9 стилни пръстени с атрактивни ангажименти | Стилове в живота

Античните годежни пръстени са нещо красиво. Те са уникални и стилни. Всеки от тези стилове е бил някога носен от някой, който е бил влюбен и това прави тези пръстени високо търсени. Има няколко типа дизайни, които попадат под античния раздел и всеки от тях е обяснен тук. Така че можете да избирате най-доброто за любимия човек от тази изискана колекция от годежни пръстени с атрактивен стил.

Античен стил Годежни пръстени в злато и диамант:

1. Античен грузински годежен пръстен:

античен engagement rings

Тези вечни произведения на изкуството са създадени с деликатни дизайни, вдъхновени от гръцката ера. Този пръстен ще бъде ценен дълго време и е необходимо внимателно планиране, за да изберете точния. Това специално ще се хареса на онези, които са в стария чар ефект. Те са страхотни антични диамантени годежни пръстени.

2. Викториански артикулен пръстен за ангажименти:

викториански Antique Engagement Ring

Времето на кралицата е едно от най-екзотичните и всяка приказка описва принцеса или кралица. Всяко момиче мечтае за специална приказка в живота си. Можете да направите това свой най-добър ден приказка, като й представя викториански годежен пръстен, който е старинна годежен пръстен.

3. Едуардски античен годежен пръстен в сребро:

Edwardian Antique Engagement Ring

Това са наистина специални пръстени, които имат лек външен вид. Платината е използвана за първи път през тази епоха. Те имат филигранна работа гравирани върху пръстените и това му дава много сложен поглед. Те са идеални за любимия ви, ако обича деликатната художествена творба.

4. Art Nouveau Antique Ring:

Изкуство Nouveau Antique Ring

Течащите линии са най-естествено изглеждащите дизайни, които са включени в тези дизайни на пръстените. Ето защо те са най-популярните сред античните пръстени на годежа. Естествената тема на тези красиви пръстени го прави най-привлекателен за всички булки да бъдат.

Вижте още: Готически пръстени за годежни стилове

5. Античен арт деко пръстен:

античен Art Deco Ring

Арт деко е символ на геометрични дизайни. Тези стилове са гравирани в пръстените, за да ви придадат много моден стил и нещо, което дори се използва и обича днес. Тя дава на пръстена модерен външен вид и чувство за феминизъм. Те включват антични златни годежни пръстени.

6. Ретро античен годежен пръстен:

Ретро Antique Engagement Ring

Ретро визията е реколта и в същото време модерна. Използваните материали и металът и стилът са от 40-те години на миналия век и това се отразява в пръстените, които са създадени. Въпреки че са антични, изглеждат прекрасни и елегантни.

Вижте още: Диамантени пръстени за годежни жени

7. Античен златен годежни пръстен в роза:

античен gold engagement ring in rose

Розово златни антични годежни пръстени са красиви пръстени, които използват розов златен метал. Цветът на тези пръстени осигурява луминисценция, която е уникална и очарователна. Розовото злато е много женствено, така че това привлича повечето жени.

8. Старите миньори изрязват античния пръстен:

Стар Miners Cut Antique Ring

Това са скъпоценни пръстени за вентилатора за тежък реколта. Те са единствени по рода си и имат уникален стил. Те са много ценни, защото те са трудни за намиране. Те са като елемент на колекционера и затова са най-уникални.

Вижте още: Пръстени за златна пръстена за платина

9. Старият европейски антикварен пръстен:

Стар European Antique Ring -9

Тези пръстени имат резба, която има кръгъл пояс. Те се появяват кръгли от върха. Те имат фасети, които са триъгълни блокове. Изпробвайте тези стилове за прекрасното очарование на стария свят.

Античните годежни пръстени са били модерни преди много години и сега те се завръщат по един голям начин. Те имат безкраен усет към тях и това е и причината, поради която те са най-търсени. Тези годежни пръстени правят най-красивата колекция и затова са идеалният избор да направите деня си за запомняне най-запомнящ се.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

87 − 85 =