9 Стилни дизайни на Funky портфейли за мъже и жени в Trend

Funky портфейли за мъже и жени са добра опция, ако искате да стоите далеч от традиционните портфейли. Портфейлите обикновено се отпечатват в ярки отпечатъци, които показват известно отношение. Изберете тези фънки портфейли като подаръци или дори за себе си. Това са най-добрите решения, които ще имате.

Най-новите и най-добрите Funky Портфейл дизайни за мъже и дами в модата:

Ето 9 топки в фънки дизайни.

1. Printed Funky Wallet:

печатен Funky Wallets

Изберете този фънки печатен портфейл за момчета и направете глави да се обърнат. Фънкият чантата и портфейлът имат прекрасен невероятен дизайн, който е отпечатан отпред. Използваните цветове са смели и живи и това прави портфейла отделен. Страхотно за младежите, тези фънки портмонета и портфейли служат за запазване на принадлежността ви в безопасност.

2. Студено Funky Портфейл за жени:

изпъстрени Funky Wallet for Women

Този прекрасен фънки портфейл за жени е перфектен за момичета, които обичат металния стил. Фънкият кожен портфейл има абстрактен дизайн, отпечатан отпред. Портфейлът е облицован с метални мъниста, които му придават ръбове. Ключалката, която затваря портфейла също има метални перли, които са поставени в дизайн.

3. Портфейл от Lego Funky:

Лего Funky Wallet

Ако обичате Лего тогава, това Lego вдъхновен фънки портфейл е само за вас. Портфейлът идва в ярки цветове, които са синоним на лего блокове. Този портфейл е снабден с цип, за да пази вашите сметки и кредитни карти непокътнати. Портфейлът е изключително хладен и със сигурност ще бъде разговорът на града.

4. Супергерой Funky Портфейл:

супергерой Funky Wallet

Мъжкият фънки портфейл се превръща в светъл завой с този по рода си вдъхновен портфейл от супергерои. Портфейлът има дизайн или лого на всеки супергерой, който ви харесва. Цветовете са много ярки и смели и това привлича много от младите хора. Суперхерските портфейли са най-добре да пазят парите си в безопасност от нарушители.

Виж повече: Червен портфейл мъжки

5. Портфейл Funky Wallet:

Пощенска картичка Funky Wallet

Ето един чудесен фънки портфейл за жени. Портфейлът се основава на пощенската картичка. Предната част има дизайн на предната страна на пощенска картичка с място за адрес и печати. На гърба на портфейла са отпечатани много печати. Също така има отвор с цип, за да пази ценности.

6. Цифрови пощенски картички:

цип Around Funky Wallet

Този голям фънки портфейл за жени е най-доброто, което можете да купите. Портфейлът има отвор с цип през целия си участък. Това прави отварянето на стил на акордеон и е лесно да запазите нещата си в безопасност. Портфейлът има прекрасна пеперуда печат, който е отпечатан на фин бежов фон. Портфейлът има кафяво кожено капаче, което има едно щракване.

Виж повече: Най-добър цвят на Wallet

7. Порт змия за зъби Funky:

Змия Skin Funky Wallet

Вземете всичко това луд портфейл, направен със змия кожа и боядисани в ярки цветове. Портфейлът е най-подходящ за мъже, които обичат природата и дивата страна. Цветовете са ярки и са предназначени за изявление за портфейл. Изберете това за един по-добър портфейл.

8. Портфейл за градски пейзаж Funky:

Градски пейзаж Funky Wallet

Този дамски портфейл е нещо, което можете да купите от пътуванията си в чужбина. На нея е отпечатано пейзажът на града. Най-известните отпечатъци са от Париж, Лондон, Ню Йорк и т.н. Избирайте тези прекрасни портфейли за себе си и да получите носталгия на празниците, които сте взели.

Виж повече: Синя женска чанта

9. Печатар от вестници Funky:

вестник Print Funky Wallet

Друга чудесна възможност за фънки портфейли е този вестникарски печат. В предната част на портфейла има отпечатана страница от вестника, която съдържа измислени новини. Портфейлът е чудесно за всички хора, които обичат да се чувстват вестниците. Той е за всички възрасти и това го прави добър купуват дори като подарък.

Funky портфейлите са най-добрият вариант, ако искате нещо различно и творческо. Портфейлите имат достатъчно слотове за карти и сметки. Печатите върху тези портфейли обикновено са ярки и смели.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

− 3 = 1