9 снимки на Aishwarya Rai без грим Стилове в живота

Роден в семейство Бънт на 1 ноември 1973 г. в Мангалор, Карнакака, Aishwarya Rai е общоприето име във всяко домакинство. Тази красива дама е индийска филмова актриса, а също и модел. Утвърждавайки се като една от водещите съвременни актриси на индийското кино, Aishwarya Rai се превърна в един от най-популярните и един от най-платените актьори в Индия. Благодарение на разнообразието си във филмовия жанр и изключителното си представяне, тя получи няколко престижни награди и номинации като "Одре на изкуствата и летрите" от правителството на Франция през 2012 г. и "Padma Shri" от правителството на Индия през 2009 г. Тя също се счита за една от "най-красивата жена в света".

Айшвария Rai without Makeup

Има успешна кариера и моделиране. Г-жа Рай Баччан бе първата победителка в конкурса "Мис Индия" и също така и победителката в конкурса "Мис Свят" през 1994 г. Започва кариерата си с биографичен филм "Ирувар". Освен успешните си екранни роли, нейните роли извън екрана включват задълженията си като посланик на марката за няколко кампании и благотворителни организации. Тя е и посланик на добра воля за съвместна програма на ООН за ХИВ / СПИН (UNAIDS). След бурната си връзка със Суперзвездата Салман Хан тя се ожени за Абисек Бахчан и има красива дъщеря.

Макар че повечето актьори изглеждат красиви с грима, малко от тях са генетично красиви. Разгледайте няколко от не-гримните снимки на тази красива дама, за да го разберете сами.

Aishwarya Рай Без грим Изглежда:

1. Уловени в камера !:

Хванати in camera

Това е снимка на Aishwarya Rai Bachchan, където тя е била на път за събитие и както виждате, тя не носи грим и има много проста перспектива и все пак успява да изглежда освежаващо красива.

2. Все още от филм:

Все още from a movie

Това е все още от един от нейните филми, където тя реши да отиде на екрана без грим на лицето си. Ако погледнете тази картина, някой ще се съгласи, че тя наистина е една от най-красивите актриси в света.

Виж повече: Знаменитости без грим

3. Мързелив разходка:

А lazy stroll

Носейки бял калейз и без грим на лицето си, с изключение на малко блясък на устните, Aishwarya Rai Bachchan знае как да изглежда просто и все пак великолепно.

4. Ей там !:

Хей there

Яке и палто правят някой да изглежда горещ, стига да знае как да го издържи добре. И тази бивша Мис Свят със сигурност знае как да пренесе този външен вид с лекота. Носенето на черно сако, бял и черен връх и нейната облечена копринена коса е всичко, което тази дама трябва да изглежда красива.

5. Набор:

за set

Това е картина на Aishwarya Rai, където носи жълта сари и без грим. И сега знаете, че тази дама е родена и е красива.

6. Още един филм:

още still from a movie

Тази снимка е още една от нейните филми, където тя решила да отиде на екрана, без да налага грим и мъж, изглежда красива!

7. Защото е студено външно:

свят famous beauty

Въпреки че е световно известна с красотата и работата си, Aishwarya Rai е типична индийска жена на сърце, която винаги е успяла да запази религиозните си корени живи. Това е картина в храма, където тя посещава, без да носи грим.

8. Типично момиче на селото:

типичен village girl look

Това още е още едно от успешните му филми, където тя решава да прилага минимален грим, който е само червило и тя изглежда капка мъртъв прекрасен.

9. Съдейки в дъжда !:

Съдейки in the rain

Това е картина на Aishwarya Rai Bachchan от един от нейните филми, където не нанася грим на лицето си. Съдейки по лицето на лицето й, разбираемо е, че тя е осъдителна.

Описано е, че Aishwarya Rai Bachchan и Abhishek Bachchan са по-известни като двойка от Brangelina.

Leave A Comment

42 − 34 =