9 снимки на Rose Byrne без грим | Стилове в живота

Роуз Бърн или Мери Роуз Бърн, както някога е била известна, е аплодирана австралийска актриса. Актрисата направи първия си дебют на екрана през 1992 г. във филма "Далас кукла". Роуз Бърн за първи път вкуси успех за ролята си във филма "Богинята на 1967", за която също получи наградата за филмов фестивал във Венеция в категорията "Най-добра актриса". Родена през 1979 г. на 38 години, Роуз Бърн изглежда красива благодарение на естествения си добър външен вид. Някои от филмите, в които са участвали са "28 седмици по-късно", "X-Men: First Class", "Insidious", "Troy", "Spy" и "Bridesmaids". Майка на едно, погледнете тези топ 10 Rose Byrne без снимки на грим, които ще ви оставят изумени.

Роза Бърн Без грим:

1. Класически, както тя може да бъде:

Rose Byrne Without Makeup

Актрисата е забелязана в Ню Йорк и изглежда, носейки само естествения й вид. В тази Роуз Бърн няма картина на грим, а актрисата се вижда да ходи до хотела си от колата. Нейната чанта Louis Vitton заема рамката повече от крехката й фигура. Черната рокля и сенките са толкова елегантни, колкото могат да бъдат.

2. Няма нужда от грим:

роза byrne without makeup2

Австралийската красота Роуз Бърн изглежда страхотно, когато тя пристига с черно-сива риза и сиви деним за репетициите на новата си пиеса "You Can not Take It With You" в театър Longacre. В тази Роуз Бърн никаква картина на грим, актрисата е спортна къси ключалки над раменете й и ние обичаме нейния външен вид.

3. Природната светлина:

роза byrne without makeup3

В тази Роуз Бърн, без да си правите снимки, естественият лъчезарен и блестящ външен вид ще ви остави в пълна страхопочитание. Носенето на сива пола риза и прекалено големи черни нюанси, косата й е свободно вързана на гърба на главата си.

4. Защо толкова объркан?

роза byrne without makeup4

В тази Роуз Бърн няма картина на грима, актрисата е заловен с объркан поглед на лицето си. Лицето й е голо, разкривайки истинската й красота. Тази снимка беше направена, докато ходеше в Източно село, в Ню Йорк, облечено в сива пуловер и телефон в едната си ръка. Дори без бод на грима тя изглежда красива.

5. Пресни като някога:

роза byrne without makeup5

Роуз Бърн, без да се гримира, беше забелязана, докато се връщаше от филмовия фестивал в Торонто, където се занимаваше с популяризирането на новия си филм "Това е мястото, където ви оставям". Дори и след като се върна от трескавия си график, тя беше заловен, усмихвайки се за затвора.

Виж повече: Алиса Милано Не грим

6. Дамата в синьо:

роза byrne without makeup6

Роуз Бърн изглежда красива, без да има грим, докато гледа на червения килим. В тази картина звездата на "Bridesmaids" беше забелязана в прекалено силен палто. Косата й на раменете се разпада, пребивавайки ясно от сладкото й лице.

Виж повече: Шания Твен без грим

7. Прост, но елегантен:

роза byrne without makeup7

Това е една от най-добрите снимки на Роуз Бърн, без да се гримира. Австралийската красота, която участва в няколко блокчета, се вижда в обикновен панталон и риза. Нейната елегантност и чар са достатъчни, за да я откроят.

8. Черно красота:

роза byrne without makeup8

Красотата на Rose Byrne е вдъхновение за мнозина. Актрисата може да изглежда зашеметяваща в минимален грим. В тази картина Rose Byrne makeup е само естествен блясък на устните й, който комплиментира черната й рокля. Новото й изрязване на коса прави изявление на стил тази картина е просто уау!

Виж повече: Шей Мичъл Гримове

9. Изкривеното изражение:

роза byrne without makeup9

Тази Роуз Бърн без картина бе направена, докато австралийската актриса участва в дискусионния панел "От активизъм към действие", който се проведе в Ню Йорк. Нейните изрази не са много ласкателни в тази картина, но не можете да пренебрегвате колко се радват тя изглежда в този случайни дрехи без грим.

Това бяха най-доброто от Роуз Бърн без снимки на грим, направени по различно време. Всички тези образи провъзгласяват как тя изглежда естествено.

Изображения Източници 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

7 + 3 =