9 Последни дизайни на сребърни пръсти пръстени за ежедневна употреба

Следващият невероятен метал след златото е среброто, а нюансите на среброто са черни, бели и окислени. Сребърните бижута изглеждат модерни, но са модерни и много елегантни по същото време. Среброто е много нежен и чувствителен метал, точно като жена. В продължение на години се вярва, че среброто има мъдрата и женствената енергия от луната, представяща въображение и интуиция.

Пръстените на пръстите са символични за женената индийска жена. В Индия пръстенът на пръстите се носят от индуски жени като знак за брак. Жените носят пръстена на втория пръст на двата крака. Особен нерв от пръстите свързва матката и преминава към сърцето. Пръстенът на пръстите всъщност заздравява матката, поддържа здравата и регулира притока на кръв към нея.

Индийски традиционни пръстени в Сребърен:

Тук ще разгледаме топ 9 сребърни пръстеновидни рисунки за ежедневно износване.

1. Обикновено обикновен сребърен пръстен пръст:

прост Silver Toe Ring

Това са прости пръстени от пръсти в сребро за ежедневно износване. Те са изработени от сребро и по този начин могат да се носят ежедневно, без да се страхуват, че ще станат черни или ще станат потъмнели. Те не са много дебели, не са твърде тънки и са идеално прилепнали към пръстите. Те могат да бъдат ясни без дизайн или да имат усукана спирала в тях.

2. Регулируем пръстен сребърен пръстен:

регулируем Silver Toe Rings

Това са отворени пръстени в сребристо и са регулируеми. Тъй като са регулируеми, всеки може да ги носи според размера на пръстите. Те идват в сребро и могат да имат модели или дизайни в тях за по-красив поглед. Силно се предпочита от младите младоженци да се носят ежедневно.

3. Традиционни пръстеновидни пръстени в сребро:

сребърен toe rings

Тези пръстени в сребристо са дадени на булката по време на сватбата, които са наистина традиционни пръстени за пръсти. Те имат сложна работа в тях и имат цветна работа или камъни в тях и не са малки, но са доста големи и обикновено имат кръгъл или овален дизайн. Те изглеждат елегантни, защото не са тънки и имат дизайн върху тях. Освен това, в тези традиционни пръстени на пръстите се откроява работата, извършена със сребро.

4. Пръстеновидни пръстени с пръсти:

пернат Silver Toe Rings

Перото представлява птица и дава на човека свободата да лети и да завладее височини. Тези пръстени пръстени във формата на перо са страхотни, за да се носят на работа, тъй като те изглеждат наистина модерни и умни.

Виж повече: Сребърни диамантени пръстени за ангажимент

5. CZ Сребърен пръстен пръстени:

CZ Silver Toe Rings

Кубически циркониеви камъни са толкова в тенденция и защо тогава може да остане сребърен пръстен? Сребърни пръстени от сребърни пръстени с камъни с циркониев цирконит, като връхната точка е идеална за сватба, брак, семейни функции и т.н. за една жена. Цирковите камъни имат това блясък и блясък, който дава предимство на сребърния пръстен.

6. Двойният пръстен сребристи пръстени пръстен:

двойно Band Silver Toe Rings

Двойните ленти сребърни пръстени изглеждат различно и обикновено имат дизайн като камък, цвете, абстрактен дизайн и т.н. Дизайнът в средата подчертава пръстена на пръстите и подобрява красотата повече с разкрасяванията в сребърната двойна лента.

Виж повече: Сребърни скъпоценни пръстени

7. Сребърни пръстени с пръстеновидни звънчета:

сребърен Toe Rings with Sonorous Bells

Звуковите звънчета в глезените са често срещани, но дори и тези могат да бъдат част от стерлинги сребърни пръстени пръсти също. Елегантните пръстени пръстени със сложни дизайни в центъра с цветни камъни са част от този красив аксесоар. Освен това, за да се тъкат елегантност към тях, се добавят звукови камбани в края на дизайна, за да се даде нова дефиниция на пръстите на пръстите.

8. Сребърен пръстен пръстени с диаманти и перла:

сребърен Toe Rings with Diamonds and Pearl

Класически и ефектен аксесоар са тези сребърни пръстени с прекрасна перла, заострени в центъра, обградени от лъскави диаманти. Те са идеални за булката или са прекрасна възможност да дарявате младо момиче, което се ожени скоро. Те са идеални за сватбени бижута.

Виж повече: Сребърни мъжки пръстени

9. Античен сребърен пръстен пръст:

античен Silver Toe Ring

Античните бижута са такива, които се предават на поколения и са скъпоценни и много ценни. Тези антични сребърни пръстени са красиви за марката и дизайна. Тези пръстени на пръстите не са обичайните кръгови в дизайна, но са свързани в уникален и интересен модел, което я прави много важна част от колекцията от антични бижута.

Среброто е свързано със състрадание, справедливост, чувствителност и мъдрост. В момента, в който виждаме сребърните бижута, получаваме вътрешна божествена сила с цвета и яркостта на сребърните бижута. Носенето на сребърни бижута и пръстени за уши успокоява душата и дава сила отвътре и едновременно става отворено и спокойно.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

29 + = 38