9 различни модели в тънки златни бижута бижута

В индийската култура, гривните се смятат за най-важната част от живота на жените. Това е неразделна част, тъй като те подписват любовта си към отдадеността си на душата си и на партньора си в живота. Това прави красивите индийски жени, красотата, която е вечна, която не може да изчезне по никакъв начин.

Тънки златни гривни гривни дизайни:

Така че нека да погледнем на топ 9 тънки златни гривни, които се считат за всички време значими и ценни за индийските жени.

1. Лека теглилка Kundan Thin Gold Bangles:

тънък gold bangles

Леките кундан златни гривни са най-привлекателните и изискани златни гривни сред индийските жени. Тези гривни, които са леки по тегло, също са най-красиво проектирани с сложни и сложни кундън работи върху него, което му придава красива традиционна връзка и дизайн.

2. Атрактивен рязан модел Тънки златни гривни:

Атрактивен cutted Pattern Thin Gold Bangle

Тези гривни имат привлекателен и уникален вид, тъй като имат разрязан дизайн, който прилича повече на индийския модел. Нарязаните довършителни работи в тези гривни правят гривните по-красиви и уникални в него, така че тези гривни правят погледа на жените по-невероятно

3. Закръглено тънко злато Kada:

объл Thin Gold Kada

Тази златна када с отвора е най-взискателният дизайн днес. Откриването на тази када е заложено и в дизайна, който я придава перфектен външен вид. Тя има перфектен златен блясък, красив външен вид на този гривна също потапя красотата на индийските жени.

4. Диамантени Studded тънки злато Bangle:

диамант Studded Thin Gold Bangle

За елита и сложното събиране тези гривни се считат за подходящи. Диамантени златни гривни са изработени от чисто злато с диамант, прикрепен към него, което му придава перфектен красив и красив вид. На нея също са прикрепени смарагди. Тези гривни с огромна красота могат да се носят на сари или костюм.

Вижте още: Rold Gold Bangle

5. Zigzag структура Тънки златни Bangles Комплект:

зигзаг Structure Thin Gold Bangle

Тези гривни имат зиг-заг прост модел, давайки му опростен и нормален, но очарователен външен вид. тези гривни носят жените всеки ден и в ежедневието, без да имат съзнание, че гледат не толкова добре.

6. Тънка гривна златна гривна с листен дизайн:

тънък Gold Bangle with Leaf Design

Ако трябва да потърсим най-уникалния дизайн, оставяйки място за простота, тогава този гривна ще се счита за подходяща. Дизайнът на листа, издълбан от същото злато, е най-привлекателният дизайн, имащ зелен цвят, което го прави по-красив и изискан.

Виж повече: Дизайн с каменни гривни в злато

7. Паун Дизайн върху тънък златен гривна:

паун Design on Thin Gold Bangle

Последно, но не и най-малкото, което поиска голямото внимание на индийските жени, е този гривен от паунов дизайн. Пауновият дизайн на този гривна е вграден с чист зелен и червен кундан, разкрасяващ сложен и сложен паунов дизайн. Дизайнът на паун е истински привлекателен сегмент от този гривна.

8. Тънки златни гривни с кръгли мъниста Kundan:

тънък Gold Bangles with Kundan Round Beads

Новият и най-новия дизайн на този гривна е не само прост, но и елегантен и традиционен. Новият дизайн на мъниста Kundan, прикрепен към гривните, подобрява благодатта на тези гривни. Човек може да го носи нормално в ежедневието си и по време на работните часове, защото е опростенчески.

Вижте още: Обикновени златни дизайнери

9. Златни бижута:

злато Bold Bangles

С удебелен и красив дизайн, имащ традиционно нарязване на крилото на гривните, тези гривни са най-привлекателните и взискателни сред индийските жени. Тези гривни, които имат отличителна и огромна комбинация от дизайни, имат перфектно сдвояване с всякакъв вид рокля по време на специални поводи

Банглади, които са традиционната и неразделна част от индийските жени, за да направят исканията си да си струват пазарът, има широк набор от златни гривни, а споменатите по-горе са малкото от тях. Златото, което обикновено се смята за окачен метал, има най-новия и красив дизайн.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

88 + = 89