9 Последни и красиви Pothys Sarees с снимки Стилове в живота

Pothys представя изключителни качествени сарми и други продукти за дрехи. Това е верига от шоуруми главно в Южна Индия. Тя също така предоставя по-добра възможност за закупуване на различни дрехи, просто като започнете онлайн пазаруване сайт. Сайтът се състои от дизайнерски сарде, копринени сарми, несериозни или модерни сари, сватбени сортове и много други. Основният магазин на Pothys е в Ченай и се нарича "Pothys Palace". Традиционните рокли, както и бутиковата колекция, която определя количеството на продажбите. Напоследък е започнал супер пазар, като се осмелил да се занимава с търговия на дребно.

Невероятни и красиви Pothys Sarees с изображения:

Има 9 модерни и традиционни Pothys sarees с картинки на разположение тук.

1. Червената Pothys коприна Saree със златна граница:

pothys sarees

Тази дизайнерска червена саре е специална колекция от саксии. Това saree е специално специално за целите на сватбата главно. Простата златна граница засилва перспективата за всяко специално събитие. Саморазработената работа върху червения сарей, заедно с копринената текстура, подобрява красотата на тази копринена сара. Това е една от най-добрите традиционни сандъчета.

2. Blue Tussar Silk Pothys Сарей:

Pothys Sarees-Blue Tussar Silk Pothys Saree 2

Колекциите на Pothys имат не само дизайнерски сарде, но и прости модерни сари. Тази сива и златна комбинация от копринена коприна има фина текстура и изключителна колекция от кошници. Синята основа има лъскави сини ивици и отразява светлината, за да осигури лъскав вид.

3. Жълто-синьо Pothys Kanjeevaram Saree:

Жълто-Blue Pothys Kanjeevaram Saree

Kanjeevaram sarees са ексклузивно традиционно облекло за сватбени събития и също така се използват като булчински облекла. Тази сара на снимката има половин синкав сложен златен дизайн и другата половина е жива жълта със златни произведения. Златните дизайни отразяват светлината и подчертават още повече.

4. Pothys Pink Georgette дизайнер Saree многоцветна граница:

Pothys Sarees-Pothys Pink Georgette Designer Saree Multi Coloured Border 4

Тази розово оцветена georgette saree е друга изключителна колекция от клечки. Тя има дизайнерска перспектива. Златната граница с каменни произведения усилва гратисът със синьо и розово поле, алтернативно с основния цвят. Меката текстура, която е обвита над тялото ви, показва кривите на тялото ви. Това просто ви кара да изглеждате елегантно и тази модерна дизайнерка са най-подходящи за младите дами.

Виж повече: Наувари Сареес

5. Зеленото и синьо Mayuri Menpattu Silk Saree:

Pothys Sarees-Green And Blue Mayuri Menpattu Silk Saree 5

Тази специална копринена сареа е от Южна Индия. Този светъл нюанс на зелено и синьо се допълва взаимно с многоцветни ивици от трикотажни конци. За да изглеждате модерно, долната половина на палла се добавя със син цвят с тъмно розово проектирани произведения от тази част.

6. Pothys черен и крем Georgette дизайнер Saree:

Pothys Sarees-Pothys Black And Cream Georgette Designer Saree 6

Черното е цветът на елегантност и шик. Това парче от сарита трябва да бъде обичано от всички, защото има черен оттенък навсякъде. Другата половина от сара е от кремав цвят с прости точкови дизайни. Тази сарей има и друга специалност със сложна флорална граница и докосване с червени и жълти тънки ивици. Това е една от добре изглеждащите georgette на saree в pothys sarees.

Виж повече: Бандани копринени сари

7. Pothys бели и оранжеви Kanjeevaram Silk Saree:

Pothys Off-White And Orange Kanjeevaram Silk Saree

Това е подходящ традиционен сарей без модерен дизайн. Ако искате да разкрасите изгледа си, трябва да отидете за това облекло. Тази почти бяла и оранжева мишмаш може да се носи от жени на средна възраст. Това може да се носи от дамите, за да донесе обичайния външен вид. Пръстените в края на паллуса повишават красотата му.

8. Pothys Maroon Кандееварам Коприна Сарее:

Pothys Sarees-Pothys Maroon Kanjeevaram Silk Saree 8

Кафява и златна амалгамация на цветовете може да се носи от дами от всички възрасти, ако предпочитате тъмните цветове над светлите. Сложната паллу проектирана работи с периодични златни творби в кафявата част на сарее, дава великолепен облик за религиозни или сватбени събития.

Виж повече: Чандър памук сари

9. Крем и кафяв Самудика Пату Поти Силк Сарее:

сметана And Maroon Samudrika Pattu Pothys Silk Saree

Кремът и кафявата копринена сарее има половин половината от тези комбинации. Тази сара има ленти, както и сложни дизайни заедно със златна граница, която е специалността на южните сари. Тази сара може да се носи изключително без никаква възрастова група.

Различните колекции на Pothys sarees се предлагат тук с традиционни, а също така и с модерни сареи, които се смесват с традиционните облекла. Те могат да се носят в определени събития, за да увеличат вида ви.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

29 − 19 =