9 Последни Maggam работни дизайни за блузи Pattu Saree

Работата с Магам е много тежка работа с мъниста, бродерия, мрежа и т.н. По-рано магамската работа беше извършена само върху тъкани от коприна. Но сега, в днешно време, магамската работа се извършва и върху памучна тъкан. Работата на Maggam за блуза Pattu и Pattu Saree е идеална за дамите в сватбения ден. Ако има магам работа на пату блуза, тогава saree трябва да бъде лесно да се даде добър баланс. Работата на Магам доставя богат и скъп външен вид. В момента има толкова много конкуренция в дизайна на блуза. Наистина става объркващо за дамите да го изберат.

Maggam Work дизайни на Pattu блузи:

Ето списък на 9 най-добри дизайнерски блузи пату сари с магамска работа.

1. Магам работа с мъниста на блуза:

Maggam Work with Beads on Blouse 1

Това е изключително зашеметяващ магам дизайн на дизайна на патушката блуза. Задната част на блузата има прекрасна работа с камъни от розов и светлосин цвят. Също така има златна работа. Търси изключителна блуза.

2. Колие дизайн Нека Магам работа на блуза:

колие Design Neck Maggam Work on Blouse-2

Това е граничен дизайн на памучна блуза с толкова много камъни с различни цветове и перли. Тя изглежда като самия Колие. Очертанията на границата се извършват с магам работа, за да го завършим. Тя изглежда елегантна на жълта блуза.

3. Floral Design Maggam Работа върху блуза:

цветен Design Maggam Work on Blouse-3

Задната част на блузата е украсена с бели камъни с различни форми. Красива цвете дизайн е направено с камъни. Цялата блуза е покрита с каменна работа. Дори също е вързан зад блузата, за да се приспособи.

4. Maggam Работете с мотив Mango на блуза:

Maggam Work with Mango Motif on Blouse -3

Една кръпка от мангообразен мотив се извършва от едната страна на блузата. Между мотив пластир е прикрепен и голям камък. От другата страна е дадена граница с малък мангов мотив. Косата ви трябва да се държи отпред, за да покаже тази прекрасна работа върху блузата.

Вижте повече: Дизайн на блуза с яка

5. Магам работа на блуза за булката:

Maggam Work on Blouse for a Bride -5

Този модел блуза е за булката. Изглежда удивителна червена блуза с флорален печат, изработена от камъни и перли в края. Дори и на ръкавите и шията се извършва тежка магама. Тя изглежда уникална.

6. Магам работа със Зардози на блуза:

Maggam Work with Zardosi on Blouse -6

Това е завладяващ дизайн на магамската работа, извършена на гърба на блузата. Атрактивна работа на зардози се извършва със сребърни цветни конци. Човек ще остане очарован, виждайки дизайна. Това ще ни открадне сърцето.

Вижте повече: Модели на Южна индийска блуза

7. Лодка на врата Магам Работа върху блуза:

лодка Neck Maggam Work on Blouse -7

Тази червена блуза има магамска работа в няколко слоя с различни форми на дизайн. Това е модел на гърлото на лодка с капачка. Можете да го сдвоите със същата цветна сара или в контраст. Тя изглежда бляскава.

8. Елегантна магамска работа върху блуза Pattu Saree:

елегантен Maggam Work on Blouse -8

Той има приятен дизайн назад с малки камъни. Направен е тежък външен вид с 6 разрязани линии. Това е много сложно магам работа. Тя изисква търпение и опит от много години. Границата е покрита с различни форми.

Вижте още: Maggam Работни дизайни за блузи

9. Проектиране на паун магам на памучна блуза:

паун Maggam Work on Blouse -9

Тази блуза покрива едната страна с магам от паунов дизайн. На това се прави многоцветна работа, за да стане велик. Този дизайн ще привлече вниманието на хората към великолепната си работа. Границата покрива останалото деколте и ръкава.

Работата на Магам върху блузата го прави различна от обикновената нишка и бродерия. Тя изглежда скъпа и елегантна за дамите. Когато се носи с тежка саре, ще ви накара да се почувствате като кралица. Хората ще останат да видят този приятен дизайн на магамската работа на блуза и сарета Pattu.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

61 − 55 =