9 Последни дизайни на American Diamond Mangalsutra Стилове в живота

Мангалсутра са дизайнът на бижута за чантата за индийските жени, които имат традиция да носят мангалсутра от черни топчета или дори червени мъниста, изтъкани в злато или сребро. Неотдавнашните съвременни дизайни на мангалсутра идват в многобройни дизайни на американски диамантени изработени висулки, прикрепени към мангалсутра. Тези висулки идват в два основни дизайна, единият от които може да бъде окачен на мангалстра в центъра и един, който има две куки от двете страни и след това е прикрепен към нишките на мангалсурата.

Атрактивни и стилни дизайни на Mangalsutra с американските диаманти в тенденция:

Тук някои красиви дизайни са били записани с най-добрите дизайни за кратък поглед върху дизайна на американски диамант мангалсутра.

1. Американски диамант Мангалсутра Комплект:

американски diamond mangalsutra

Американски диамантени звезда звезда диаманти висулки подредени като един висулка изглежда невероятно. Светлината на белия диамант прилича на звездите. Подобен дизайн на двойни звездни обици изглежда невероятно като американски диамант мангалсутра.

2. Комплект медальон от американски диамант Mangalsutra:

американски diamond manglasutra pendant set

Има и две страни, закачени с висулки от мангалстура, които са широко носени като най-новите дизайни на мангалсутра. Медальони от американски диаманти с мангалстура получават дизайнерски модели. Богатството на дизайна с американски диаманти се различава по различен начин.

3. Комплект дизайнер Mangalsutra:

дизайнер mangalsutra set

Дизайнерските мангалсутри имат най-модерни и модерни модели при изработката на висулки и обеци. Най-новите дизайни в mangalsutra американски диаманти са поставени в листа и се дава стилен поглед към традицията mangalsutras нов стил.

4. Медальщътра:

американски diamond luxury design pendant mangalsutra

Мангалсутра в дизайна на американски диаманти винаги има различен стил. Една падаща червена перла в дъното с усукана диамантена висяща висулка изглежда невероятна. Подобни орнаменти за парчета дават на партия промяна на външния вид на същата изглеждаща мангалсутра.

Виж повече: Черни мъниста Mangalsutra дизайни

5. Танцуващ паун американски диамант Stud Mangalsutra:

Танцуване peacock American diamond stud mangalsutra

Танцуващият паун или друг стил на пауни се смята за любимото време на дизайнерски американски медальон от диамант мангалстура. Комплект от съвпадащи обеци също така придава удивително въздействие върху комплекта бижута.

6. Съвременен американски диамант Стъд Mangalsutra:

съвременен American diamond stud mangalsutra set

Съвременните американски диамантени бижута привличат много жени в наши дни. Уникалният дизайн на съвременните бижута се отличава сред другите бижута. Американски медальон с диамант мангалсутра от съвременния стил изглежда невероятно.

Вижте още: Mangalsutra Antique Designs

7. Голям единичен американски диамант Mangalsutra:

Голям single American diamond mangalsutra

Големите диаманти само в два различни размера могат да направят красив дизайнерски висулка за мангалсутра. Американските диаманти във всички размери имат забележителен блясък. Американски диамантен щифт от мангалстра с такъв богат и елегантен модел може да се носи често с подчертани функции.

8. Златна верижка Американски диамант комплект:

златист chain American diamond set

Златните верижни мангалстра имат черни мъниста със златни мъниста и верижни връзки. Мангалсутра дизайн с такъв модел е известен също като mangalsutra хокери. Американският диамант мангалстура е обикновено използван разумно с такива шарки, издълбани в злато. Жените с любов към тежките дизайни на мангалсутра със сигурност ще се радват да имат такъв дизайн.

Вижте още: Diamond Gold Mangalsutra Set

9. Голям висулка American Diamond Stud Mangalsutra:

Голям pendant American diamond stud mangalsutra

Тежките мангалсутрас идват с две верижни и три верижни и дори с четири и пет верижни дизайни с черни мъниста и златни връзки. Докато тежките дизайни на мангалсутра с тежък изработен американски диамант с висулка от мангалстура също изглеждат впечатляващи за тежък външен вид.

Жените или през цялото време у дома, или работят на открито в Индия продължават да носят мангалсутра. Смята се за символ на предаването им на съпруга си. Мангалсурата може да бъде тежък дизайн за специална цел на празненства и големи функции. По-рано жените използвали тежки и гъсти дизайни на мангалсутра, за да покажат богатството си. Но днес тежки дизайни с богат и елегантен дизайн са се състояли с невероятно плавателни съдове от американски диаманти и брилянтно златно занаяти в нишките.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

70 + = 80