9 Популярни изпълнители на Mehndi в Ченай | Стилове в живота

Изкуството на Мехнди се нарича хена или Мехнди. Индийските сватби са непълни без церемонията по механджи и ритуалите на церемонията в Мехенди са последвани във всяка част на страната, където ръцете на булката са украсени с красивия червен цвят мехнди.

На тези празнични или сватбени случаи традиционните индийски дизайни се правят върху ръцете на булката. Хена е естествен хъб и е безопасно за всички видове кожа. Има много механджи художници, които са специално обучени в проектирането на mehendi. Ето 9-те най-добри художници в Ченай, заедно с техния адрес и номер за контакт.

Известни и най-добри изпълнители на Mehendi в Ченай:

Нека трябва да погледнем в топ 9 дизайнери mehndi в chennai.

1. Ayesha Mehndi Изкуства:

мехнди Designers In Chennai

Несъмнено тя е една от най-добрите брачни мехнди художници в Ченай; Айша има хора, подредени, за да направят механджите, направени от нея през цялата година. Тя е назначила около петнадесет меднди художници, които са добре обучени. Макар и скъпи, стиловете им са широко разпространени и дизайна ще бъде изключителен.

Адрес: Gujji Naicken 2-ри кръст, Анна Нагар Изток, Ченай, Тамил Наду 600104

Телефон: 098404 11426

2. Subha Mangala Mehndi Дизайнер в Ченай:

Subha Mangala

Subhamangala е един от водещите мехнди художници, Сватбата си планира предлага онлайн информация и информация за Mehandi церемония и също така Боливуд Mehendi художник, които са украсени ръцете на красиви жени. Необходимо е само да решите датата на сватбата, а останалата част ще се погрижите от групата Subha.

Адрес: NO 17, Партер, Комплекс Вайрамс No India, 112, Sir Thyagaraya Road, T Nagar, Ченай, Тамил Наду 600017

Телефон: 044 4202 4041

3. Manisha Modi Най-добър изпълнител на Mehndi:

Manisha Modi

Тя е известна с бързия си обрат и оригиналност, изкуството на Manisha Modi е несравнимо, когато става въпрос за дизайн на Mehendi в Ченай. Повечето от булките и жените от всички възрасти хвалят за своята работа. Нейните специалности включват арабски, Hiramoti, Rajasthani, Bombay и Jaipuri Henna стил.

Адрес: 869, Poonamallee High Road, B-25, Палатни кули, Килпаук, Ченай-600010.

Телефон: 044 2640 3766

4. Shingar Bridal Mehendi Художник в Ченай:

Shingar Bridal Mehendi

Шингър е добре известен със своите въображаеми и креативни дизайни, а този художник на Mehendi, основан в Ченай, използва цялата естествена къна, толкова свежа, колкото получава. Те имат различни стилове на булчински дизайни mehndi, цените се поставят разумно и дизайнът може да бъде избран от клиента според техните изисквания.

Адрес: ул. Thakkar 18/45, Близо до Ню Саравана Магазини, Purasawalkam, Ченай, Тамил Наду 600007

Телефон: 098405 74443

5. Rajeswari Най-добър художник Mehndi в Ченай:

Rajeswari mehndi art

Rajeswari страстта е всичко за дизайни mehandi и е ваза опит от 10 години., Тя прави различни и уникални дизайни всеки път за своите клиенти и гарантира, че те са напълно доволни и щастливи с дизайна си. Те предлагат услуги на стъпалата навсякъде в Ченай и също излизат от гарата в Тамил Наду.

Адрес: # 4, Praveen Flats B-8, ул. Ганди, Chitlapakkam, Ченай - 600064

Телефон: +91 44 33267228

6. Дизайнер на Priya Mehendi в Ченай:

Priya Mehendi Arts

Priya Srinivasan е професионален дизайнер на Mehndi, който предлага услуги в Ченай; тя отива отвъд, за да гарантира, че нейните услуги са добре приети от нейните клиенти. От булчинските церемонии до приеми и етнически рождени дни, всичко има свой собствен набор от уединен дизайн и механджите й ще бъдат базирани на вкусните клиенти.

Адрес: # 17, FE, 2-ри блок, Flat Rajalakshmi Flats, Стария градски път Ampatur, Ченай, Тамил Наду 600053

Телефон: 099403 72990

7. Anitha Mehndi Изкуства:

Anitha Mehndi Arts

Anitha предпочита да предоставя уникални дизайни всеки път за своите клиенти; тя не повтаря дизайна. Тя е една от най-добрите професионални дизайнери в Ченай. Нейните сложни проекти правят събитието къна по-велико от всякога. Лесно се събират похвали, нейните обвинения са в рамките на бюджета.

Адрес: No 9 / 18,120, Mint Street, Ibrahim Street, Sowcarpet, Chennai, 600079.

Телефон: +91 - 9884288457, 9445336110

8. Shrinivas Mehndi Изкуства:

Shrinivas Mehndi Arts

Шринивас е добре професионален художник от около 20 години; той започва художественото изкуство на 9-годишна възраст. Много известни личности, когато посещават Ченай, няма да пропуснат да направят механджите от него. Неговите обвинения ще бъдат малко високи, но обслужването му за клиентите ще зашеметява всички.

Адрес: ул. "Т. П. Койл" 2, Трипликан, Ченай, Тамил Наду 600005

Телефон: 099403 72990

9. Sneha Jain Mehandi Художник в Ченай:

Sneha Jain mehndi

Снеха е по-скоро нова в пазара и следователно разпространява иновациите като никой друг. Тя е експерт в модерното и конвенционалното изкуство на Хена. Тя казва, че прилагането на mehandi не е просто работа; това е изкуство, което се нуждае от време и всеотдайност, за да даде идеалния дизайн на Mehndi и да направи клиента щастлив с иновативните си дизайни.

Телефон: 9940218210

Заключение:

Самият град Ченай е богат на традициите и ритуалите си, особено когато става въпрос за церемония по сватба и мехеди, предпочитат да направят всичко перфектно. Така че всички гореизброени професионални художници в Ченай просто ще изпълнят мечтата си с уникалния, иновативен и творчески дизайн, който ще помогне да се подчертае етиката и да се даде възможност да седи на този трон на възхвала до края.

Leave A Comment

69 − 61 =