: Татуировка дизайни за момичета

7. Полинезийски татуировка на гръбначния стълб:

полинезийски Spine Tattoo

Проектирането на татуировки за гръбначния мозък в този дизайн е направено с полинезийско докосване, което включва малки дизайни на хеени и келтски племенни дизайни. Дизайнът, комбиниран от дизайн на диамант с меч на гърба в черно.

8. Татуировка на музикалния гръбначен стълб:

музика Life Spine Tattoo

Сладкото татуировки на гръбначния стълб получават вдъхновяващо докосване, което показва привързаността на мухата към музиката. Татуировката се прави с комбинация от спасителна жилетка, думи и слушалки. Линията изразява, че музиката е жизненоважна линия на инкруста.

Виж повече: Най-добрите модели татуировки за ръце

9. Татуировка на гръбначния стълб:

пеперуда Spine Tattoo

Малките татуировки на гръбнака винаги дават харизматичен вид на областта на гръбначния мозък. И една пеперуда ще подобри външния вид на такива татуировки. Татуировката е направена с черно мастило със сиви нюанси в центъра.

Татуировките на гръбначния стълб се извършват предимно с очарователни дизайни като пеперуди, звезди, точки, мечове, компас, дизайн на хеени и много повече, които допълват ефекта на гърба ефективно. Татуировката се извършва в центъра на гърба на гръбнака, което го прави по-малко болезнено.

Виж повече: Сладко татуировки за китката за жени и мъже

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 7 = 1