9 Популярни брада марли Wax за отглеждане и изглаждане Стилове в живота

Отглеждането на брада може да бъде много напрегнато и дразнещо. Това се дължи главно на времето, необходимо за растежа, дебелината на косата, слабостта на косата, проводимостта на кожата и т.н..

По време на тази фаза, следователно, използвате брада тример в грижата на брадата си. Има начален етап, в който брадата Ви просто изглежда разхвърляна, защото дължината на косъма не е достатъчна, за да бъде оформена. Най-накрая, брадата и расте до размера, където можете да започнете да я отрежете и да я оформите с помощта на съвременни продукти като брада восък.

Брадата от брада за коса действа като кондиционер за коса за лице, омекотява косовете на дивата коса и разваленият растеж на косата на лицето.

За използване на брада восък:

  • Най-напред трябва да го затоплите до използваема температура и след това да го вземете на ръцете си и след това да разтривате внимателно ръцете си през брадата си.
  • За да приведете грубата брада в меко състояние, можете да повторите този процес 2 или 3 пъти.

Последни и най-добри брада марли Wax за омекотяване на брадата:

Следват Топ 9 брада восъци.

1. Stache Bomb Stache Wax:

брада Wax

Stache Bomb Stache Wax се състои основно от фин пчелен восък, опакован в красив аромат на аромат на боровинки, който обикновено се смята за миризма на цитрусови плодове. Този восък от брада е най-мекият от гледна точка на последователността на пазара. Но няма да ви даде "увисналата" текстура, която повечето други восъци дават. Тази марка е само на пазара от 6 до 7 години, но се е превърнала в една от най-популярните марки, поради своята уникалност и привиден естествен външен вид към брадата.

2. Честен Amish Оригинален восък брада:

9 Популярни брада марли Wax за отглеждане и изглаждане Стилове в живота

Този восък от брада е напълно органичен, тъй като е естествен. Оригиналният Beard Wax на Амиш е вторият по популярност марка Beard wax India, на първо място марката Can You Handlebar. Тази марка е сравнително малко по-скъпа, но ви дава добра стойност за вашите пари. Приготвя се от всички естествено открити съставки. Той е широко известен със своите бързи резултати, които показват грандиозен растеж на брадата заедно с правилната поддръжка. Този восък също оказва голямо влияние върху подготовката на фоликулите на лицето ви.

3. Брада на професор Фуз Уорти Пчелен восък:

9 Популярни брада марли Wax за отглеждане и изглаждане Стилове в живота

Восъкът на брадата на професор Фуз достойно е изключително мек восък от брада, в резултат на основата на пчелния восък. Този брадат восък идва единствено от един вид от тасманийско растение и след това се комбинира с различни други масла като рициново масло, зехтин и масло от жожоба, за да имате перфектната брада за вас.

Този восък от брада не прави брадата ви в конкретна твърда форма, както правят обикновените восъци от брада; вместо това контролира грапавостта и сухотата на вашата коса с подходящ процес на кондициониране.

4. Можете ли да дръжка на вторичен восък от мустаци:

9 Популярни брада марли Wax за отглеждане и изглаждане Стилове в живота

Най-добрата брада восък Индия е може да ви Handlebar марка е вторичен мустак восък. Тази марка е изключително известна с качество и очевидни резултати. Можете да проверите славата му чрез положителните отзиви на различни сайтове. Тя ви осигурява комбинираните ползи под формата на храна чрез масло от Шеа, кокосово масло, ланолин, витамин Е, пчелен восък, рициново масло и т.н. Той държи здраво брадата ви заедно. Същността му е свежа и подмладяваща. Всички тези функции го правят най-добрия восък на брада по целия свят.

5. Fisticuffs Cigar Blend Силно задържане Мустак Восък:

9 Популярни брада марли Wax за отглеждане и изглаждане Стилове в живота

Тази марка е популярна предимно за прекрасния аромат, който е смесица от пури с ванилия. Този брадат восък има лека консистенция и следователно е подходящ само за брада с леко орязване. Това изобщо не създава восъчно или тежко усещане. Смесената формула се състои от масло от чаено дърво и няколко други значителни масла, които предотвратяват всички проблеми, свързани с брадата. Също така има уникална съставка в нефтеното желе, което е от полза при овлажняването на кожата на лицето ви.

6. Восък от виолетови мъфини:

9 Популярни брада марли Wax за отглеждане и изглаждане Стилове в живота

Мустак и брада восък от Wild Willies е много ефективен в най-добрия възможен вид на косата. Той има страхотна способност за дълготрайно твърдо задържане на вашите брада коса, поради съдържанието на борови смоли. Ако имате неуправляем разхвърлян брада, това е най-доброто решение за вас. Този брадат восък има ароматен бор и кедров аромат в него.

7. Beard Beard And Mustache Wax:

9 Популярни брада марли Wax за отглеждане и изглаждане Стилове в живота

Друга индийска марка за бръснарство, Beardo е една от най-популярните марки восък в Индия. Beard Beard Wax има предимствата на няколко важни масла като маслини, рицин и др. Нейната база е може би най-лесната за употреба. Има дълготраен задоволителен ефект върху поддържането и растежа на вашата коса. Beardo Wax е известен да подхранва фоликулите на вашата брада коса.

8. Удивително силната брада и дръжката на брадатия гора:

9 Популярни брада марли Wax за отглеждане и изглаждане Стилове в живота

Този уникален восък от брада държи всичките ви здрави брадички под контрол през целия ден, дори ако се прилага само веднъж сутрин. Само едно заявление за време ще поддържа стилен и здрав поглед върху брадата ви за дълго време. Решението, състоящо се от естествени екстракти и етерични масла, осигурява силно и трайно задържане. Лесно омекотява здравата ви брада и улеснява нейния стил.

9. USTRAA Mooch Styling Wax:

9 Популярни брада марли Wax за отглеждане и изглаждане Стилове в живота

Брадата от брада Ustraa е продукт за брада, който придава брада ви дълъг стил. Името идва от алтернативния термин за брада, който е "Mooch". Съдържа пчелен восък, който прави вашата груба и суха брада гладка и изглежда по-лъчезарна. Восъкът не съдържа опасни химикали като парафин, изкуствени бои, SLS и т.н. Всички използвани съставки са естествени. Състои се от различни етерични масла, които контролират косопада и увреждането. Той също така поддържа кожата на лицето ви хидратирана. Ароматът е хипнотизиращ и дълъг.

По този начин може би сте виждали колко важен брадат восък е за поддържане и поддържане на брадата ви. Трябва обаче да сте сигурни, че сте избрали правилната марка брада восък, защото само определени марки предлагат качествени продукти. Следователно трябва да се уверите, че марката предлага всички натурални съставки, етерични масла и т.н. в нейния продукт без никакви вредни химикали или изкуствени бои.

Leave A Comment

+ 74 = 78