9 Последни дизайнер Maang Tikka дизайни със снимки | Стилове в живота

Бижутата са важна част от индийската сватба. Обличането става непълно, без тежки дрехи и бижута. Maang tikka прави Shringaar завършен. Освен брака, maang tikka може да се носи и в други случаи. Има многобройни дизайни в maang tikka, от прости до тежки. Върху челото на жените, което се отразява на човешкия ум, пада на ченгето. На лицето на жената пристига естествена светлина, докато носи маан тика. Последните дизайни на maang tikka са широко достъпни на пазара, които са с прекрасни модели.

Стилни и красиви дизайни на Маан Тика Изработени с дизайнер:

Нека трябва да погледнем най-добрите дизайнерски дизайни на maang tikka за дами в тенденция.

1. Дизайнер Пърл Маан Тика:

дизайнер-maang-тика

Това е дизайнер maang tikka с комбинация от бял камък и перла. Има верига от косми в кръгла връзка, релефна с малки перли. Брошутът е с половин лунна конструкция с бял камък, обвит в круша и квадратна форма. Има голяма кръгла перла, висяща под фугата.

2. Дизайнер Maang Tikka с цветни мъниста:

дизайнер MaangTikka with Colourful Beads

Това е дизайнерка с цветни мъниста. Космената верига има две струни с бели, червени и зелени мъниста. Има висулка с кръгла форма, обсипана с бял камък. Има червени и зелени мъниста, висящи като Ghungroo. Накрая вися един голям червен камък.

3. Дизайнер Gold Maang Tikka:

дизайнер Gold MaangTikka

Това е един от най-добрите дизайнери maang tikka в злато. Има линия за коса с кръгла връзка, свързана с фино текстуриран висулка. Има една круша златен камък между тях, покрити със спираловидни златни монети. Няколко златни мъниста висят с един златен камък от крушовидна форма.

4. Дизайнер Антик Маан Тика:

дизайнер Antique MaangTikka

Тази скъпа дизайнерка tikka притежава античен и традиционен модел. Има една линия от една розова топка, покрита със златни топки от двете страни. Тази верига е прикрепена с един малък розов розов камък и една кръгла форма с розов камък. Има няколко вида бели топки с този брошка.

Виж повече: Диамант Maang Tikka дизайни

5. дизайнер на стил Rajwada Maang Tikka:

Rajwada Style Designer MaangTikka

Това е древен дизайнер на стил Rajwadi maang tikka с бяла топка верига. Медальонът е голяма топка, покрита със серия от бели топки. Има бял диамант релефен в средата и няколко червени и зелени топки на друга линия. Тези топки са покрити със спираловиден дизайн златен стик.

6. Роял Бриджъл Маан Тика:

царски Bridal Maang Tikka6

Тя е невероятна булчински дизайнер maang tikka в злато с три слоя. Има два слоя бял камък с перлена каменна линия в средата. Дизайнът на броковете има релефен бял диамант с три висящи перли. Последният слой от бял камък има бели перли, висящи като латканци.

Виж повече: Маан Тика Дизайн

7. Дизайнер на едната страна Maang Tikka:

дизайнер One Side MaangTikka

Тя е дизайнер от едната страна maang tikka с тежък и тежък висулка. Има две странични струни с бели перли, а един низ е със златни топки. Има хубав текстурен дизайн в златен висулка с един червен камък в средата. Медальонът е свързан с три перлени камъни.

8. Diamond дизайнер Maang Tikka:

диамант Studded Designer MaangTikka

Това е просто прекрасната дизайнерка tikka с диаманти и розов камък. Има диамант, който блести ярко. Вътре в дизайна на диамантени работи има розов камък с една круша. Този мангак тика ще предизвика в тъмна нощ.

Виж повече: Булчински бижута Tikka

9. Тежък висулка дизайнер Maang Tikka:

тежък Pendant Designer MaangTikka

Налице е тежка висулка скъсана дизайнер maang tikka с перли и диаманти. Кръгъл висулка има брой кръгли линии с бели диаманти. Има няколко висящи перли под този висулка. Налице е линията на белите перли, а блясъкът й допълва блясъка на диаманта.

Дизайнерът maang tikka се използва най-вече от известни личности. След това се превръща в тенденция да се носи дизайнерката tikka. Те притежават толкова лукав дизайн и неговата уникалност се показва в работата му. Създаването на мангак тика е работа на експерт-художник. Важно е да има рядък дизайн, за да стане тенденция. Това маан такси с вашето етническо облекло ще ви даде харизматичен външен вид.

Leave A Comment

− 2 = 1