9 Невероятен татуировка с тагове за кучета със снимки | Стилове в живота

Първоначално кучешки тагове са започнали да се носят от хора през деветнадесети век, които са били изработени от дърво и метални парчета, висящи на шията с верига. Постепенно новата ера и модата донесоха стила на татуировка и хората, които обичаха кучетата си, започнаха да гравират татуировките на кучето татуировки върху тялото си в паметника на кучетата си.

Войниците особено обичат обучените им кучета и за да идентифицират кучетата си, те имат кучешки етикети и в паметта си също гравират едни и същи кучешки тагове.

Най-добрите и стилни татуировки за тагове за кучета:

Нека да намерите тук с споменатите страхотни тагове за татуировка на кучета, за да промените стиловете и модата си.

1. Прекрасен татуировка на таг от кучета:

прекрасен dog tag tattoo

Не само мъжете, но и жените обичат спомените на кучето, които са много близки до тях. Жените могат да получат татуировки за татуировки на кучето на гърба. Часовниците, които обикновено се грижат за семейството и къщата, могат да бъдат символизирани с ключовете на къщата, прикрепени към кучешките тагове.

2. Куче верига етикет крак татуировка:

куче chain tag foot tattoo

Татуировките на куче тагове на краката са избрани за целта на любимата кучешка памет. Домашно куче често носи вериги с тях. Хората могат да изрежат татуировка на божествени тагове с вериги, прикрепени към тях, и дизайн, който виси от глезена до крака.

3. Завинаги татуировка за татуировки на ръце:

завинаги dog tag tattoo on arm

Завинаги татуировки таг куче са най-желаната и персонализирана тема на татуировка. Татуировки за тагове за кучета на ръката могат да бъдат специални, тъй като винаги стоят пред очите и могат лесно да се видят. Хората могат да добавят дизайни на лозунги като името или усещането за кучето, което обичат.

4. Cool тоалетна верига татуировка на глезена:

Готино dog chain tag tattoo on ankle

Горещи татуировки за татуировки на глезена се правят до голяма степен от жени, които обичат кучетата си. Екипът на кучето виси от глезена до краката, сякаш е истинско бижу. Съчетавайки се с дизайнерските очарователни татуировки, дизайна изглежда очарователен със спомени.

5. Военен паметник татуировка таг:

военен memorial dog tag tattoo

Мемориал татуировки татуировки кучета са татуировки, които са направени в паметта на близките. Написано с името на кучето и сладките неща на идеята за куче татуировка е направено чудесно красиво. Малката татуировка може да бъде навсякъде по тялото, дори на китката или деколтето.

6. Татуировка за ръце:

ръка Dog Tag Sleeve Tattoo

Татуировки куче тагове са направени от много хора, поради много причини. Някои хора обичат да гравират целия си ръкав ръкав със спомените на кучето. Едно куче офицер, което спечели много битки, може да бъде запомнено с битките, направени на ръка с татуировката.

7. Цветни татуировки за татуировки на кучета:

оцветен dog tag tattoo on leg

Сладък татуировки таг куче също са направени от хора, които обичат кучета, а не само ако техните кучета не са повече. Такива сладки марки за кучета са обичани от всички. Жените и мъжете могат да правят такива татуировки с цветни мастила.

8. Кутийки с външни предмети:

външен forearm dog tags with wings

Куче татуировка предмишница от външната страна с красиви пломби на крилата и името на любимите им кучета изглежда невероятно. Мястото на татуировките на кучето тагове върху външната предмишница може да бъде идеално място за подчертаване на татуировката.

9. Татуировка на кучето на лявата ракла:

куче chest tattoo on left chest

Татуировки за тагове за кучета на гърдите се правят от хора, които обичат кучето си до крайност. Осъществяване на паметта остават много близо до сърцето хората гравират татуировка татуировка на кучето си от лявата страна на гърдите, което е много близо до сърцето, така че те могат да си спомнят своето любимо куче завинаги, изглежда като верига и висулка на куче тагове татуировка е направено забележително.

Хората се присъединят към други спомени с кучешки тагове на татуировката, като свързани ръце, името на битката им, или много обичани неща, които кучето обичаше много. Хората пишат лозунги с кучешки маркери и дори пишат имената на кучетата си върху етикетите.

Изображения Източник: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9.

Leave A Comment

82 + = 92