9 стилни кръгли блузи дизайни 2018 | Стилове в живота

Избирането на правилната блуза с правилната сара за подходящия случай или събитие може да звучи лесно, но не е така. Понякога може да е наистина забързано и понякога разочароващо. Дизайнерите на кръгла блузка са вероятно един от най-красивите дизайни, които някога ще намерите. Тези блузи са доста удобни в сравнение с другите. Размерът на шията на тази блуза е доста голям.

кръгъл neck blouse designs

Красива и най-новата кръгла блуза дизайни:

Те са удобни и стилни в същото време и затова те са просто една от най-добрите блузи, които жената може да носи. По-долу ще има наистина добре изглеждаща блуза с кръгъл врат, която ще бъде подходяща за всяка жена навън.

1. Оранжевата цветна и бродирана кръгла блуза:

Бродирани Round Neck Blouse 1

Тази специална блуза е предназначена за специалните случаи. Цветът на тази блуза е наистина привлекателен и листообразните мотиви, направени върху нея също са наистина красиви. Блузата спортува шарката, която я отличава от останалите. Тази блуза е може би една от най-красивите блузи на всички времена, в категорията на кръглите блузи. Моделът на блузата е толкова привлекателен, че всяка жена би искала да я носи.

2. Блуза с дизайнер на кръглото мастило:

мастило Round Neck Designer Blouse 2

Ако търсите кръгла блуза за врата, защо да не отидете за дизайнерката? Тази специална блуза идва с страхотен модел, направен в гръдната част, който украсява целия дизайн. Носете розов сарей с това и ще изглеждате като модерния и модерен индийски, който също уважава традиционните ценности в облеклото. Блузата също така спортува някои хладен дизайн на ръкавите и затова този дизайн може да се каже, че е един от най-добре изглеждащите кръгли блузи, които могат да се носят. Цветът на тази блуза го прави подходящ за спорт при семейни мероприятия или уважавани поводи.

3. Червената кръгла блуза Прозрачна блуза:

червен Round Neck Transparent Blouse 3

Ако търсите хладен кръгъл блуза, това е един от тези блузи с най-новия дизайн. Той спортува страхотен модел на ръкавите и гръдната част на блузата е направена прозрачна, което е една от основните причини зад привличането на тази блуза. Цветът също е доста трезвен и поради всички правилни причини, тази конкретна блуза може да се каже, че е една от най-предпочитаните блузи кръгли шапки.

4. Печатната кръгла блуза Модел:

печатен Round Neck Blouse Design 4

Ако търсите хладен дизайн на кръгла блузка, тогава това вероятно е един от най-добре изглеждащите там. Блузата спортува много добре отпечатана шарка отпред, която е основната атракция на това парче традиционен индийски елемент. Цветът също е много привлекателен, а дизайнът и положителният цвят го правят подходящ за носене на сватбени събития и други семейни поводи. Пълният ръкав характер на тази блуза парче позволява на жените да го носят през зимните сезони, както добре.

Виж повече: Халат блузи за врата

5. Модата на кръгла блуза Дизайн:

модерен Round Neck Blouse Blouse Design 5

Блузата изглежда почти същата от гърба и дизайна на предната част, а ръкавите правят тази блуза една от най-красивите блузи с прекрасен дизайн и красиво направена кръгла врата. Ако търсите деликатна блуза с кръгъл врат, тогава тази блуза вероятно е една от най-добре изглеждащите блузи за кръгъл врат на всички времена. Тази дизайнерска индийска женска дреха е доста добра и може да бъде спортувана почти навсякъде и навсякъде.

6. Кръглата блуза с дантела:

Най- Round Neck Blouse With Lace

Ако търсите добра кръгла блуза, това със сигурност е един от най-добрите там. Той идва с прекрасен дизайн на дантела отзад, заедно с привързаност към дантела.

Виж повече: Блуза с квадратна врата

7. Розовата дизайнерска кръгла блуза:

розов Designer Round Neck Blouse 7

Търсите ли някакви дизайни на кръгла блуза? Това е много добра кръгла блуза, която показва уникален дизайн на врата.

8. Черната блуза Обратно кръгче дизайн на шията:

черно Round Neck Blouse 8

Блузата също привлекателен от гърба и може да се каже, че е един от най-добрите кръгли блузи за кръщене за всички жени там.

Виж повече: Блейд дизайни на предната врата

9. Дизайнера на блуза с кръгла блуза:

Син Round Neck Blouse Design 9

Този дизайнерски артикул е един от най-красивите блузи там. Тя спортува чудесна шарка на гърба заедно с дантела и деликатни дизайни.

Те са удобни и стилни в същото време и затова те са просто една от най-добрите блузи, които жената може да носи. По-горе, има някои наистина добре изглеждащи блузи кръгли врат, които ще бъдат подходящи за всяка жена там.

Leave A Comment

60 + = 69