9 Последна колекция от блейзъри за мъже и жени

Блейзърите се носят над много различни дрехи. Мъжете ги използват върху ризи и вратовръзки, поло ризи и обикновени тениски. Блейзърите са с мъжки панталони и дънки. Жените носят блейзери с поли, панталони и дънки. Те носят блейзъри над ризи или тениски и рокли.

9 Latest Collection of Maroon Blazers for Men & Women

Светло и тъмно кафяво Блейзърс в равнината:

Тук има модерен дизайн на официални и стилни кафяви (цветни) блейзъри за мъже и жени.

1. Луната на Барселона на Lucfashion:

Lucfashion Men’s Maroon Blazer

Този елемент е кафяв блейзър за мъже с тънък дизайн. Може да се използва като небрежно и полу-спокойно облекло. Той е изработен от смесен материал и има реверен натиск. Има 5 бутона за закрепване. Има пълни ръкави.

2. Ennoble Mens Dark Maroon Blazer:

облагородявам Men’s Maroon Blazer

Този елемент е интелигентен, тънък, мъжки кафяв блейзер, изработен от смесена поли вискоза. Този блейзер върви добре с бяла риза и сиви официални панталони. Има пълни ръкави и мандаринка.

3. Марио Блейзър на Реймънд Мъни:

Реймънд Men’s Maroon Blazer

Този елемент е стилен кафяв мъжки блейзер, изработен от 100% полиестер. Стилът на този блейзър е тънък, снабден с реверен нашийник. Има един бутон за закрепване. Кафето от блейзър изглежда добре със сиви панталони и кафяви официални обувки.

4. Формални блейзъри за мъже:

кестеняв Blazer for Men

Този елемент е кафяв мъжки блейзър. Спецификацията на този блейзър е, че е с вдлъбнато ревера яка и твърди quilted.It може да се носи случайно над всяка риза и дънки. Материалът, използван за направата на този блейзър, е полиестер. Стилът на този кафяв блейзър е тънък, прилепнал към страничните отвори. Също така има два бутона за закрепване и два предни джоба.

Виж повече: Дами Пурпъл Блейзър

5. Maroon Blazer от Design Factory:

кестеняв Blazer from Design Factory

Този елемент е кафяво оцветен блейзер за мъже. Продуктът е от Design Factory. Тя е изтъкана от памучна тъкан. Стилът на блейзер е тънък. То е топло и удобно. Може да се носи върху всяка риза и чифт панталони или дънки. Блейзърът има пълни ръкави. Шията има дебела черна граница. Отварянето на единия предният джоб е с тънка граница.

6. Печатна бледокафява блуза за жени:

печатен Maroon Blazer for Women

Този елемент е отпечатан кафяв блейзер за жени. Блейзърът е от Парк Авеню. Това е стилен зимен блейзър, който има тъмни много малки полка точки в цялото блейзер. Този блейзър може да се носи като непринудено облекло. Материалът, използван за производство на блейзер, е памук вискоза. Дължината на блейзера достига до бедрата. Има пълни ръкави и реверирана яка. Този блейзър е направен за редовно монтиране.

Виж повече: Red Blazer за жени

7. Формален бледожълт за жените:

формален Maroon Blazer for Women

Този елемент е твърд кафяв цвят блейзер за жени. Изрезът е тънък и е формално завършен. Тя върви добре с бяла риза и тъмна пола или панталони. Яката е режеща и реверса. Има два метални бутона за закрепване на блейзера. Има два предни джоба. Те имат един и половина сантиметра от клапите над отворите.

8. Casual Look - Maroon Blazer за момичета:

небрежен Look – Maroon Blazer for Women

Този елемент е кафяв блейзер, предназначен за ежедневно износване. Този блейзер изглежда добре в сравнение с проверена риза и чифт дънки. Този кафяв блейзър има яка яка, чиято вътрешна облицовка е черна. Има четири метални бутона, които добавят към специалния стил на блейзъра. Също така има единичен за закрепване на блейзер. Изрезът на блейзер е интересен за широкия му срез в центъра. Има традиционни пълни ръкави и редовно прилепване.

Виж повече: Пинк Блейзър Мъжки

9. Последни тъмно кафяви блейзъри в модата на модата:

Последен Maroon Blazer for Women

Този елемент е кафяв блейзер предназначен за жени. Този блейзър е от най-модерния стил и мода. Блейзърът има реверен ревер. Стилът е тънък, с пълни ръкави. Има два предни джоба и един бутон за закрепване.

Ние заключаваме от тази статия, че кафявите блейзери са оформени, проектирани и изработени както за мъже, така и за жени. Блейзърите се използват основно за поддържане на топло и следователно удобно през зимния сезон.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

45 − 44 =