9 Сладки и стилни татуировки по химия за жени и мъже

За да объркаш ума си със сложен въпрос, то определено ще бъде химическо уравнение. Вместо да се опитваме да решим уравнението, би било забавно да ги имаме като татуировка, която беше мисълта, изведена от творческите дизайнери. Този нов начин за извличане на описателна наука по артистичен начин има млади очи.

Най-добрите и невероятни татуировки химия с изображения:

Нека да разгледаме първите 9 татуировки на химията, които могат да бъдат направени от известни на неизвестни химия татуировки идеи за света!!

1. Малък химически чайник и ДНК татуировка Дизайн:

малък Chemical Beaker and DNA Tattoo Design

Бехеровата чаша е стандартен инструмент, използван във всички химически лаборатории, за да подчертае, че дизайнерите използват чашите като стандартна татуировка за химия. Не само една чаша се напоява с мастило, но и ДНК, която прави човешкото тяло съставено заедно като дизайн на татуировка или крака.

2. Adrenaline Chemical Link Tattoo Design:

адреналин Chemical Link Tattoo Design

Адреналинът, който се нарича "Полет", химическа молекула, която дава на адреналина ритник симптом, който причинява човешките същества да бъдат активни. Това химическо съединение е проектирано като татуировка, използвайки неговата химична формула като основа.

3. Азот за фиксиране татуировка дизайн:

азот Fixation Tattoo Design

Азотът е важно химическо съединение, използвано в много химически експерименти, както и би-съединение за всяко медицинско анестезиращо съединение. Това азотно фиксиране е една от важните химични реакции, които са необходими за растенията, което се постига чрез превръщане на азота в амоняк. Този тип химия на татуировката е най-вече носена от любителите на химията.

4. Татуировки на периодичната елементарна химия:

периодичен Element Chemistry Tattoos

Периодични елементи са онези важни 103 химични елемента, които се виждат в нашата атмосфера, които всички химици са известни от сърце. За онези, които обичат един или няколко елемента, искат да ги пият в тялото си, което много химици смятат за свещено

5. Допаминова химична структура Дизайн на татуировка:

Допаминът Chemical Structure Tattoo Design

Щастието създава химическо съединение, което се среща в няколко растителни растения, когато това консумира, създава халюцинации и радостно настроение. Тази химическа структура е проектирана като биохимия татуировка около ръката или краката от момчета особено.

6. Дизайн Химическа формула Татуировка Дизайн:

Designary Chemical Formula Tattoo Design

Вместо обичайното да има татуировка със справедлива химическа структура, представляваща линията и геометричните форми, различен стил е създаден, като се черпят няколко Mehndi дизайни вътре в химическата формула, което определено прави огромна разлика.

7. Цветна пълна татуировка на периодичната маса:

Цветен Complete Periodic Table Tattoo

За любителите на хибридната химия, този дизайн на татуировки с мастило може да бъде най-добрият вариант, когато посещават магазин за татуировки. Тази биохимична дизайн на татуировка с 103 елемента определено е времева процедура, но търпението дава добри резултати!

8. Татуировка на химическата формула:

химически Formula Tattoo Design

Отивайки за прост, но все пак смислен дизайн татуировка химия може да бъде тази химична формула татуировка дизайн. Този дизайн татуировка е много проста азбука дизайн, който е проектиран с помощта на химически формула като тема.

9. Верижна реакция Химия Татуировка Дизайн:

верига Reaction Chemistry Tattoos Design

Химията самата дума ни кара да мислим за онези огромни верижни реакционни уравнения, което е една от причините, поради които много хора се страхуват да приемат химия като основна тема, но след това има и хора, които просто обичат да извличат просто уравнение с дълга верига, За тях това е наистина удоволствие.

Химията определено е необходима сред двойките, които се изразяват чрез любов, но за хора, които са влюбени в темата, химията може да се представи само чрез дизайна на татуирането по химия и разпространението на химическите форуми на други, които помагат на другите да осъзнаят неизвестен.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

29 − = 22