9 скъпоценни златни пръстени за злато за него и нея Стилове в живота

Платината е скъп метал в бял цвят. Платинните годежни пръстени са толкова елегантни и изглеждат удовлетворени от потребителя. Дизайнът на платиновите годежни пръстени е много хубав и деликатен. Когато носите платинен годежни пръстен, той предава богатството ви. Платиният метал е по-силен от златото. Можете също така да смесвате платина със злато. Ще изглежда страхотно.

Годежните пръстени са ценни за двойките. Те винаги обичат да избират най-добрия пръстен един за друг. Те могат да изберат един и същ дизайнерски пръстен, т.е. двойка пръстени. Платинум годежни пръстен ще изглежда великолепен от златен пръстен.

Платинени пръстени за ангажираност:

Тук изброихме по-долу някои от най-добрите дизайни и стилове на годежни пръстени в платинен метал.

1. Платинен диамант годежен пръстен:

платина engagement rings

В този платинен пръстен има един голям диамант от пасианс и серия от малки диаманти. Красива форма е дадена на поредица от малки диаманти. Тя изглежда страхотно и ще подобри красотата на потребителя.

2. Плътен златен пръстен на платина:

дебел Platinum Engagement Ring

Тя е толкова скъпа и невероятна платинена годежен пръстен за мъже. Тя ще изглежда елегантна, когато ви накара да носите този пръстен и той ще бъде толкова щастлив. Диамантите означават истинската любов към партньора ви.

3. Класически златен пръстен на платина:

класически Platinum Engagement Ring

Това е класически дизайн в платинен годежни пръстен за нея. Тя е проста в дизайна, но покрива половината пръстен с малки диаманти. Изглежда, че диамантите плават на ринга. Той е много деликатен и се нуждае от грижа при работа.

4. Двойка златни пръстени за ангажимент:

платина Couple Engagement Ring

Това е двоен годежни пръстен с един и същ дизайн. Любителите обикновено избират двойка за ангажимента си. Това е като даване на ангажимент един към друг да се ожени. Това е ясно, без диамант, но все още великолепен.

Виж повече: Диамантени пръстени за ангажимент

5. Златен годежен пръстен на платина:

платина Gold Engagement Ring

Това е нещо наистина фантастично. Този пръстен е комбинация от платина и злато. Средният диамант блести толкова силно. Нямате нужда от друг пръстен, когато носите този. Само един е достатъчен, за да се покаже.

6. Дизайн на веригата Платинен годежни пръстен:

верига Design Platinum Engagement Ring

Сега това е нов дизайн в платинен годежни пръстен. Изглежда, че веригата е вързана с платинен низ. Това е необичайно и няма да намери някоя дама, носеща този дизайнерски пръстен. Това ще изглежда уникално в ръката й.

Виж повече: Дизайнери на годежни пръстени

7. Платинен годежни пръстен с дизайн на лък:

платина Engagement Ring with Bow Design

Този платинен годежни пръстен има дизайн на носа с диамант, затрупан върху него. Тя изглежда красива и красива. Тя ще изглежда привлекателна за ръката на вашата дама. Тя ще се радва да види този дизайн в годежа си пръстен.

8. Множество златни пръстени за злато:

Многократни Platinum Engagement Rings

Това е колекция от пет платинени годежни пръстена. От моя гледна точка това може да бъде най-добрият дизайн, тъй като лесно можете да се справите с тях. Тежките и деликатни дизайни се нуждаят от внимание. Но тези дизайни са груби и трудни.

Виж повече: Антични златни пръстени

9. Двуслоен пластинен годежни пръстен:

две Layered Platinum Engagement Ring

Това е наистина необичаен дизайн в платинен годежни пръстен. Той е релефен с един диамант в средата. И хубав дизайн е даден на външната граница. Тя е с възхитителен дизайн. Това ще донесе сърцето на вашата дама.

Въпреки че има разнообразен дизайн в платинен годежни пръстен, все пак простотата ще спечели. Годежният пръстен е такъв, че трябва да го носите редовно, така че да е прост и трезвен. Лесно можете да носите и работите без никакви проблеми. Платинният годежни пръстен е знак за отдаденост и любов един към друг. Това е обещание да се обичаме един друг до вечността. Има шанс да се объркате относно избора на подходящ дизайн за годежен пръстен. Дизайнът на пръстена трябва да е такъв, че да задържа ума ви завинаги. Никога не се притеснявате за това.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

24 − = 20