9 Популярни антични пръстени Бижута дизайни Стилове в живота

Бижутерията винаги е успяла да прослави красотата на жените и когато говорим за бижутерията, пръстените заемат мястото на чар и слава, тъй като това е най-красивата и крехка пристрастност в женската бижутерия. В тази красива пристрастност античните пръстени са много популярни днес.

античен rings

Сега, какъв е смисълът на Antique: "Антик означава стари или бижута, които преди това са били използвани от хората в предишната ера? Има различни разновидности и дизайн на антични пръстени на пазара, но нашето модно усещане описва нашите познания за носенето на десния пръстен за правилния случай.

Различни видове дизайни на антични пръстени:

Тук ви показваме някои красиви сортове антични пръстени, които определено са ви спечелили сърцето:

1. Античен ангажимент без диамантен пръстен:

антични годежен-без-диамантен пръстен

Античен ангажимент без диамантен пръстен е един от най-популярните видове годежни пръстени поради тези ниски разходи, че е достъпна за всяка възрастова група. Пръстенът не съдържа никакъв диамант, той е направен от сапфири, които обикновено са сини скъпоценни камъни. Този пръстен е много елегантен и издръжлив. Ако сте дамата, която иска да носи нещо ново и в джоба ви, това е идеалният подарък за вас.

2. Изкуствено издълбани старинни сватбени пръстени:

арт-резбовани-античен сватба-пръстен

Този красив художествен резбован дизайн изобразява вашата любов към природата, която показва, че сте природолюбива булка. Цветето и листата са подредени в много елегантен шаблон. Състои се от бяло и жълто злато, което със сигурност прилича на всяка жена.

Виж повече: Скъпоценни бижута пръстени.

3. Обикновена златна пръстена:

антични злато пръстен

Тези елегантни пръстени припомнят паметта на викторианския период. Тя се състои от розов златен метал с красив диамант. Поради тази крехка природа тя носи главно момиче.

4. Античен диамантен пръстен:

антични диамант пръстен

Diamond са един от най-красивите скъпоценни камъни, които подобряват красотата на жените и тяхната пенливост привлича всяко око. Това е напълно златен диамант пасианс пръстен, състоящ се от кръгъл диамант в традиционен нокът настройка, която създава прекрасен флаш и блясък на този пръстен.

5. Античен пръстен на изумрудения:

антични изумрудено-пръстен

Красивият реколта от злато, вдъхновен от викториански стил на миналото епоха, които се състоят от естествен пръстен, изкопаван от естествени изумрудени венчелистчета и екзотични пеперуди, вмъкнати с диаманти, което със сигурност е красива пристрастност към съкровищата в жените бижута.

Виж повече: Диамантени обещаващи пръстени.

6. Античен александритен пръстен:

антични александрит-пръстен

Този очарователен реколтен пръстен, съставен от лазерна лаборатория, създадена от александритен камък и стерлинги сребро. Има страхотни свойства за промяна на цвета, които със сигурност докосват сърцето на всеки. Пръстенът е идеалният подарък за вашия специален човек.

7. Античен тибетски пръстен:

антични-тибетски пръстен

Този уникален дизайнерски тибетски пръстен, изработен със сребърно покритие и месингов пръстен, който припомня паметта на древното време. Благодарение на регулируемия си характер, който носеше от всеки, Вашият изглежда по-красив, когато носите този елегантен пръстен с вашата двойка индо-западна екипировка.

8. Филигран Антик златен пръстен:

антични филигран пръстен

Този златен филигърски пръстен, изработен от жълто злато. Пръстенът ще даде впечатляващо присъствие на пръста ви, когато го носите на ангажимента си или на друга функция. Удобният и елегантен външен вид правят пръстена популярен сред групата модни жени и момичета.

Виж повече: Пръстен, променящ настроението.

9. Античен цвете Перли пръстен:

антики цветни перли-пръстен

В чудесно викториански стил пръстен с очарователни перли със сигурност засилва красотата на пръста си, когато отговарят на тези с вашите sarees и salwar костюм. Тя е красиво проектирана от abalone морски черупки с 11 сладководни бели перли, които правят елегантен вид на пръстен. Неговият вид е античен от мил зърно, което е около всеки камък

Една от най-красивите черти на тази антична обица е, че тя винаги ви дава елегантен и великолепен външен вид. Със сигурност това е един от най-скъпоценните и крехки орнаменти на жените бижута. Красивият дизайн докосва всяко сърце, което определено носи красота и щастие в живота ви.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

33 + = 41