9 обикновени и малки кредитни карти за мъже и жени

Портфейлите са малки държачи, които се използват за пренасяне на пари, карти, идентификационни карти и други малки вещи под формата на документи. Има много видове портфейли, които са изработени от различни тъкани. Всеки тип има своя собствена употреба. С напредването на технологиите използването на пари под формата на парични средства е намалено, което е било прието с кредитни карти.

прости и немалки кредитна карта портфейли-за-мъже-и-жени

Сега, вместо да носите пари, внимателно носете нашите карти и ги пазете правилно в портфейлите. Но всеки портфейл не се прави за водене на карти; има специални портфейли на притежателя на кредитни карти, в които можете да ги съхранявате безопасно. Както мъжете, така и жените се нуждаят от малък портфейл от кредитни карти, който може лесно да се съхранява в джобовете и чантите.

Различни типове портфейли за кредитни карти:

Мъжете предпочитат по-малко дизайн, докато жените, както обикновено, изискват красиви дизайни и стилове на портфейли. Ето някои от най-добрите стилове на портфейли за кредитни карти, които са обичани от мъжете и жените.

1. Порт за държач на алуминиева кредитна карта:

алуминий-кредитна карта титуляр портфейл

Алуминиевите портфейли за кредитни карти изглеждат като малки куфарчета. Вътре в портфейла има много случаи, при които човек може да държи картите си подредени. Алуминият не е като другите метали, които са тежки, дори по-леки от кожените портфейли.

2. Портфейл за кредитни карти от кожа Bifold:

bifold портфейл

Портфейлът "bifold" има две гънки и всяка гънка има място за запазване на картите. Обикновено се изработват от кожа и други тъкани. Това е мъжки портфейл от кредитни карти, който лесно се вписва в джоба.

3. Портфейл от ключа за кредитни карти:

съединител портфейл

Това е най-добрият портфейл с кредитни карти за жени. Той има красиви дизайни направени извън портфейла и калъфи вътре, за да държите картите. Не е необходимо да го поставяте в чантата; можете да го носите, като го държите.

4. Притежател на кредитна карта Magic Wallet:

магия портфейл

Както подсказва името магия, това е наистина магия портфейл. Можете да отворите портфейла от всяка страна, наляво или надясно и той все още ще остане прикачен. Вътре има ремъци от двете страни, за да държи картите. Това е най-добрият портфейл, за да заблудиш крадеца.

Виж повече:Портфейл Портфейл Жените

5. Портфейл на мини кредитна карта за жени:

мини-портмоне

Това не е мобилно покритие; това е портфейл за кредитни карти. Кожата покрива алуминиевия корпус, който представлява портфейл от кредитни карти. Всички карти излизат по аранжиран начин, без да губят време да гледат отвътре, за да получат определена карта. Това е много удобен портфейл.

6. Женски найлонов портфейл за кредитна карта:

найлон-портфейла

Ако се страхувате да се движите в дъжд с картите си, тогава найлоновият портфейл ще ви направи страхотно. Той има водоустойчиво качество, което ще предпази картите и касата ви от неблагоприятни атмосферни условия. Те са дори много леки и се предлагат в много цветове.

Виж повече:Rif Портфейл за мъже

7. Тънък портфейл от кредитна карта:

тънък портфейл

Тънкият портфейл е сам по себе си карта, която държи други карти. Това е портфейлът, който не изпъква, той е тънък портфейл. Този портфейл с кредитни карти може да се съхранява навсякъде лесно и най-подходящо място, за да се съхранява в предния джоб на ризата ви.

8. Trifold Wallet Mens:

три части портфейл

Ако имате твърде много карти и бифода е недостатъчно за вас, отидете на трикратно портфейл, който ще осигури повече случаи за поставяне на картите в него. Предлага се както за мъже, така и за жени с лека промяна в стила.

Виж повече:Портфейл дамска чанта Prada

9. Snap кредитна карта Портфейл жените:

модула портфейл

Това е портфейл за държане на кредитни карти, който има възможност за осигуряване на безопасност на картите, така че да не изплъзват касите. Това е многофункционален портфейл, който дори носи други малки неща в верижната част освен картите.

Ден без портфейл е невъзможно и новата форма на парите, които са кредитни карти, трябва да бъдат там, за да купуват малки неща за големи неща. Портфейлите на притежателите на кредитни карти ни гарантират, че картите се съхраняват на сигурно място. Подреждането и воденето на карти става много по-лесно с портфейли с картонени кутии.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

25 + = 28