9 Последни и стилни дизайни на бежови блейзъри Стилове в живота

Уморен ли е да пускате тези скучни официални блейзъри дори за случайни събития? Търсите промяна в екипажа! Опитайте новите зашеметяващи бежови дизайни на блейзер, които са доста в тенденция в наши дни. Да, това е най-добрият дизайн на блейзер, който може да се носи през лятото за защита с комфорт. Те идват в проста, но сложна перспектива, която е подходяща както за случайни, така и за формални.

Модерни и удобни бежови блейзъри за жени в тенденция:

Ето няколко ослепителни дизайна на бежови блейзъри за дами.

1. Юта бежов блейзър:

бежов blazers

Юта е избор, докато избирате бежови блейзъри от жените. Ето един прост юта блейзър, на който е дадена широка деколте от черна яка, която образува дълбок V-образно гърло. Също така има два джоба с черни рамки, идеални за всеки формален вид.

2. Белият блейзър:

шотландски кариран плат Beige Blazer

Бежовите блейзери на жените, когато се дават карета, изпъкват с поглед по-високо. Изработен от вълна и памук, блейзърът е украсен с малки кутии и широка яка. За да добавите към украсата си, четирите черни копчета са зашити за различен вид.

3. Прост бежов блясък:

прост Beige Blazer

Смазващият обикновен бежов дамски блейзър е съчетан с пълен костюм за перфектно официално облекло. Блейзърът може да се комбинира с всеки отгоре и оттам, той е и идеалното облекло за случайни хора. Блейзърът получава кратка дължина без никакви затваряния.

4. Облицовка Бежов блясък:

облицовка Beige BlazerПравилен разрез и горен глухар дизайн е широко носен за случайни поглед. Бежовият цветен блейзър е в бяло и червено формиращи ленти с пунктирана линия след няколко интервала. Късата дължина на блейзер го прави приемлива за високи талии дънки или мини.

Виж повече: Жената Tweed Blazer

5. Печатен бежов блейзер:

печатен Beige Blazer

Печатни бежови блейзер за жени е много хареса от тийнейджърите за различен вид. Подобен дизайн в юта се дава отпечатъци в червен, зелен и черен цвят дава цъфтящ поглед на потребителя. Блейзърът не носи никакви брави в отвора, който също се носи, за да замени рамене.

6. Без ръкав Бежов блясък:

без ръкави Beige Blazer

Търсите нещо стилно, но официално! Тук е без ръкав дизайн на блейзер е бежовата категория. Блейзърът получава широки яки с без ръкав, които могат да се носят директно върху панталоните поради дължината му. Деколтето също е украсено с бутони, успоредни на яката.

Виж повече: Мъжки Туийд Блейзър

7. Вратовръзка Бейз Блейзър:

Вратовръзка Beige Blazer

Дамски бежов дизайн на блейзер, изработен от тънка коприна, е доста твърд за носене на партита. На блейзъра се дава вратовръзка на една от страните, която също е страничен отвор за същото. На дъното на блейзъра се дават криви с дълги ръкави.

8. Кожено бежово бледо:

козина Beige Blazer

Без ръкав дизайн в бежов блейзър е направен с козина, за да даде модерен външен вид на вашите casuals. Блейзърът също не носи никакви отвори. Предлага се лека дължина, а останалите бежови блейзъри, подходящи за джинси и къси панталони.

Виж повече: Кольо Блейзър

9. Водопад Бежов блясък:

водопад Beige Blazer

Бежови цветни блейзъри, когато се дават елегантни криви, изпъкват дизайна на едно ниво напред. Тук има подобен образец с кривите на водопад, които формират кривите в отвора с дълги гранични ръкави. Блейзърът е изработен от памучен копринен материал, за да се даде подходяща преценка на случаите за случайно събитие.

Дизайнерите на бежовите блейзерки обикновено носят емблематичния чар с тях. За да я направят по-могъщи, се добавят криви, широки яки, странични джобове, ключалки, тънки гънки и др. Блейзърите са предимно направени от твърд памук, коприна или вълнен материал, за да станат по-живи. Най-често жените ги носят за официален външен вид, но също така украсяват небрежния ви вид.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

43 − = 35