9 снимки на Мерилин Менсън без грим Стилове в живота

Всички познават Мерилин Мансън. Той е един от най-успешните певци в историята на музикалната индустрия. Този американски талант е продал милиони копия от великолепните си албуми и е известен със своите скандални готически и спорни изпълнения на живо. Мерилин е мултиинструменталист, музикален журналист, актьор, певец, художник и много други. Ужасяващият му вид е вдъхновение за много тийнейджъри, както и за възрастни. Неговите песни и цитати мотивират хората по целия свят да следват своите мечти и да бъдат себе си. Погледът му го определя. Неговият вид е основната движеща сила зад тежкия хардкор и брутален характер, който е The Marilyn Manson. Но зад кулисите, Мерилин е определено противоположна на това, което изглежда на сцената. По-долу са някои от първите 9 снимки без грим на Мерилин Мансън.

1. Всичко време Casual Look:

Мерилин Mason without makeup1

Мерилин Мансън обича да носи непринудени дрехи и да се освободи от грима, когато не се представя. В тази картина, Мерилин спортува с черна колана тениска и разкъсана коса. Хората наистина не го познават, когато става случайно. Той обича да избягва много внимание и да се смесва с нормалните хора.

2. Императорът:

Мерилин Mason without makeup2

Тук, Мерилин прави сериозен поглед във фотосесия за списание. Този бледен актьор, певец, модна икона и т.н. винаги е бил много съзнателен за външния си вид и грим. Тук той играе черна риза с непринудената си прическа, която почти го кара да изглежда като император.

3. Грим или не Грим:

Мерилин Mason without makeup3

Погледнете снимката отляво, след това отдясно и помислете кой изглежда по-добре. Тези две снимки всъщност са от един и същ човек - Мерилин Мансън. Не би било оправдано да се каже, че Мерилин изглежда по-добре с грима. Тъй като, когато Мерилин прави грим, той става съвсем различен човек. Картината вляво ясно показва, че този певец не се притеснява за неговия не-грим, тъй като той успява да изглежда доста привлекателен без спирала и да се изгуби в характера си.

4. Изглеждат уморени:

Мерилин Mason without makeup4

Тази картина на Мерилин Мансън бе натиснат, когато пристигна на летище. Тук, Мерилин разтърсва черно кожено яке и не носи грим. Тъй като комерсиалният му живот го налага да постави много преценени продукти за грим, Мерилин обича да отделя времето си и да се наслаждава на простата, но кратка част от живота си, която е извън етапа.

5. Млади и безразсъдни:

Мерилин Mason without makeup5

Това е картина на младата Мерилин Мансън, която заснема видео, без да носи грим. Тъй като гримът е огромна част от неговия успех и живота му, Мерилин обича да се наслаждава на времето, когато получава шанс да свали скандалния си блясък.

Виж повече:  Нина Добрев Снимки без грим

6. Във филм:

Мерилин Mason without makeup6

Мерилин Мансън беше забелязана на екрана без грим. Тук Мерилин изглежда малко по-различно от това, което всъщност прави. Брадата му го кара да изглежда малко груб и зрял. Това е далеч един от най-добрите грим-свободни изглежда на Мерилин Менсън.

7. В Детската количка:

Мерилин Mason without makeup7

Това е още една без грим картина на Мерилин Масон, където той разтърсва бял връх и показва своите татуировки. Картината е стара и е кликнала в дома на Мерилин.

Виж повече:  Мила Кунис Без грим Снимка

8. Интервюиране:

Мерилин Mason without makeup8

Мерилин беше интервюиран веднъж за бъдещите си планове относно музиката си и забързания си живот, където впечатли публиката от другата страна на оградата с остроумен отговор и грим-свободен външен вид.

Виж повече:  Кари Ъндърууд без грим

9. Вижте кой чете:

Мерилин Mason without makeup9

В тази картина, Мерилин отразява книгата на Роджър Айлънд и лице без грим, с любезен поглед.

Leave A Comment

+ 82 = 83