9 Стилни средни прически с бурни тенденции

Всеки път, когато влизате в салон, получавате голямо разнообразие от всякакъв вид прическа, дългите удари, пикселите и френските ключалки. Въпреки това, един от горещите въпроси, които горят в задната част на съзнанието ви, е коя и коя прическа да избере, която да отговаря на вашето лице и в същото време да бъде достатъчно модерен, за да се превърнат главите. Ето защо тук е списък, който трябва да проверявате всеки път, когато мислите, че удряте салона. Статията тук описва различните видове прически в средна дължина на косата с удари, от които можете да си направите реплика.

Най-новите и красиви средни прически с бомби през 2017:

Нека да разгледаме топ 9 средни прически с бретон.

1. Пълният взрив:

среда Hairstyles With Bangs

Ключалката с пълна дължина определено е нещо, което си заслужава да бъде взето предвид, най-вече за красотата на средната възраст, когато погледът, маркиран заедно със средно разделяне, определено ще доведе до зрялост в теб, като запази тази аура за твоя външен вид. Въпреки че предната ключалка не излиза надолу, това е значително най-дългият, който заключва ключалката.

2. Слоевете:

среда Hairstyles With layers

Космите в слоевете винаги са най-добрите в партидата, особено ако имате гладка коса и искате да се борите с проблемите с изтъняване на косата. Предните банди са поместени до едната страна, докато цялата коса се спуска до края на слоевете и стъпките. Малък цвят в края на всяко заключване добавя към красотата.

3. Side Sided:

среда hairstyles with bangs 3

Тази прическа е предимно официален в своята привлекателност и все пак е достатъчно привлекателна, за да можете да ги върнете главите. Въпреки това, косата леко пада върху повърхността на челото на два слоя. Предните и горните слоеве са пухкави и подскачащи, докато долните слоеве са твърди и падат на стъпала.

4. Предните взривове:

среда Hairstyles With Bangs 4

Предният блещукащ вид определено е най-широко разпространената обща мода, където цялата предна ключалка се оформя в един от онези китайски, оформени върху челото на челото, като предните ключалки обхващат цялото чело. Останалата част от косата обаче е на слоеве от една или две.

5. Вълните:

среда hairstyles with bangs 5

След като косата е в меки къдрици, не е нужно да се тревожите за това, че се заключвате вече. Бравите са най-добри, когато те падат меки и вълнообразни от едната страна. Косата тук е изработена в мека коса, докато слоят отпред е мек и вълнообразен. Дори и с отворена коса може да спортувате най-доброто от ключалката.

Виж повече:  Блондинки с дълги прически

6. Bieber Стил:

Бийбър look hairStyle

Помниш ли известния поглед от първия видеоклип на Джъстин Бийбър, бебе? Тук има малко по-различна версия от обичайния вид, но тук косата е мека и на малки крехки слоеве. За да стартирате предната брава е мека и ограничена до челото, докато останалата част от косата е махната навътре в меки слоеве.

7. Върховете и страничните взривове:

среда hairstyles with bangs 7

Ръкавиците винаги са били привлекателна за всяка прическа, независимо от тяхната дължина или текстура. Тази прическа е вдъхновена от една от онези плитки от едната страна, докато останалата част от косата, средната дължина попада свободно в принцеса къдря. Косата отпред пада в къси ключалки.

Виж повече:  Средно Боб подстригване

8. Включване:

среда Hairstyles With Bangs 8

Сладката коса не се нуждае от надпис, а въпреки меките къдрици и меките текстури, ключалките отпред изглежда се смесват с останалите брави, които създават идеалния набор от блясък и брава.

9. Над челото:

среда hairstyles with bangs 9

Последното в списъка на страхотните прически ни ограничава до дълъг боб със сладки странични брекети. Перфектният клип за коса би бил идеален точно сега, за да подчертае външния вид.

Виж повече: Последни прически за средна коса

Leave A Comment

+ 18 = 21