9 Последни кухненски плочки в различни дизайни

Кухнята е място, където жените трябва да работят за много време, за да готвят за цялото семейство. Тя трябва да тича тук и там в кухнята и винаги е в бързаме, докато работи в кухнята. Така че плочките на кухнята трябва да са груби и здрави, а не хлъзгави. Това елиминира риска от падане. Етажната плочка е нещо, което не можем да променяме всяка година. Трябва да го изберете с най-голяма грижа и според вашия собствен избор на цвят. Размерът на подовите плочки може да варира в цвят и форма.

Топ 9 кухненски подови плочки дизайни:

Тук погледнете нашите 9 най-добри кухненски подови плочки за Вашата кухня изглежда красиво. Изберете най-добрия си дизайн от списъка.

1. Черно и бяло плочки за кухнята:

черно & White kitchen Floor Tile

Това е черно-бял кухненски плот дизайн плочки на малки размери. Всеки свързан плочки е с черен цвят дизайн квадратна форма. Тази черно-бяла цветова комбинация е стара и златна. Той винаги е бил любим на всички и е приет във всички ситуации.

2. Дървен стил Кухня етаж Плочка:

дърво style kitchen Floor Tile

Това е дървена подова настилка от мраморни плочки. Тъмните мебели изглеждат страхотно с дървесни плочки. Тези плочки са нарязани в голяма правоъгълна форма. Този под, има тъмни и светли цветове, които изглеждат страхотно. Много е известно сред всички.

3. Френски варовикови настилки за кухня:

Френски Limestone Flooring for kitchen

Това е груб вид плочки за кухня и е подреден в неравномерен дизайн. Някои са поставени в квадратни и някои са в правоъгълник. Тази плочка може да бъде първи избор за всяка дама, тъй като тя е дълготрайна. Чисто бяло показва своя блестящ ефект.

4. Тенденция кухня плочки плочки:

В крак с модата Kitchen Floor Tile

Това е една модерна кухня плочка плочка идея за закрепване на различни плочки. Всяка единична плочка има различни видове дизайн. Това е най-редкият тип кухненски под и е привлекателно дори. Това веднага ще привлече вниманието на хората. Тя изглежда ярка.

5. Традиционни кухненски настилки:

традиционен Kitchen Flooring

По-рано този тип плочки за кухненски под преобладават. Дори и в домовете на селата всеки дом имаше такива подови настилки. Те всъщност са изработени от камъни и се използват като подови плочки. Тук всички плочки не са със същите форми и размери. Всяка от тях има различна форма.

6. Керамични кухненски плочки:

керамичен Kitchen Flooring

Това е керамичен кухненски плот дизайн плочки от дърво. Равни квадратни форми са прикрепени тук като подови настилки. Тези плочки имат сенчести дизайн, който изглежда невероятно. Има малка разлика между две плочки. Тази плочка изглежда изключително красива.

7. Полиран кухненски подови плочки Дизайн:

полиран Kitchen Floor Tiles

Това е толкова полирани плочки кухня плочки Идеи. Тази плочка е блестяща и блестяща. Дори изображението на стола е видимо в тази плочка. Тази полирана плочка е търсенето на текущия ден и е най-търсено. Основно се среща в бяло, но тук е в различен цвят.

8. Големи кухненски плочки:

Голям Kitchen Tiles

Този подови плочки за кухнята са като шисти и в големи размери. Тя е в светъл нюанс на черен цвят. Голяма кухня може да приеме този размер на плочки, тъй като ще консумират по-малко брой плочки. И сега-а-дни, толкова много плочки размер са приложими навсякъде. Лесно е и да се прикрепя.

9. Модерни дневни кухненски плочки:

модерен Day Kitchen Tiles

Това е просто перфектен кухненски плочки. Не се вижда нито едно изрязване. Изглежда, че цялата дървесина е прикрепена. Този светъл нюанс на кафявата цветна керемида добавя към това осветление. Това е модерен дизайн дневна кухня плочки.

Виждайки тази кухня плочките са просто ум-разпенващ и ще изчисти идеята си за кухнята подови настилки. Вие ще получите избор в подови плочки от тези и това ще ви помогне много в обновяването на вашата кухня. Обновяването на кухнята ще добави нов вкус във вашия стил на готвене и ще ви вдъхнови да работите повече.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

+ 61 = 65