9 снимки на Хийт Леджър без грим Стилове в живота

Непознатият жокер на серията Батман от 2008 г., Хийт Леджър е признат австралийски актьор и режисьор, известен не само за най-добрата си роля на шегаджията, но и заради спомагателни хитове като Касанова и Бърк. Започвайки кариерата си с австралийската телевизия, Хийт имал добър живот в холивудския си успех, докато трагичен набор от събития го оставиха на загуба на живот. Под тежкото влияние на неправилната доза предписани медикаменти Хийт най-сетне вдъхна дъх на 22 януари 2008 г. Винаги си спомняше в сърцата ни, внезапната смърт на Хийт ни бе оставила на всички гребени и въпреки това не можехме да си спомним как светът е изгубил талантлив красив младеж. В памет на скандалния Жокер, тук е статия за някои от неговия изключен, извън камерата картини, които биха могли да се интересуват от последователите на Ledger.

Хийт Леджър без грим със снимки:

1. Готови карти:

пирен ledger without makeup

Хийт Леджър беше човек, който всъщност обичаше да бъде на камерата и никога не пропускаше възможността да позира за снимката или да стреля. Както виждате, единственият грим, който някога е имал нужда, е когато трябваше да играе на шега.

2. Зад кулисите:

пирен ledger without makeup2

Имаше изобилие от снимки на Хийт Леджър зад кулисите, облечени на костюма му или накрая докосвайки неговата личност, но това е най-доброто, тъй като улавя истинското значение на издърпването на страхотен външен вид без грим.

3. Преобразуване до характер:

пирен ledger without makeup3

Филмът, мрачният рицар е може би единственото място, където Кийт Леджър някога е трябвало да приложи обширен грим на вече перфектното си лице. Той всъщност беше номиниран за най-добрия шегаджия на всички времена и той определено живееше пред личността.

4. Награда Goody:

пирен ledger without makeup4

Мъжките актьори никога не са имали нужда от толкова широка грим, колкото женските актьори, но все още има много работа, необходима, за да направят лицето си адекватно за камерата, но за Хийт Леджър, който обичаше да бъде в светлината на прожекторите, нямаше твърде трудно положение, за да се справи с невероятен вид грим.

5. Movie Still:

пирен ledger without makeup9

В един от ранните си филми, наречен "Рицарите приказка Хийт Леджър", завладя сърцата на мнозина не само с неговото звездно изпълнение, но и с способността си да изглежда страхотно на камерата по всяко време. Можете да видите как е необходимо минимално количество грим, за да изглежда брилянтен на камерата.

6. Посещение на наградата:

пирен ledger without makeup6

На фестивала на филмите в Берлин Хийт Леджър беше забелязан, че изглежда абсолютно привлекателен, без да има едно докосване на грима на лицето му, омагьосващо мъжествеността му за камерата.

7. Неговият най-добър поглед:

пирен ledger without makeup7

Този естествен не изглеждащ грим вид на Хийт Леджър обобщава цялата си личност на момче в съседство с докосване на мъжественост. Както можете да видите този блестящ актьор не се нуждае от грим, за да изглежда страхотно, както на включване, така и на разстояние.

Виж повече:  Енрике Лглесиа без грим

8. Младите дни:

пирен ledger without makeup8

През по-младите си дни Хийт успя да издържи цялото момче от съседната врата да погледне, че той бавно се разраства, за да го направи сърцевина за дамите по света. Със своята момчешка прическа и книга за убийци, усмихнато, успя да се пошегува в сърцата ни.

9. Момче след вратата:

пирен ledger without makeup5

Момчето в съседство е класически не изглежда грим, който разяснява истинската привлекателност на всеки мъж и както можете да видите Хийт Леджър ще издържи този външен вид наистина добре.

Виж повече: Брад Пит

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

45 − = 44