9 Последни & фантастични 3D кухни дизайни с снимки | progressivenewsdaily.info

9 Последни & фантастични 3D кухни дизайни с снимки

Проектирането на пространство като кухнята е лесна, но все пак сложна задача. Тук факторът на комфорта преувеличава дизайнерския фактор, така че често има конфликти при избора от различните налични опции. Въпреки това, трябва да се има предвид, че кухнята се нуждае от много място за съхранение, функционален комфорт, подходящо осветление, мощност точки и мерки за безопасност в изобилие. Тези фактори, когато се погрижите, ще направят планирането лесна задача.

3D Kitchen Designs

Топ 9 дизайни на 3D кухня:

Погледнете нашите 9 най-добри 3D дизайни на кухни с картинки. Изберете най-доброто от долупосочените дизайни на 3D кухня и направете вашата кухня красива.

1. Модерна отворена кухня:

модерен kitchen

Повечето кухни имат такъв вид днес. Добре синхронизиран декор с минимално орнаменти и няколко шкафове и чекмеджета. Отделно място за микровълнова фурна и хладилник като допълнителна функция и прави повече място на кухненския плот.

2. Кухня в бяло с отворени рафтове:

кухня in White with Open Shelves

Този дизайн е много елегантен и стилен. Можете да го наречете и чисто пространство с няколко шкафове на стена и отворено рафтово пространство за големи предмети. Помещенията са просторни и могат да се използват и като трапезария.

3. Малък, но все още умен:

малък yet Smart

Когато пространството е свиващ фактор, тези прикрепени шкафове са полезни. Идеята за шкафове за стъклени врати е отличен начин да се използва пространството около комина. Шкафовете с големи размери улесняват съхраняването на малки и големи предмети отделно.

4. Кухня с шоколад Цвят на мебелите:

кухня with Chocolate Colour Furniture

Когато дължината на пода е по-голяма от ширината в кухнята, това е много удобен начин за проектиране на пространството. Има няколко стени окачени, трапезни и пълни шкафове, които правят много място за кухненски неща.

5. Модерна кухня в кафяво и зелено:

А Modern Kitchen in Brown and Green

Текстурите, използвани в кухнята, са много ограничени, тъй като те трудно се поддържат. Това обаче не ни ограничава от използването на плътни цветове в кухнята за оживен облик. Тук има кухня, където яркозелени шкафове и кафява комбинация се използват за освежаване на пространството.

6. Жълти и сиви интериорни кухни:

жълт and Grey Kitchen Interiors

Тази кухня има уникален дизайн и комбинация и е истински пример за мислене извън кутията. За тези, които обичат ярките цветове, тази жълта и сива комбинация със сигурност ще ви впечатли. Всички тела са проектирани със заоблени ръбове, които осигуряват уеднаквяване на декора.

7. Просторна кухня с огромна стена:

А Spacious Kitchen with Huge Wall

Защо клъснете цялото място, когато една единствена стена може да се използва за всички цели. Тази кухня е голяма и изглежда още по-просторна с уникалния си дизайн. Той разполага с всички удобства и всякакъв вид място за съхранение, което се нуждае от включване на една стена. Цветната комбинация също успокоява и освежава пространството.

8. Кухня в черно и дърво:

А Kitchen in Black and Wood

Черно е всички времена елегантен цвят и отива с всички видове цветове и текстури. Тук матово завършеното черно е съчетано с дървена текстура за привлекателен изход. Това никога няма да остарее в бъдеще и е място, където човек би се радвал да прекарва времето си в готвене.

9. Кухня с огромно пространство за хранене и хранене:

кухня with Huge Shelf Space and Dining

Дори и с минимално проектиране, тази кухня е излязла прекрасно и изглежда много просторна. Под шкафовете и красиво проектираните няколко рафта изглеждат елегантни и забавни за използване. Трапезарията е изрязана красиво, без да губи много място с фантазия столове.

В зависимост от пространството, което имате, извадете място, което е удобно и има много топлина. Цялата идея е за просто място, което освежава ума и тялото ви. Напълнете пространството с положителна енергия и направете дома красива с тези над 3D кухненски дизайн.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars
Loading...
Like this post? Please share to your friends:
Leave a Reply

− 3 = 1

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

map