9 невероятни 40-ти сватбен юбилей Идеи за подаръци | Стилове в живота

40 години съприкосновение и още много повече години, това прави 40-тата годишнина на сватбата специален ден за всяка двойка. Дарът за 40-тата годишнина от сватбата трябва да е специален, а дарът трябва да направи и любимите ви такси специални. Направете 40-та годишнина от сватбата незабравима с блясъка на рубинен камък или яркостта на червения цвят.

40-та годишнина от сватбата - идеи за подаръци:

Ето някои от първите девет годишни подаръка за сватба, които със сигурност ще оценят от партньора ви,

1. Персонализирана Ruby Heart Plate:

Персонализирани Ruby Heart Plate

Тази персонализирана табелка за костите е боядисана с прекрасни рубиненоцветни сърца, за да отпразнуват 40-ата годишнина от сватбата на двойката. Можете да добавите в романтични линии или да ги запазите просто чрез печатни желания. Името на двойката е подчертано и тук. Представете този подарък с куп цветя; това дава хубав поглед за вашия подарък.

2. Сваровски кристален подарък:

Swarovski Crystal Gift

Ето един зашеметяващ кристален подарък от 40-годишнината, използващ кристали "Сваровски". Малките висящи сърца изглеждат много специални. Яркочервените рубинени кристали са идеални за кръглата настройка. Червените цветни кристали правят блясък и блясък като светлина, това е хладен подарък за любимия ви.

3. Ruby Red Glass:

рубин Red Glass

Вземи тази чудесна рубинена чаша или чаша със съпруг като подарък от 40 години. Червеното стъкло е отпечатано с желания за годишнината. Можете да използвате чашата, за да запазите ножове или да я използвате за пиене. Можете да закупите тази чаша по метода на онлайн пазаруване, ще получите още колекции във форма и размер.

4. Керамични чаши:

керамичен Mugs

Тези керамични чаши с червени сърца са чудесните идеи за подарък за 40-годишнината от сватбата, които да дадат на вашия съпруг. Това е в кутия, която е украсена и подходяща за годишнината. Бялата чаша с червени сърца изглежда удивителна и красива. Това е хубав екологичен подарък за вашия скъп на този 40-ти ден от сватбата.

5. Луксозен шампанско:

лукс Champagne

Получете луксозна бутилка шампанско за съпруга или съпругата си тази годишнина и я персонализирайте, като я маркирате. Този рубинен червен етикет работи най-добре за идеите за подаръци от 40 години. Шампанското трябва да бъде луксозно и богато, тъй като е за важен повод. Празнувайте вечерта на годишнината от сватбата с това най-висококачествено шампанско.

6. Ruby Ring:

рубин Ring

Направете жена си щастлива с този прекрасен зашеметяващ рубинен пръстен с диаманти. Големият рубинен скъпоценен камък в центъра на пръстена прави чудесно изявление. Малките диаманти, които обграждат рубината, са напълно допълнени от него. Нека й обърнете повече внимание на този специален ден, какви по-добри идеи за подаръци от 40-годишнината можете да измислите?

Виж повече: Подаръци за 35-годишнината

7. Тегло на хартията за празници:

Празненство Paper Weight

Това весело тегло е страхотен подарък за вашия съпруг. Гравираната стъклена тежест е с кръгла форма и изглежда зашеметяваща на масата. Можете да дадете това като подарък от 40 години годишнина, като го гравирате с бялата година. Малката идея за дарбата дава и повече привързаност.

8. Годишнина торта:

юбилей Cake

Ето една сладка торта, която можете да подарите на 40-годишнината. Тази зашеметяваща торта има проста украса върху нея. Червената и бялата комбинация работи прекрасно, а червената фонданска роза се откроява. Това може да е една от най-добрите идеи за 40-та годишнина от сватбата.

Виж повече: Идеи за подаръци от 4 години

9. Ръчно изработен сърдечен украшение:

Ръчна изработка Heart Ornament

Всичко, което е ръчно изработено, винаги е оценено. Този прекрасен ръчно оформен сърдечен украшение с червени рози на ръба е перфектен за подарък от 40 години. Можете да добавяте всички линии в центъра заедно с имената на двойката. Използвайте лента, за да окачите орнамента.

Всяка година от годишнината от сватбата има специален смисъл и се празнува по смислен начин. Всяка годишнина от сватбата има подаръци въз основа на конкретна тема и по този начин 40-та годишнина от сватбата са базирани на рубини. Тези прекрасни червени скъпоценни камъни могат да бъдат надарени като бижута или произведения на изкуството. Червеният цвят също може да се използва като тема и може да се помисли за много предмети на дарбата.

Виж повече: 30 годишнина от сватбата

Leave A Comment

+ 32 = 38