9 Смешни тениски с математически и научни дизайни Стилове в живота

Непостоянното облекло е доста популярно с прости дизайни, за да получите максимален комфорт. Въпреки това, дори и най-простите случайни тениски дава модерен външен вид, и това е причината, поради която тя е широко носена както от мъже, така и от жени. Сред ежедневните износвания, изтънчените тениски са много търсени, за да се насладите на стилен облик.

Най-добрите чанти за тениски за мъже и жени:

Ето някои дизайни на Индия, които биха могли да направят място в списъка ви с колекции.

1. Дизайн на тениска Evolution:

еволюция T-Shirt Design

Обикновеният черен дизайн на тениската е даден на обикновен жълт еволюционен печат. Дизайнът показва развитието, което се развива от маймуните до хората и от хората до роботите. Ако търсите някакъв исторически модел за вашата тениска или нещо уникално, тогава опитайте този дизайн със сигурност.

2. Funky тениска Geek дизайн:

страхлив T-shirt Geek Design

Смешни костюми с комични думи и специален дизайн в центъра изглеждат доста артистични. Ризата също така съдържа думи, които карат зрителите да вярват, че носещият е груб човек. По-малко смешно, но привлечете вниманието.

3. Chemistry Geek T-Shirts:

Химия Geek T-Shirt

Химия ли е любимата ти тема! Подаръците за наука изглеждат идеално за вас. С черен фон, тениската съдържа химически елементи с научни имена. Ще получите добри коментари по този избор на дизайн; опитайте този шаблон на черния си избор на цвят в шаблони.

4. Тениска от голф играч:

голф Player T-Shirt From Geek

Тази джобна риза е украсила телата на различни любители на голфа. В тениска в зелено се дава жълт трофей дизайн с думи, които показват, че носещият е царят на голф играта. Ако сте редовен играч в голф и търсите някои комфортни тениски, то тогава го направете с подходяща тениска.

5. Бичен код Geek T-Shirt:

двоен Code Geek T-Shirt

Двамата двоични кодове разстройват ума ви! Този дизайнерски дизайн на тениска е определено ще ви задоволи. Черна фланелка със светлозелени текстури и двоични кодове изразява вашите заявки правилно.

6. Bullet Geek T-Shirt:

куршум Geek T-Shirt

Най-добрият дизайн на тениски е този, който изразява забавната страна на потребителя, с трагични идеи. На фланелката се дава куршум отпред, който също прилича на опасната страна на нея.

Виж повече: Трекирана риза за мъже и жени

7. Бъни тениска Geek дизайн:

зайче T-Shirt Geek Design

Искате да дадете на вашата проста фланелка интелигентен външен вид! Един заек с печат върху обикновени ризи за джипове е това, което трябва да носите. Жълтата фланелка с черни отпечатъци е подходяща за случайни случаи.

8. Пай математика Geek тениски:

пай Maths Geek T-Shirts

Сладки тениски, които изразяват различно значение на думата пай, получават червен фон, за да станат по-зашеметяващи. Тениската съдържа всички аспекти - цифрова, математическа и парче. Както по ваш избор, вземете любимата си математика или пай парче geek тениска.

Виж повече: Дизайнерски тениски за 2017 година

9. Нагласяне Geek T-Shirt:

Поведение Geek T-Shirt

Дизайнерът на тениска, който изразява отношението на потребителя, е проектиран с перфектни формулировки. На обикновената тениска се дават мъгливи думи, че утре човекът ще бъде шефът, който днес е наречен джудже. Такъв дизайн показва какво е отношението ви и какво искате да кажете на вашите приятели, което лесно се изразява чрез такива цитати.

Тениските са най-вече изработени от памучен или памучен копринен дизайн, които обикновено имат обикновен фон. Те се предлагат в разнообразни цветове и също така имат различни отпечатъци, текстури, бои с картинки и много други. Вие ще намерите тези тениски в комбо пакети също, опитайте някои персонализирани geek тениска за предстоящото събитие колеж.

Виж повече: Мъжки тениски без ръкав

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

32 − = 31