9 Снимки на София Вергара без грим | Стилове в живота

Колумбийско-американската красота, София Вергара е модел, бизнес жена и играе редица важни роли, което я прави една от най-популярните холивудски актриси в света. Като професионален модел и актриса тя трябва да участва в много козметични процедури и да използва редица продукти за красота. Но тази успешна бизнес жена може дори да изглежда доста ослепителна, без да носи каквито и да било продукти за красота. София също обича да носи естествен и без грим поглед всеки път, когато получава почивен ден от забързания си график. По-долу са някои от най-хубавите снимки на "София Вергара", които няма да направят, за да размажат ума ви.

Красива София Вергара без грим със снимки:

1. Пийте малко горещо кафе:

9 Снимки на София Вергара без грим | Стилове в живота

Това е картина на София Вергара, която се разхожда по улиците рано сутринта, след като получи достъп до ежедневното си сутрешно кафе. Тя спортува без грим, където изглежда много красива и може лесно да се разпознае. Умореното й лице не пречи на красотата и все още я кара да изглежда готов дори на сутринта.

2. Без грим самостоятелно:

София Vergara without makeup2

София реши да покаже естествената си красота, като вземе себе си, без да носи грим. Без камерен ефект тя изглеждаше много хубава и заради естествената си красота. София е буквално жизнено вдъхновение за много жени, които обичат да се наслаждават на продукти за красота в страх от излагане на естественото им лице.

3. Хранете глада:

София Vergara without makeup3

Тук изглежда, че София се наслаждава на живота си, докато се разхожда по улиците, без да използва някакъв грим. Тази колумбийска актриса може да изглежда блестящо и модерно лесно само с поставянето на черна риза и без грим. София е много привързана към естествената си красота и не е нежелана, когато идва да покаже, че не изглежда грим.

4. Пазаруване и хранене:

София Vergara without makeup4

София Вергара беше забелязана в магазините на Century City Mall и хвана една малка закуска. Този конкретен ден София реши да се сбогува с грим за известно време и да се наслаждава на нейния ден, прост и без никакви проблеми с красотата и усложнения.

5. Момиче в чорапогащи:

София Vergara without makeup5

София изглежда е привързана към нейната изключителна физика, тъй като тя често показва своята тонизирана фигура. Въпреки това, докато се насочва към фитнес без грим, тя изглеждаше много привлекателна с тези чорапогащи. София обича да се пази, което е и една от главните причини за нейната природна красота.

Виж повече:  Нина Добрев Без грим

6. Малко по-близо:

София Vergara without makeup6

София беше забелязана да излиза на слънчева без грим. Тя изглеждаше доста впечатляваща и удобно показваше естествената си красота без никакво колебание. София е спокойна и тихо по природа, но този път успя да даде фънки и детски изрази.

7. Постът в леглото:

София Vergara without makeup7

София Вергара бе забелязана без грим още веднъж, когато тя публикува снимката си без грим на Instagram. Тази картина стана вирусна в рамките на много малко време и естествената й красота беше дори възхищавана от други известни личности.

Виж повече:  Мила Кунис без грим

8. Преди. След:

София Vergara without makeup8

Вляво има картина на София без грим, а вдясно има картина на нея с грима. На първата, тя изобщо не изглежда зле. Макар че е уморена, но успява да направи себе си очарователна и екранът е готов. Тя е една от най-естествените красиви жени във филмовата индустрия, която не се нуждае от грим, за да изглежда привлекателна.

Виж повече:  Камерън Диас Без грим

9. Друга картина на Closeup:

София Vergara without makeup9

Това е още една близка снимка на "София Вергара", където тя демонстрира безразборния си вид. Колумбийско-американският модел може да разтърси непринудения и естествен вид.

Източници на изображения: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

70 − = 65