9 снимки на Шахрук хан със и без грим

Кралят на романтиката, лошото на боливуд са някои от имената, които са синоним на това средно изглеждащо момче в съседство, което всяко момиче иска да романтично. Той е направил такова въздействие със своите романтични роли, че всеки път, когато чуеш Рахул или Радж или Арджън, не можеш да не си представиш този загадъчен Скорпион.

Шах Рук khan without makeup

Макар че е любимец на светлините на арката, той изглежда еднакво привлекателен и сладък в реалния живот. Най-доброто доказателство се крие в съпругата му Gauri. Омъжена за 21 години те са най-добрата романтична двойка. Тук е нашия избор на най-доброто от естествения си външен вид камера.

Шахрух хан без грим Снимки:

Следват най-популярните и добре талантливи болшоу (SRK) Shahrukh Khan без грим, които са наистина хубави.

1. Стилен хан:

9 снимки на Шахрук хан със и без грим

Ханът на всички сезони и по всякакви причини, този човек изглежда добре независимо от това, което носи или какво прави. Виждан тук с одобрение на марката, той успява да изглежда много стилен. Няма въпрос, който този човек не е одобрил. Shahrukh Khan е име, което сега свързваме с най-доброто във всичко. Тук той носи малко грим само дори и да е публичен фотосесия.

Виж повече: Акшай Кумар без грим

2. Невероятният чародей:

9 снимки на Шахрук хан със и без грим

Виждана в обикновена черна риза и черен костюм, без грим, този човек излъчва чар и харизматичен магнетизъм, който привлича жени от всички възрасти в неговия трансцендиращ поглед. Сладките гърди имат жените, привързани към този очаровател за следващите поколения.

3. Маверикът:

9 снимки на Шахрук хан със и без грим

Шахрухх хан е страхотна котка, когато става дума за бизнес. Той е направил някои филми, които са блокирали под продуктовия си банер, но високата точка е в неговия екип на IPL. Съ-съсобственик на отбора на Колката рицар ездачи, този човек е всичко на хладно. Участието му в града му спечели статута на посланик на марката в Западна Бенгалия. В тези изображения шахрух влиза в колата си отвън, без лице на грим.

Виж повече: Джон Абрахам без да се гримира

4. Без грим Shahrukh Khan:

9 снимки на Шахрук хан със и без грим

С постоянен световен вентилатор, след като някой би побързал да приеме, че този човек има много нагласи и въздух за себе си. Но той е много прост за своите близки. Извисявайки се от скромен произход в Ню Делхи, Шахрух няма кръщелници в индустрията. До деня той запазва смирението си въпреки всичките си успехи. Да бъдеш в състояние да поддържаш такова достойно присъствие е само по себе си постижение. Този пик казва колко естествен е той дори в изглед без грим.

5. Секси Дон:

9 снимки на Шахрук хан със и без грим

Да, господине, Шахрухх хан донесе секси назад с предаването му на класическия ретро характер на Дон. Ако имаше някой, който би могъл да извлече тази икона, това беше този човек. С естествената му гладкост и поведение на убиец той е смъртоносен в екшън последователности, както и с романтичните диалози. Тук той спортува само лицето си без грим, заедно с опашката на опашката, която е много добра за него.

6. Елементът момче:

9 снимки на Шахрук хан със и без грим

SRK е отговорен единствено за популяризирането на понятието за момчета в Боливуд. Той е изтеглил някои от най-зашеметяващите номера в киното в последно време. Той не искаше момичетата да получат цялото внимание! И той работи усилено, дори до степента на изграждане на шест пакет ABS. Няма нищо, което този човек не е способен. И с това сладко лице, без грим, никога не може да се обърка.

Виж повече: Хритик Рошан без грим снимки

7. Романтичният вид Шахрух:

9 снимки на Шахрук хан със и без грим

От преподавателя по химия до дъщерята на съседа до любимата на колежа, Шахрух успя да романтира всеки герой на екрана. Видян тук, свободен грим на шахрук хан, за да стреля за Veer Zara на Yash Raj Production, той без усилие изпълва всяка роля като типичен романтичен човек, който всяка жена иска. Романтичната страна се вижда и от личния му живот. Човекът е жива завещание на всичко за любовта.

8. Dreamboat:

9 снимки на Шахрук хан със и без грим

Мъжът не е Адонис, а неговият фенски фен, който е завиден от съвременниците му. Той има много магнитно очарование, което малцина могат да устоят. Но той също така персонифицира почтеността, което прави героите му на екрана толкова правдоподобни. Това изображение по-горе каза, че той е без грим на лицето си.

9. Шахрух - Кралят на милиони сърца:

9 снимки на Шахрук хан със и без грим

Няма съмнение, че той е кралят на сърцата и това има много общо с това, че си добър човек. Когато човек е добър отвътре, той със сигурност се отразява отвън. Това е един от най-големите снимки на сърцето без грим.

Leave A Comment

3 + 7 =