9 стилни прически за директна средна коса с изображения

Жените с права коса изглеждат много елегантни. Тя ви осигурява точен, отличителен и уникален вид. Средната дължина на косата може да се изправи, за да се подобри красотата. Винаги можете да прилагате своето въображение, докато оформяте косата си. Но ако искате да изглеждате като кралицата, тогава трябва да се доверите на експерта и да следвате списъка по-долу.

Последни и красиви прически за директна средна коса в модата:

Нека да разгледаме първите 9 прически за прави средна коса.

1. Среден дялан праволистна коса:

прически for straight medium hair

В този външен вид косата се разделя в средата, позволявайки на двете страни да останат свободни и да покрият ушите и бузите. Това е един от най-елегантните изглеждания за средна дължина на косата. Тази прическа идва с дълги слоеве и се простира до раменете. Жените със сърцевидни лица ще разтърсят този вид.

2. Слоеста прическа с обръч на глава:

среда Length Straight Hair 2

Тази креативна прическа ще изглежда най-добре на русата коса. Косата придобива уникална усукване в горната част на челото, което е основната атракция на този вид. Тя ще държи взривовете от лицето и ще ви позволи да предложите впечатление за лице.

3. Long Straight Bob:

дълго Straight Bob

Това е новото боб, което се носи от многобройни жени, момичета и др. За разлика от обикновената прическа за коса, тук косата е малко по-дълга и може да бъде спортна от жени с почти всички видове лица. Кестеновата коса идва със значителен обем и много добре наклонена, което я е помогнало да осигури мястото си като един от най-горещите прически на това лято.

4. Коси с буфантинг:

среда Length Straight Hair 4

Жените със средна дължина на косата могат да добавят допълнителен обем към косата, като плетат косата като буфан. В задната част точно зад плитката се прави опашка. Стилирането на този външен вид изисква време и търпение. Жените с продълговати и тънки лица могат да спортуват този вид лесно.

5. Големи блондинки:

среда Length Straight Hair 5

Тази прическа отрязана от множество известни личности в това и предишното лято. Това прави едно нещо ясно, че това е един от онези външности, които никога няма да остареят или да изчезнат от модата. Тежката прическа идва с бретон, който прикрива горната част на лицето и ушите. Жените с дебела коса ще извлекат максимално предимство от този вид, тъй като са предназначени за тях.

Виж повече:  Средни прически за кръгли лица

6. Shaggy Back Swept Curls:

среда Length Straight Hair 6

Разхвърляният вид е предназначен за тънка и копринено гладка коса. Тук косата е много добре текстурирана, тъй като гърбът на косата се избутва на гърба, където се получава къдрава структура. Едно от най-хубавите неща за тази прическа е нейната пригодност за всички видове лица.

7. Лятната партия:

среда Length Straight Hair 7

Този освежаващ външен вид ще бъде подходящ за лятна страна на събитие на влажни места. Прическата с умерена дължина показва суха и многослойна структура, която я отличава от останалите. Едната страна е издърпана отзад и е закрепена правилно.

Виж повече:  Среден прически за жени над 40 години

8. Среден прическа с средна дължина със златни акценти:

среда Length Straight Hair 8

Тази руса права прическа идва с великолепни златни акценти, които са склонни да вървят с всички структури на лицето. Това е невероятен външен вид и може да се поддържа много лесно.

9. Прическата на средната дължина Chic:

среда Length Straight Hair 9

На последно място, но не на последно място, това е един от тези прически, които ще ви ограничат от рязане на косата. Красивата прическа с средна дължина е оформена по блестящ начин, за да изглежда косата здрава и естествена.

Виж повече: Лесно парти прически за средна коса

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

78 + = 86