9 стилни позлатени гривни в различни дизайни Стилове в живота

Никое момиче няма да излезе с празни ръце. В нашата индийска традиция жената никога не трябва да бъде гола ръка. Не всички млади момичета искат да носят гривни. Гривна е модерен стил вместо обикновени гривни. Можете да носите в колежа, офис или парти.

Гривните могат да станат скъпи, ако са направени от чисто злато. Не всеки има луксозен живот. Трябва да пътуваме с автобус, влак и авторик, така че носенето на злато е малко рисковано.

Най-новите златни гривни с нови дизайни:

Позлатени златни гривни са най-добрата възможност за хора в движение. Ето няколко стила на позлатени гривни в тенденция.

1. Очарователно позлатена гривна:

чар Gold Platted Bracelet

Всяко момиче има чаровна гривна. Това е верига с малки висящи висулки. Чаровната позлатена гривна може да се носи всеки ден. Това е фънки стил и върви добре със западните облекла. Този стил е достъпен и в сребро и злато. Розовото позлатена гривна е по-харесвана от всички.

2. Позлатени диамантени гривни:

злато Plated Bracelets

Не бижута е пълна без диамант. Позлатената диамантна гривна е елегантен избор на гривна. Той е идеален за партита. Тя изглежда добре както в индийски, така и в западни рокли. Има много разнообразие в модела в този стил на гривна.

3. Златна бижутерия:

злато Platted Gemstone Bracelet

Злато платирана скъпоценен камък гривна е цветен скъпоценен камък гравиран в гривна. Скъпоценният камък идва според зодиакалните знаци. Но най-вече те са направени да изглеждат традиционни. Този избор на гривна е добър за индийски рокли, защото е толкова пъстра.

4. Перлена златна платирана гривна:

перла Gold Platted Bracelet

Перлената златна гривна е елегантен избор на гривна. Тя е проста и обичана от всички. Повечето от булките ги носят. Това е добър избор за млади момичета, особено тези, които искат да изглеждат прости, но красиви.

Виж повече: Чаровни гривни

5. Гривна с позлатена пеперуда:

пеперуда Gold Platted Bracelet

Позлатените гривни се предлагат във всички модели и стил. Пеперудата, направена в гривната на пръстена, е много елегантен избор. Този стил е идеален за ежедневна употреба. Момичетата ги носят в колежа. Това е прост стил, но много елегантен.

6. Сребърна гривна в сърцевидна форма:

С форма на сърце Gold Platted Bracelet

Позлатените златни гривни имат дизайн на сърцето в центъра. Сърцето винаги е било част от женската бижутерия. Този стил е обичан от млади до средно големи жени. Размерът на сърцето може да се различава от стил до стил. Жените обичат да го носят на работа и на сари.

Виж повече: Ruby гривна злато

7. Широка златна платинена гривна:

широк Gold Platted Bracelet

Гривна не е необходима и от жени. Мъжете обичат да носят и гривна. Широката златна платирана гривна е широка широка. Той е тежък и обемист. Дизайнът е сложен до шестостенна връзка. Много жени, които имат дебели ръце, носят и това.

8. Тънка златна платирана гривна:

тънък Gold Platted Bracelet

Много позлатени гривни са тънки и деликатни. Тази тънка златна платирана гривна е идеална за деликатна китка. Много момичета я носят, изглеждат прости. Той е идеален за брънч и официални срещи. Можете да носите и с прост салварски костюм. Това е най-вече розово злато платирана гривна.

Виж повече: Персонализирани гривни за нея

9. Гравирана златна плакатирана гривна:

Гравирани Gold Platted Bracelet

Никоя гривна не е пълна без гравиране. Двойките пишат обети, обещания, важни дати и имена в гривната. Това гравиране се извършва на външната страна на табелата. Това е лесна за гледане. То е идеално за изразяване на любов и чувства. Той се използва най-вече за дарбата цел.

Позлатени златни гривни се носят от всички. Тя не е ограничена само до млади и тънки момичета, но много жени от всички възрасти и размери могат да ги носят. Тя може да бъде направена с всякакви дизайни. Тя изглежда толкова добра, колкото златната гривна, но струва малко. Позлатени златни гривни за жени се предлагат в много дизайни. От розово злато до диамант, в него се предлагат всички видове дизайни. Това отговаря на всички жени. Но човек винаги трябва да проверява за алергия, преди да го използва дълго време.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

31 − 29 =